Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc singielek ktore znam w moim wieku tzn

Polecane posty

Gość gość
20:49 no coz, nie wymiana dobr i uslug? wiec nie ma powodu wymagac od mezczyzny, zeby ZAWSZE kontakt inicjowal, ZAWSZE pierwszy cos proponowal, zwracal uwage, zabawial, opiekowal sie, placil, organizowal. bo to przeciez nie jest milosc, jak ktos zada wiecznego uslugiwania i... no nic od siebie nie daje. nie, milosci nie daje, bo przeciez doszlismy do tego, ze milosc to nie wymiana dobr i uslg, prawda? tym bardziej nie jest to pobieranie dobr i uslug, to chyba sie rozumie samo przez sie:)

Gość gość
Nie rozumiem. Gdy ktoś bardzo mi się podobał, zawsze robiłam pierwszy krok, bo za bardzo mi zależało, aby nie spróbować.

Gość gość
to na tle tego forum bardzo sie wyrozniasz. pewnie zaraz ktos ci zarzuci ze jestes mezczyzna podajacym sie za babe czy cos w tym stylu:D

Gość gość
A niech se zarzucają co chcą. Szkoda tylko że z moich pierwszych kroków nic nigdy nie zadziałało.

Gość gość
20.41 - Ja tylko nazwałam po imieniu to co starasz się zaprezentować, czyli narcyza obrażającego kobiety no, ale w Twoim wypadku logika Kalego działa - Kali obrażać to fajnie, ale Kalemu już nic powiedzieć nie można. Co do mnie, ja mam mnóstwo wad i wszystkie je znam, a Ty ideale wyrzucaj obelgi dalej, jeśli tylko poprawi Ci się nastrój to miło mi, że Ci jakoś pomogłam :)

Gość gość
ja uzywam tych singielek 30+ jako darmowy i swietny kontener na sperme, sa zdesperowane latwo chodza do lozka, seks super

Gość gość
Pierwsze słyszę, żeby singielki po 30 łątwo wchodziły do łózka. Może dlatego, że nie namawiałem ich na to.

Gość gość
latwo, widocznie ciapek z cibie

Gość gość
Kobiety jak zwykle nie widza swoich wad. Sfrustrowane,zm ze nie moga znalezc idealnego mezczyzny choc same sa daleko od idealu. Cialo, karierela to tylko dodatek najwazniejszy jest charakter jesli chodzi o zwiazek dluzszy niz seks. A te gadanie o.tym jak mezczyzni boja sie ladnych kobiet to mozecie dziecku opowiadac co najwyzej. Totalna sciema. Ladna i inteligenta to prawie ideal ale jak charakter do kitu to nikt normalny nie bedzie nawet podchodzil do niej.

Gość gość
21:13 obrazasz nawet nie bedac obrazana. po prostu dajesz upust swojej frustracji. moze i nie zwrocilbym na to uwagi, jednak bezczelnie usilujesz zrzucic z siebie wine i obarczyc nia mnie. jestes nienormalna, rozumiem, ze twoja milosc wlasna nie moze pozwolic, zebys sie jako ktos ze skaza na charakterze ukazala, ale to twoj problem. wspominasz o olbelgach - no wskaz moje slowa - MOJE, nie innego autorstwa, na ktore teraz bedziesz sie powolywac; ktore cie obelzywie obrazily. w przeciwnym wypadku powinnas przeprosic. I najwyzszy czas, zebys odpowiedziala wreszcie na zadane pytanie. Chyba ze ta coraz wyrazniejsza slowna agresja ma odwrocic uwage od faktu, ze ciagle ani jednego pozytywnego przykladu nie podalas. zabieg zbyteczny, ODPOWIEDZ NA PYTANIE, nie uciekaj w pasywno-agresywne unikanie odpowiedzi.

Gość gość
Ja jestem facetem singlem, bo nie umiałbym być z jedną kobietą dłużej niż rok-dwa, potem byłaby nuda, i w łóżku i w życiu. W dodatku kobiety ciągle coś od człowieka chcą, są męczące w tych swoich oczekiwaniach i roszczeniach. Lepiej być samemu i mieć święty spokój.

Gość gość
gość dziś Mam takie samo zdanie, jako kobieta.

