Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 do 35

Mam ok 35 lat i chec poznania 26 do 30 latki.

Polecane posty

Gość 30 do 35

Chce poznac kobiete ok 5-7 lat mlodsza. Jak to sie robi ? Tyle sie mowi o tym, ze faceci 20-30 nie nadaja sie do niczego i kobiety w tym przedziale powaznie myslace o zyciu musza szukac starszych. Wiec oto jestem ja. Dopiero teraz mam chec na powazny zwiazek, ale w skutek braku ciekawych i atrakcyjnych kobiet w moim przedziale wiekowym oraz z czystym kontem !! musze szukac gdzie indziej.

Gość gość
Województwo?

Gość gość
Jak masz takie rozkminki to w zasadzie nie roznisz się niczym od tych 20 latkow

Gość gość
To zależy co sobą reprezentujesz. Do mnie bez przerwy wypisują jacyś zdziadziali kolesie w tym wieku, którym się wydaje, że są cudowni. Zawsze lubiłam starszych facetów, ale żeby jakiś zwrócił moją uwagę, to musi wyglądać jak człowiek i wysławiać się jak człowiek.

Gość 30 do 35
No nie wiem: umysl scisly, ale z zamilowaniem do jezykow obcych, podrozowania i historii troche. Moze tylko nie jestem kredyciarzem, jak wiekszosc rownolatkow, wiec mam prace i wolnosc i jestem mobilny ;)

Gość gość
A województwo?

Gość gość
Ja p*****le rzeczywiście osiągnięcia. Jesteś całkowicie niezależny i samodzielny, czyli masz taka pozycję zawodową że możesz dyktować warunki, lub masz własną firmę że możesz pracować na swoich zasadach? Mieszkasz sam? Wiesz czego chcesz i jak do tego dojść? Czy dasz poczucie że ten facet wie co robi? Potrafisz jednym zdaniem sprowadzić mnie na parter? Wiesz więcej o seksie niż Ja? Jesteś kturalny? Bywasz w teatrze, kinie? wy godzisz na imprezy? Na imprezy dla.ludzi w Twoim wieku?

Gość 30 do 35
Mieszkam sam. Praca w korpo. Wyznacznikiem jest posiadanie firmy ? Dzieki, nie zapitalam 12-15h na dobe. Nie wiem, czy wiem wiecej, niz ty w seksie, ale lubie eksperymentowac "w kuchni". Bywam w kinie, teatry rzadziej, juz wole wystawe, albo koncert, na imprezy chodze, no ale mowie, ze nie ma nikogo fajnego i wolnego, w moim przedziale wiekowym :) Wygladam na kilka lat mniej, duzo sie ruszam i bez nalogow alko-tytoniowych. Na kondycje i dobry wyglad pracuje sie co najmniej kilka lat. Mamy dalej tak prowadzic ta dziecinna wyliczanke ? To prosze bardzo... 184cm, +/- 75kg i brunet. PS Wlasciwie to mam jedna znajomowa w moim wieku, ale to ona nie jest zdecydowana i odzywa sie do mnie srednio co 2-3 lata. A ja wlasnie szukam zdecydowanej osoby. Nie wiem, czy cie sprowadze do parteru, ale ja zrobisz mi wstyd przy znajomych, czy inne fochy, to pewnie nie bedziesz interesujaca osoba :)

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość 30 do 35
Krk.

Gość gość
Ooo niedaleko