Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najszybszy w mieście

Polecane posty

A ja mam oczy, które w kamień zamieniają. I nogi krótkie. Kusza jestem gruba. :(

Gość gość
Strach jakby psycholka dorwała jakąś bardzo wrażliwa osobę i się tak zabawiła.

Gość gość
Strach jakby psycholka dorwała jakąś bardzo wrażliwa osobę i się tak zabawiła.

Błędny super. :) Jesteś cierpliwy i to w tobie cenię, wiesz o tym? Błędny dobrze, że ty jesteś chudy. Zazdroszczę wam rąk normalnych. Moje są do kolan bo niska jestem. Serio. :( Nowy w mieście gdzie żeś?

Gość gość
E tam w rewanżu zabawił sie z nią Krzysio jak ją wykopał z priwa za bycie starą:P

Kusza tak jest! Powiedział prosiaczek i oddalił się po mjut. ;) Dobranoc kochani moi! :)

Gość gość
Dobranoc x Ńik!:)

Nie jestem chudy :D A chciałem usłyszeć, bo ostatnio słyszę to nader często. I to z ust chudzinki. Byłem ciekawy po prostu :D

Gość gość
Widmo uważa, że Bó go teraz hejtuje, na fitnessie pisał do niej, że nie musiał chcieć utrzymywać z nią dalej kontaktu.

Gość gość
Ty niedobra kusza nieslowna ty.

Gość gość
I na -dzwoneczkach-

Bó, co Ty wiesz o kalibrach. Tyle co od chłopaka co dowiedziałaś się od tego łosia, Rycerza. Posprzedawał tu wszystkich i ma czelność nadawać. Niech się chłopak wypowie ale dobrze wie że to moja kabina ;)... Dla Ciebie Bó na dobranoc. https://www.youtube.com/watch?v=DdtVnxNvzHs bez nutek, ale pracuję nad tym :)

Kuszełe i Ty się napinasz ? Wstyd. Świażaki widzą że popadasz w obłęd. Z kogo mają brać z userli, która popada w obłęd na słowo "harfa". :O

Co harfa, gdzie harfa? Cholera :O jestem za pół godziny tylko pójdę do sklepu po harfę :O

Gość gość
8Widmo8 dziś Daj spokój nie przetłumaczysz to jest chore i toksyczne. Niech prowadzi monologi, niech zmienia płeć i nie wiadomo co jeszcze. Czasami ktoś mu/jej doda werwy i tak się kręci w kółko dopóki nie zostanie zdemaskowane. A i to wątpliwe, bo jako chore poświęci wszystko aby móc pozatruwać komuś byt. Na loginie pogaworzy sobie ale ze swoimi milusińskimi i to wygląda jakby wyszli spod jednego ojca. W ogóle znamienne kto tam został i dotąd będą ryć aż między sobą się wykończą, bo już nie mają zewnętrznych wrogów.

Bó jak Cię ściska w gardle to zagryź ząbkiem czosnku i wtedy mów i pisz co chcesz Nowego w nic nie zamieniaj tylko pozwól mu też w kaloszach chodzić na Piotrkowskiej będzie wyglądał godnie. 🖐️

Dzień dobry wszystkim! :) Kawę wam przyniosłam. Dobrze smakuje prawda? :] Przyjaciel :) Odciśnij mnie ty. Nie lubię czosnku. Nowy w mieście, podjeżdżasz? Dzięki za muzykę, mam dla ciebie fisza w czerwonej sukience. ;] Dobrego rano i do później bo ja zaspałam i nic na oczy nie widzę jeszcze.

Gość gość
Bo odleciala jak probowala wmowic zwidkowi x a mon że jest facetem.Zrobila z nich durni,bo zarywali noce dla projektu a mania warowala na kazdy post od rana do nocy.1:0 dla Bo.

Gość gość
towarzystwo wzajemnej adoraci :O tylko najka srajka brakuje :O

Gość gość
Czy troll Bó przeprosił/a już młodą, niewinną, nową na forum mary mon za udawanie przed nią faceta, oszustwo i wciąganie w seks fantazje?

Gość gość
Pelikanica łykneła i beka:D

Gość gość
Naiwna jak dziecko zwidek lubi takie.

Gość gość
Widmok nie hejtuj i spiertalaj na fitnes !

Gość gość
Zwidek lubi naiwne loszki kiedys to samo bylo z cycem wanda naiwna i puszczalska.mania tez naiwna i puszczalska.omalo nie jepala sie przy publice z bo stara userkom ale co ja stary trol moge wiedziec.