Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szulciura

Zawiodłam chłopaka, co zrobić żeby ze mną nie zerwał?

Polecane posty

Gość Szulciura

Witam, jestem raczej małolatą która rok chodzi ze swoim chłopakiem. Bardzo go kocham ale irytuje mnie jego jedna cecha - zabrania mi pić, palić i przeklinać. Wczoraj byłam na imprezie na której wykonałam wszystkie z zakazów... Upiłam się i 4 lata starszy kolega próbował się mną zaopiekować, teraz już wiem, że zrobił to dlatego, że pijane dziewczyny są łatwiejsze :/. Co chwila brał mnie na kolana, bardzo mocno przytulał (tak, że nie mogłam się ruszyć) a po jakimś czasie od bluzą zaczął dotykać moich piersi i tyłka. Mówiłam mu żeby przestał i przesuwałam jego rękę ale on nie przestawał. Gdy poszedł na chwilę do łazienki odpowiedziałam o wszystkim mojej koleżance która pomogła mi się z nim uporać. Powiedziałam o wszystkim mojemu chłopakowi który jest na mnie cholernie zły za to, że się upiłam mimo iż dał mi zakaz picia. Chce ze mną zerwać, co mam zrobić żeby zmienił zdanie?

Gość gość
zerwij z nim pierwsza. dlaczego on ma cię ograniczać? kocha się kogoś za to jaki jest, a nie "tworzy się" tę osobę poprzez narzucanie jej co ma robić, a czego nie

Gość gość
jaka mała k***wka żal