Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc singielek ktore znam w moim wieku tzn

Polecane posty

Gość gość
Jeśli nie wierzysz w istnienie ładnych atrakcyjnych i wciąż młodo wyglądających kobiet po 30, to cóż... Nic nie poradzę :)

Gość gość
Mam 49 lat zaczynam przekwitac i mam 37 letniego faceta. A na sex mam ochotę jak nigdy dotąd. I mimo iż jestem kobietom to uwazam ze singielki sa dziwne. Robia sobie na zlosc. Widzę to na przykładzie mojej prawie 30 letniej córki. Trochę to dziwne że ja mimo iż jestem starsza panią:) mam fajnego faceta a ona nie.

@ gość dziś 1) To nie jest kwestia niewiary. To kwestia maksymalizacji własnego zysku. Nie istnieję po to by zaspokajać potrzeby singielek po trzydziestce, lecz by zaspokajać swoje potrzeby. 2) Wcale mi się nie śpieszy do szybkiego zakladania rodziny i ożenku a później wysłuchiwania, że nie jest zadowolona bo to nie dokońca to, bo wcześniej instynkty i hormony ją poniosły. 00 Ogólnie życze każdemu udanego zycia erotycznego i, jesli kto chce również rodzinnego. Jednak swoje zycie zamierzam przeżyć po swojemu.

Gość gość
, lecz by zaspokajać swoje potrzeby. Xxx A jakie to są te twoje potrzeby?

Gość piaskun
Seks dwa razy dziennie z wysportowanym ciałem z użyciem wszystkich dziurek, dobra micha, model związku bliższy niż dalszy klasycznemu, dobre rozmowy z kimś kto jeśli nie wie czym się różnią fotiny od fotonów to chociaż jest na tyle ambitny intelektualnie by się dowiedzieć, kto jest w miarę zrównoważony emocjonalnie, jest podobnie jak ja etnosceptykiem i albo będzie ze mną skakać na spadochronie albo nie marudzić że to robię. Tym bardziej że można na tym zarabiać nawet lepiej niż zajmując się tym co robię w tej chwili. A no i tolerowanie folku i folk metalu który świadczeń bardzo głośno kiedy ćwiczę. :P

Gość gość
O kurcze. Okropne. Jak dobrze być singielką jednak :D

Gość Piaskun
No widzisz? Stare psy nie uczą się nowych sztuczek, stare suki tym bardziej :P

Gość gość
Uczą się uczą ale tych które im się podobają.

Gość gość
Zresztą ja nawet w wieku 15 20 lat podziękowalabym. To chyba taki typ co szuka gąski która będzie w niego wpatrzona i będzie jej bardzo imponował. W zamian kasa. Ma być fajnie, i dużo emocji. Ugh..... okropne.

Gość Piaskun
Tia, bo związek to polega na tym że mężczyzna nie wymaga niczego, nie ma prawa do własnego hobby i udaje, że jest mega szczęsliwy z tym co mu laskawie jaśnie pani wydziela. 00 Powodzenia. Będzie ci potrzebne.

Gość gość
Nie, bo polega na tym, że pan zmusza gąski, i płaci gąskom za poslusznosc i niesprawianie kłopotów. To tylko potwierdza jak ciężko jest znaleźć kogoś normalnego i wartościowego, wrażliwego, zdolnego do miłości.

Gość gość
z takimi uprzedzeniami to i tak na kogos wartosciowego nie zaslugujesz. niby czemu ktokolwiek mialby sie uzerac z takim stereotypowym "mysleniem"?

Jak powiedziałem, mężczyźni nie istnieją po to by dostosowywać się do twojego widzimi się. 00 Jeśli chcesz bycie podnóżkiem spelniającym babskie zachcianki i nie mającym prawa do wlasnych nazywać byciem wartościowym, wrażliwym i zdolnym do miłości to droga wolna. Bez dobioru. Szkoda słów na niejdojrzałą frustratkę.

Gość gość
Weeke tam. Teraz to jest tak że kobietą po 30, samotna i nieszczęśliwa jest posłuszna za samo to żeby ja zechciał. Nawet płacić nie trzeba.

Gość gość
Poczytaj sobie wywiady z Orhanem Pamukiem jak pięknie mówi o miłości i żonie (rowiesniczce - co za pechowiec). Chciałabym być z kimś tak mądrym i zdolnym do refleksji. chociaż w przybliżeniu.

