Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psycholog dla nastolatki

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, mam 16 lat i przez 5 lat swojego życia staram się poradzić z jednym problemem, który nie daje mi spokoju... Potrzebuje kogoś kto mnie wysłucha i mi doradzi, ale chce zostać przy tym anonimowa. Niestety nie mam pieniędzy ani konta żeby móc za to płacić. Chciałam tylko spróbować poszukać kogoś kto bezinteresownie mógłby mi choć trochę pomóc. Z góry bardzo dziękuję i będę niezwykle wdzięczna.

Gość gość
Od domorosłych pseudo psychologów w sieci uciekaj daleko! Ja skończyłam kierunek, ale i tak nie czuję się kompetentna do pomagania innym. Poproś rodziców, by umówili Ci wizytę u specjalisty.

Gość gość
Prosiłam i byłam na jeden niestety czułam się źle mówiąc o tym ani nie widziałam żeby ta pani mogła mi jakoś pomoc na dodatek moja mama nie przespała kilka nocy zamartwiając się co mi jest skoro nie chce jej powiedzieć a tak się mecze.

Gość gość
Dzień dobry, mam 16 lat i przez 5 lat swojego życia staram się poradzić z jednym problemem, który nie daje mi spokoju... Potrzebuje kogoś kto mnie wysłucha i mi doradzi, ale chce zostać przy tym anonimowa. Niestety nie mam pieniędzy ani konta żeby móc za to płacić. Chciałam tylko spróbować poszukać kogoś kto bezinteresownie mógłby mi choć trochę pomóc. Z góry bardzo dziękuję i będę niezwykle wdzięczna. x W tym zawodzie pomoc profesjonalna to ta, za którą płacisz. Widzisz, psycholodzy żyją, jedzą, mają rodziny. Profesjonalista za darmo nie zajmie się obcą osobą.

Gość gość
A nie możesz, Autorko, po prostu tutaj napisać, o co chodzi? Może znajdzie się ktoś, kto powie coś rozsądnego na temat...