Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 latek z warszawy

Brak powodzenia u kobiet

Polecane posty

Gość 24 latek z warszawy

Krótko opisze swoje historie, mam 174 cm wzrostu jestem chudy, z wykształcenia inż., od dłuższego czasu doskwiera mi samotność co z tego że mam pracę i wszystko jak nie mam najważniejszego. Podczas studiow chodzilem na imprezy nie próznowalem jednak nie znalazlem swojej 2 połówki, także próbowałem podrywac znajome znajomych jednak gdy widzialem brak wzajemnosci odpuszczalem. Na tinderze porobilem fajne fotki wymyslilem kreatywny opis i mialem zainteresowanie bylem juz umowiony z 3 kobietami niestety nigdy do spotkania nie doszlo, jedna powiedziala mi [bo zapytalem dlaczego jednak nie chce sie spotkac] "jesteś fajnym facetem dobrze mi sie z Toba gada, ale nie bede cie ranic robic nadzieji bla bla bla niestety ale niepodobasz mi sie i nie masz 180 cm". Pialem z nia prawie mies pozostałe 2 nie wiem czemu tak postapily urwaly nagle kontakt. Nie mam żadnych skaz ani tradu ani grzybicy ani łupieżu, kolor oczu niebieski kolor wlosow brunet kupuje sobie markowe ciuszki. I powiedzcie mi dlaczego mam tak slabe powodzenie? Dlaczego dziewczyny na imprezach oferuja mi noc za kase czy ten swiat juz serio tak sie sk@@wil? Powoli trace nadzieje na znalezienie dziewczyny która by mnie szanowala. Lubie wycieczki, nie gram w gry wole isc do kina. Powoli lapie depresje i zazdroszcze kolega ktorzy maja dziewczyny i moga siedziec i grac a dziewczynie nawet to nie przeszkadza. Napiszcie mi na co kobieta patrzy podczas pierwszego spotkania np. Proszę Cię w klubie do tańca i dlaczego mi odmawiasz? Gdzie mozna poznać kobiety warte uwagi ktore maja jakies ambicje i nie sa grube :) i w miare ladne? Ps dzis troche wypilem

Gość 24 latek z warszawy
Mam 35 cm siusiaka we wzwodzie.

Gość gość
baby to w 99% koorfy, ty masz szukać kopciuszka w tych pozostałych 1%, szukaj do skutku i omijaj pustaczki i inne szmaty

Gość gość
Kopciucha zawsze szukają faceci poniżej przeciętnej o dziwo bo ci którym do d**y nie dorastają potrafią się zadowolić przeciętnymi. Życzę powodzenia w poszukiwaniach pantofla szklanego. A właściwie jej właścicielki