Gość gość
16.27 tak jest jak się trafi na desperatke ;)

Gość gość
Widzisz sam się śmiejesz ze swoich bzdur

Gość gość
ale wy cyniczni. Az gadac sie odechciewa.

Gość gość
chcialabym mezczyzne podobnego do mojego taty, ktory nawet jak wali zboczone zarty to jest po prostu dobrym czlowiekiem i widzi w ludziach jakas wartosc....

Gość gość
tzn kobieta tez jest czlowiekiem i nie jest idealna... to nadal dla wielu nieoczywiste.

Gość gość
A skąd założenie że my jesteśmy złymi ludźmi.

Gość gość
Piaskun, skoro chcesz spełniać swoje potrzeby kosztem kobiety, a nie kochać ze wzajemnością. To znajdź sobie taką naiwną, kto ci broni. Tylko nie rozumiem, po co produkujesz się na temacie o singielkach, które takiego faceta jak ty omijają szerokim łukiem? Chcesz kobiety inteligentnej ale równocześnie głupiej (czyt. uleglej), bo żadna mądra kobieta nie bedzie chciała być tylko przedmiotem do zaspokajania męskich potrzeb, zabawką. Prędzej singielki znajdą wartościowego mężczyznę, niż ty tą madro-głupią :D Powodzenia :)

Gość gość
Mi sie wydaje, ze pelno jest takich jak piaskun, tylko ja akurat wole tego nie wiedziec dokladnie co taki mysli bo za bardzo mi to facetow obrzydza, moge takiego poznac tylko niech mi nie daje listy swoich wymagan do spelniania, wole jak to naturalnie wychodzi a nie taka transakcja :D. Jak z 50 twarzy greja na pismie umowa. Moze ma taka, jak tu pisze, kto wie. Moze ja to zadowala.

Gość gość
"moge takiego poznac tylko niech mi nie daje listy swoich wymagan do spelniania" ok, tylko nie oczekuj od zadnego mezczyzny spelniania swoich babskich wymagan i oczekiwan. w koncu byloby to sprawiedliwe, sadzac po tym co udalo ci sie wymyslic. i nigdy, przenigdy, nie wymagaj, zeby ktos sie czegos domyslal. telepatow nie ma.

Gość gość
17:09 ja akurat nic nie oczekuje i nie wiem, sugerujesz jakies babskie wymagania, ja mam napisac "samcze wymagania" czy jak, fajnei to brzmi?

Gość Sebixstian
Bo singielki sie za dużo naczytały ,jak powinien wyglądać ich 'ksieciul' i potem sebix taki jak ja nie ma w czym wybierać,zostaja mi tylko łatwe Karynki wiec je wybieram a singielki niech se czekają do 40 stki;p Napisałem to ja Sebixstian

Gość gość
to ja mam wymagania w stylu - myje sie i nie jest gruby - czyta ksiazki i chce cos pogadac, a nie ze tylko patrzec w oczy i sie brzykac - ma maly poped bo mimo tego, ze ja mam duzy to nie chce takiego faceta z duzym popedem bo wlasnie zacznie wymyslac nieprzyjemny dla mnie seks i sie znudzi i bedzie potrzebowal bodzcow i klotnie z tego powodu moga byc

Gość gość
Facet jest z kobietą najczęściej nie z miłości, tylko dla seksu. Więc jeśli chce przede wszystkim jej ciała, chce ją mieć, to powinien ją po rękach i nogach całować, na rękach nosić i spełniać każdą zachcianke. Bo używa jej ciała, jej własności. Taka prawda. Tylko powinien takiej szukać nie wśród niezależnych singielek, tylko niezaradnych panienek, którym zależy na kasie i które za kase się sprzedadzą. Bo singielki, to takiego nie zechcą, nawet gdyby przed nimi kleczal i do d**y z wazelina wchodził :D

Gość Sebixstian
Do 17 23 Myje się(nie za często;p ,bez przesady lubię pachnieć Sebixsem) i nie jestem gruby;) Czytam o rzeczach które mnie interesują (wiec nie pogadamy ) Mam średni popęd ,choć nawet nie wiem jak go się mierzy, może ty wiesz i mi napiszesz ;)