Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to facet powinien starać się o kobietę?

Polecane posty

Gość gość

a jak nie to olać go i nie latać za nim?

Gość gość
W jakich czasach Ty żyjesz? Teraz tylko kobieta się stara o faceta a nie on o nią

Gość gość
i po tem zyc z taką cio.tkom?

Gość gość
no teraz są takie czasy ze faceci czekają aż to kobieta będzie ich zdobywac

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Zdecydowanie to mezczyzna powinien zrobic pierwszy krok jesli chce poznac kobiete;-) Nigdy ale to nigdy nie narzucaj sie zadnemu facetowi;-) to facet ma za Toba biegac,a nie Ty za nim;-) Zreszta mezczyzni lubia zdobywac,wiec daj sie zdobyc...hehe;-)

Gość gość
Z doświadczenia wiem że o kobietę nie warto się starać. Nie chcę nikogo obrażać ale kobiety są znacznie bardziej spontaniczne niż mężczyźni i zwykle nie mają jakiegoś zmysłu strategicznego, ustalonej zachowawczej lub bardziej ofensywnej taktyki, u kobiet to jest znacznie uproszczone. Facet im się podoba - lecą na niego, zabiegają o jego względy. Jeśli nie są zainteresowane to facet może się skichać a kobiety nie zdobędzie i musi rozglądać się za inną.

Gość gość
a jak facet gra ze mną w gierki i czeka aż to ja będę za nim latać?

Gość gość
21.26 A co jeśli facet jest wstydliwy. Taki nigdy nie wykona pierwszego kroku. Jeżeli on podoba się dziewczynie to w takim przypadku to ona powinna wykazać inicjatywę.

Gość gość
i tak całe życie latać za facetem bo on niesmiały?

Gość gość
21:35 skąd ma wiedzieć czy po pierwsze jest nieśmiały, po drugie czy jest zainteresowany? Czasem nawet jak ona mu się podoba to z osobistych względów on nie chce wchodzić w relację. Facet nie musi latać za kobietą, ale na tą pierwszą kawę czy spacer jeśli jest zainteresowany powinien zaprosić.

Gość Wystroilam sie jak beyonce
21:35 Jesli mezczyzna jest wstydliwy to wkoncu bedzie kiedys musial przelamac swoj wstyd, jesli chce poznac kobiete i zalozyc rodzine;-) Zadna szanujaca sie kobieta nie bedzie latac za facetem nawet jesli jest niesmialy;-) no chyba ze natrafi na odwazna ,ktora uzna ze ten jego "wstyd" jest dla niej czyms ekscytujacym...cos w rodzaju" tajemnicy",ktora posiada w sobie;-)

Gość gość
Ja się mecze z takim nieśmiałym, doszło do tego ze naciskałam na spotkanie a on się do mnie nie odzywa bo lubi takie gierki ze nie odzywa się do mnie jak coś jest nie po jego myśli :o rozumiecie? nie stara się tylko czeka aż to ja będę za nim latać

Gość gość
21:51 dziwna sprawa, może on nie jest nieśmiały tylko wręcz chorobliwie nieśmiały (nie musi we wszystkim ale tylko wobec kobiet) a dodatkowo sam nie wie czego chce. Niektórzy ludzie boją się podejmować poważne decyzje.

Gość gość
Ile jeszcze takich tematów założą męskie p***y?

Gość gość
21:59 i po co ta złość nawet jeśli tak to nic w tym złego.

Gość gość
facet niech lezy i czeka do usranej smierci bo takie typy trzeba skazac na zagładę a mężczyzna z jaja w tym czasie zdobywa serrce kobiety i nie tylko serce>:P

Gość gość
Facet tak ale mezczyzna nie bo mezczyzna chce kobiety a kobieta to nie rzecz, ktora siestara i zdobywa.

Gość gość Rada
No a co niektórzy są niesmiali

Gość gość
skonczcie juz z tym odmienianiem niesmialosci przez wszystkie mozliwe czasy i przypadki. zajmijcie sie lepiej odkryciem lekarstwa na raka.

Gość gość
21.51 on jest po prostu niezainteresowany. Nie ludz sie i nie lataj za nim, gdzie Twój honor? Może zaczniesz go błagać na kolanach żeby się zgodził na spotkanie? Jeśli byś mu się podobała od razu bu się zgodził i byłby zadowolony ze przejelas inicjatywę (przy jego nieśmiałości). Ale wszystko ma jakieś granice...

Gość gość
zgodził się na spotkanie ale nie zrezygnował z gierek, twierdzi ze mu zależy ale nic nie robi. A to ze nie pytał o spotkanie to dlatego że niby bał się ze mnie straci tak powiedział

Gość gość
00:06 radz innym ludziom co tam sobie chcesz, ale przestan, jak skonczona kretynka, uzywac slow ktorych znaczenia nie pojmujesz. dosyc juz wycierania sobie fizjonomii slowem "honor", skoro masz na mysli urazona proznosc, ewentualnie poczucie wlasnej godnosci. ale to NIE JEST "HONOR", wbijze sobie to wreszcie do lepetyny.

Gość gość
Ja juz jestem umeczona tym, zastanawiać się czy facet jest nieśmiały czy mu na mnie nie zależy

Gość gość
Zdobywanie kobiety to objaw patryjarchalnego myślenia. Kobieta nie jest przedmiotem który się zdobywa. Jest człowiekiem takim samym jak mężczyzna. Jesteśmy równi, a zdobywanie kobiety to średniowieczne przesądy.

Gość gość
Nazywam się Paulina mam 31 lat znalazłam fajny portal randkowy naprawde mozna fajnie popisac na poziomie, wiele bardzo fajnych ludzi strona to http://sextelefonik.pl/flirt jesli ktos chce zemną pogadać niech sobie zalozy konto i napisze do mnie moj nic to paula31x