Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutka19

Waga i wzrost 15 miesięcznych dzieci

Polecane posty

Gość Alutka19

Córka ma skończone 15 miesięcy . Waży 9700 mierzy 75 cm . Wydaje mi się, że to mało?

Gość gość
a=a b=b c=c d=d geometria płaszczyzny sprawdź sobie w oxfordzie będzie

Gość gość
Moja corka ma 7 miesięcy i wazy 8kg, a mierzy 72cm :)

Gość gość
Nikt nie pytal ile wazy 7 miesieczne dziecko... U nas w przychodni nie mierza dzieci. Syn ma 13.5 miesiaca i wazy 9 500. Nie chodzi.

Gość gość
Moja córka ma 14 miesięcy i waży oraz mierzy tyle samo co twoja :) wydaję mi się, że jest mała na tle swoich rówieśników.

Gość gość
dziś ale koniecznie chcesz się pochwalić, czy nie umiesz czytać, czy jedno i drugie?

Gość gość
Moja córka ma 14 miesięcy i waży około 9 kg, wzrost 75 cm i też wydaje mi mało. Jest na 25 centylu.

Gość gość
16 miesięcy 13 kg 93cm.

Gość gość
Synek 15,5 mies wazy 11,700 i mierzony przy witrynie ma 80cm wzrostu. Starszy brat w tym samym wieku był o 1 kg lżejszy i o 4cm wyższy.

Gość gość
Uwielbiam takie odpowiedzi. Pytasz ile wazy 15 miesieczne dziecko i od razu: a moje 7 miesieczne to tyle, a X to tyle. Moj syn wazy ok 10.5 do 11 max. Ma 18 miesiecy a to wiek juz bardziej zbliżony. Wzrostu nie wiem. Jest szczuply ale nie chudy. Nie martwie sie tym bo sporo je. Gorzej jakby nie jadl to wtedy mozna sie martwic. Ale baaardzo wolno przybiera na wadze wiec jak mial te 15 mies jak dziecko autorki to pewnie wazyl z 10kg.

Gość gość
Mój synek jak miał 16 miesięcy ważył 11.8 kg i mierzył 83 cm. Wszyscy mi mówią że jest duży. Teraz ma niespełna 1,5 roku a jak ktoś pyta o wiek to jest zaskoczony bo myślą że chociaż 2 lata. Jest niewiele niższy od swojej 3 letniej kuzynki. Ale po wymiarach mnie się nie wydaje żeby był jakiś duży. Autorko jeśli Twoje dziecko mieści się w normie z wagą i wzrostem to może taka uroda. Nie ma się co martwić i na siłę szukać problemu