Gość gość
Ciągle coś chcą, są męczące itd, ale jak któraś żyje sama czyli nikogo nie męczy, to jesteście pierwsi do obrażania jej! To jest ta męska logika?

Gość gość
Miłość nie istnieje

Gość gość
im starsza jestem tym trudniej mnie zaciągnąć do łóżka mój facet coś przebąkuje o małżeństwie itp., ale szczerze? nie chce mi się zamążpójście jest dla młodziutkich i naiwnych, nieznających życia tyle na temat

Gość gość
co was singielki obchodzą? one się powinny tym martwić jeśli czują się samotne

Gość gość
19:31 jesli pluje jadem i obraza wszystkich mezczyzn przez pryzmat jakiegos swojego bylego lub kilku to owszem, zareaguje na takie pyskowanie w sposob adekwatny do dzialania takiej baby. a co, babom niby wolno pokazywac brak kultury, chamstwo, prymitywne zachowanie, nie wolno im w ten sam sposob odpowiedziec? co to za babski brak logiki...

Gość gość
Ciągle coś chcą, są męczące itd, ale jak któraś żyje sama czyli nikogo nie męczy, to jesteście pierwsi do obrażania jej! To jest ta męska logika? x Jakiego obrażania? Co nas w ogóle obchodzi jakaś singielka? Dobrze się czujesz?

Gość gość
Bardzo dobrze. Poczytaj sobie temat ten i podobne to będziesz wiedział.

Gość gość
Ktoś niby cię obraża że jesteś sama? Nie za duże przewrażliwienie?

Gość gość
O, już przewrażliwienie! Co jeszcze?

Gość gość
nos w sos incel

Gość gość
nie kielkuj szmato

Gość gość
Przewrażliwiona jesteś na swoim punkcie lala i tyle.

Gość gość
Wy baby jesteście naparwdę prymitywne.Same obrażacie męzczyzn a jak wam odpyskują to wielkie zdziwienie.Lepiej być już samemu niż babrać się w g*****e umysłowym,jakie są polki.

Gość gość
mozesz wygladac jak miss swiata, ale jak masz we lbie sraczke doprawiona paroma garsciami trocin, to pozostaniesz singielka. chyba ze znajdziesz sobie rownie bezmyslnego i zidiocialego partnera:D

Gość gość
Faceci boja sie inteligentnych kobiet. Doszlo to do mnie w wieku 20lat :). W klubach studenckich zawsze mialam branie (bo taka sliczna), ale gdy na randkach juz nie nie bylam ta slodka idiotka z klubu, to relacje sie urywaly:). Wpadlam wiec na pomysl ciagniecia troche dluzej zabawy w “slodka idiotke”, jak ktorys mi sie bardzo podobal:). Dzisiaj jestem dojzala kobieta na wysokim stanowisku, I nadal gdy chce zainteresowac soba jakiegos faceta, udaje slodka idiotke:). I wszystko jedno jak facet jest inteligentny

Gość gość
mylisz inteligencje ze skrajna argoancja, przeradzajaca sie najczesciej w czysty narcyzm. takie generalizacje zreszta pokazuja, ze do inteligentnego czlowieka to jeszcze brakuje ci conajmniej paru lat edukacji. zreszta, arogancja bije z kazdego twojego zdania, nic dziwnego ze od takiej baby ludzie po prostu stronia, nadawalabys sie na znajoma, ale nie na "partnerke".

Gość gość
To teraz Ja, facet. Mam już tyle lat że mogę mówić prawdę. W związku chodzi o bycie szczęśliwym, idiotka też może dac szczęście. Na pewno szczescia nie dają mi przeinteliktualizowane rozmowy. Ciagla spina. Nie chce sie czuc w domu, na randce itp jak w pracy. I to nie jest strach, mi to po prostu nie daje szczęścia. Prawda jest taka że to co daje szczęście w rodzinie, w kobiecie itp do tego inteligencja nie jest potrzebna. Wydaje mi się że kobietom imponują inteligentni mężczyźni i one z automatu założyły że nam będą imponowaly inteligentne kobiety. A tak nie jest. Jest cała masa innych ważniejszych cech u kobiety niż jej imteligencja.