Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo duże rozstępy, problem wielu osób

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie sposoby radzenia sobie z rozstępami? Co u was sprawdza się najlepiej?

Gość gość
Mnie moje rozstępy nie dawały spokoju, dlatego zdecydowałam sie na ich usunięcie. Usunęłam je w klinice Magnuccy gdzie przeprowadzono zabieg laserem. Po nim nie widać już śladów rozstępów i teraz czuje się o wiele bardziej komfortowo. Polecam.

Gość gość
Mam dużo rozstepow. Okres dojrzewania jak i przez to ze brałam sterydy na alergie. Co działa? Chyba tylko profesjonalne zabiegi. Próbowałam tańsze i drozsze kremy w tym krem za 200zl nieduży słoiczek i nic. Próbowałam dermaroller w domu i też nic choć przyznam że może długość igieł jak i to ze nierobilam regularnie tego było przyczyną braku efektów

Gość gość
Nie mialam cienia rozstepów. Wydaje mi sie dlatego, ze od dziecinstwa umialam zrobic"duzy brzuch", po prostu skora byla pzryzwyczjona do tego,ze sie rozciaga i kurczy. Ale moze to geny - zadna z kobiet w mojej rodzinie rozstepów nie miala. O istnieniu rozstepów dowiadziałam sie z kafeterii.

Gość gość
Dziewczyny uważajcie na te reklamy zabiegów jak i kremow. Jeszcze dodam od siebie że pilingi domowe 2razy w tygodniu i stosowanie olejków nawilzajacych pomaga doraźnie jeśli chodzi o widoczność rozstepow. nie ich usuwanie

Gość gość
Farciara. U mnie mama nie ma rozstepow a rodziła a ja mam choć nigdy w ciąży nie byłam. Ja za to . Ahh szkoda gadać. Myślę że głównie przez te sterydy.

Gość gość
Myślę że zamiast wydawać kasę na jakieś domowe sposoby kremy itd lepiej zaoszczędzić na jakiś profesjonalny zabieg po wcześniejszej konsulatacji w miejscu gdzie będzie wykonywany lub u dermatologa. Chodzi o rozmowę na temat przeciwwskazań ewentualnych