Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rząd wprowadził podatek od życia w grzechu.

Polecane posty

Gość gość
asz dziennik serio? Wiadomo że to zmyślone wiadomości. Ty za to autorko nie jesteś zmyśloną kurfą śmieciu 👄

Gość gość
gość dziś A Ty od razu pierwszym postem musiałaś spalić dowcip. I kto tu jest głupi ? :O

Gość gość
gość dziś Jakim trzeba być człowiekiem, aby ot tak sobie nazwać drugiego człowieka ŚMIECIEM? Już pomijam tą "kurfę", bo wiem, że to niestety potoczny żargon meneli, ale w głowie mi się nie mieści, jak można ot tak powiedzieć do kogoś "śmieciu"? Rozumiem, że ktoś może tak nazwać mordercę, pedofila, gwałciciela, ale żeby w zwykłych relacjach międzyludzkich nazwać kogoś śmieciem? Kim tzreba być??? Nawet jeśli uważamy kogoś za głupiego, czy mało rozgarniętego, lub sądzimy, że zrobił coś głupiego, mało śmiesznego, to co sobą trzeba reprezentować, aby nazwać taką osobę śmieciem?

Gość gość
gość dziś WBIJCIE TO SOBIE DO GŁOWY!

Gość aleksandraxo
No ja juz pisałam w innym wątku o pewnej youtuberce. WY JESTEŚCIE NIENORMALNE! Mówię tu do tych dziewczyn, które nazywają innych 'kur*ą, śmieciem, dzi*ką, spaśniętą świnią'. Nie wiem, co Wy macie w głowach, ale to jest chore! Współczuję Wam, że macie takie zycie, że musicie wylewać frustrację na przypadkowych ludzi w internecie. Jesteście takie odważne, bo ciśniecie innych z anonima! Brawoo! Dno i sto metrów mułu, a kafeteria to śmieciowisko, niech ktoś tu wprowadzi sprawnie działającą administrację. Żenada, dzieewczyny, że Wam nie jest wstyd..

Gość gość
od kochanki tez powinni wprowdzić i nagroda za donosik

To raczej nie przejdzie, bo ludzie będą protestowali, tyle par przecież żyje w tak zwanym "nowoczesnym związku nieformalnym".

Gość gość
Nieźle ktoś to wymyślił. Tylko skąd będzie wiadomo, kto uprawia seks pozamałżeński? A co z osobami, które mają ślub kościelny, ale posiadają kochankę/kochanka? ;)