Karolka2112 0 Napisano Sierpień 26, 2018 Witam. Na wstępie od razu powiem, że jestem orientacji homoseksualnej, by później nie było zdziwienia, że piszę o kobiecie ex. A więc w skrócie, moja ex po 2miesięcznej przerwie ciszy pisze do mnie co u mnie, czy może zadzwonić a jak nie to chociaż żebym napisała co u mnie. Aktualnie mam nową dziewczynę, jestem z nią dwa miesiące, wstawiam zdjęcia na social media, gdzie moja ex mogła zobaczyć moje wspólne zdjęcia z nową miłością. Dokładnie 27 kwietnia 2018r. zostawiła mnie, przez ponad dwa miesiące (od lutego do kwietnia) byłam zdradzana (sama się do tego przyznała). Ogólnie byłam z nią przez ponad dwa lata. Na początku chciała bym to ja wszystko naprawiała, dawała mi złudną nadzieję na nowy start w związku. Później kazała usunąć swój numer z mojego telefonu, tak też zrobiłam (lecz pamiętałam jej numer na pamięć). Bardzo mnie skrzywdziła. Między nami przez te całe dwa lata były kłótnie, rozstania i powroty, twierdziła że od początku nie miała do mnie zaufania, wszystkie jej kłamstwa wyszły na jaw. Czy ktoś z was może był w podobnej sytuacji? Czemu ona może chcieć kontaktu ze mną? Dlaczego się interesuję mną? Dodam, że przez nią o mało nie zwariowałam, chodziłam do psychologa szkolnego i pedagoga, kaleczyłam się w pierwsze dni po rozstaniu (wiem wiem, głupota), leki uspokajające nie działały, nie spałam ani nie jadłam. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach