Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

późne macierzyństwo.

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłyście pewnien schemat. Kobiety ktore pierwsze dziecko rodza w wieku 35+ to z reguły grube , albo niekształtne krowy, czasem z ryjem jak by je oberwały z kopyta .Do tego są przemądrzałe i zarozumiałe i starają na siłe się wywyższyć, pisząc ze ich macierzyństwo jest bardziej dojżałe, że są zadowolone z tego że późno urodziły, bo studia, bo kariera bo bla bla bla... a tym czasem prawda jest taka, ze wcześniej nie znalazły idioty który by chciał w nich umoczyc? Doskonale rozumiem że czasem studia i praca jest ważniejsza i stawiana jako priorytet przed dzieckiem, ale dziewczyny które wyglądają przeciętnie i ciut lepiej niż przeciętnie, zakładają rodziny przed 30 , a w wieku 30lat juz pomykają z wózkiem.

Gość gość
Chamskie to co piszesz i jezyk..fuj.... Mysle ze wiekszisc to swiadomy wybor..i sa tu mezatki z duzym stazen wuec twa teiria jest z dup.... Pomykanie z cwozkiem.przed 30 to twoj cel i priorytet to mykaj..

Gość gość
dziś znaczy co? wpisalas sie w schemat:D ?

Gość gość
Ale wymyslila! Widac nie znasz kobiet, ktore przez kilka lat związku chca sie cieszyc życiem tylko z mezem czy partnwrem? Wyznajesz zasadę, zlapac szybko chlopa i zaciazyc? Ze strachu,ze w wieku 35 lat bedzisz wygladac jak próchno i nikt cie nie zechce ( widać takie sa kobiety z twojego srodowiska - ale to juz twoj problem)

Gość gość
Ło matko, co za denne prowo jakiejś Karyny.

Gość gość
Obsesję masz, powinnaś się leczyć. Ile jeszcze tematów natrzaskasz? Ja akurat widzę odwrotną zależność. Wszystkie moje nieatrakcyjne grube koleżanki wyszły za mąż bardzo wcześnie i za pierwszego, który je zechciał. Z nielicznymi wyjątkami ładnych kobiet bardzo napalonych na posiadanie dzieci. Piękne kobiety przebierają bardzo długo.

Gość gość
Mam zupełnie inne obserwacje niż autorka.

Gość gość
DojRZej do słownika ortograficznego :):)

Gość gość
Jest tysiące par, które starają się o dziecko a nie mogą go mieć.. dopiero później po 30 a przed 40 im się udaje.. stąd późne macierzyństwo. Wiek jest nieważny, ważne by decyzja była świadoma i należała do obojga partnerów.

Gość gość
Ja nie pisze o ladnych, bo ladna to prozna i chce cos nierealnego, wali focha co rusz! Pisze o dziewczynie przecietnej, ktora w wieku 23-25 lat spotyka tego jedynego i po kilku latach pojawia sie dzidzia. W wieku 28-33 lat i zyja sobie spokojnie. Podczas gdy spasla locha szuka i szuka , az jej przyszly wybranej budzi sie przed 40 kiedy wszystkie w miare spoko juz zajete i juz nie patrzy co bierze, byleby bylo. I rodza sie takie male pokraki podobne do mamusi...

Gość gość
Autorko, widocznie w realu nie masz z kimk pogadać,bo wyrazasz się obleśnie więc durne prowo tu zakładasz.

Gość gość
Co się przejmujesz innymi? Ważne, że ty jesteś dojŻała i masz najlepsze PIOrytety.

Gość gość
Wlasnie, czesto widuje sie takie podstarzale odrzuty w ciazy, wyglada to fuuj... znalazly jakiegos desperata i sie ciesza ze sie udalo :D nie ma to jak mloda i atrakcyjna mama, piekny widok... i mloda to nie musi znaczyc 20 lat, 30stki rowniez sie zaliczaja-40stki juz nie bardzo :D

Gość gość
Strasznie zaściankowe myślenie. Każdy steruję swoim życiem jak chce. Moje trzy ciotki urodziły dzieci między 33 a 40 rokiem życia, choć każda była na wiele lat wcześniej w związku małżeńskim. Nie każda kobieta marzy o spłodzeniu potomka, ludzie mają różne priorytety, różnie się układa kariera, niektórzy chcą zabezpieczyć się finansowo przed powiększeniem rodziny. Ich dzieci nie cierpią, bo mają starsze matki, a po ciotkach widzę, że dzieci im odejmuję lat i dodają wigoru.

Gość gość
Wyraznie autorke facet zostawił dla grubszej i starszej, wiec odreagowuje. Bo kto normalnie cos takiego by przezywał :):)

Gość gość
gdyby zostawił mnie moj facet musiałby być kretynem! Nigdzie nie znajdzie lepszego materiału na zone niz ja!

Gość gość
gość dziś swój do swego pasuje, trudno ,zeby cham wybrał damę, dla siebie jestescie super, inni mysla, co myslą :)

Gość gość
a to z autopsji czy we wrózke sie bawisz i w szklanej kuli ujrzałaś mnie i mego lubego?Jak juz to Dama przyjęła zaloty chama:D Z mysleniem też u Ciebie ciezko?

Gość gość
Poznać "damę" po słownictwie. Nie trzeba żadnych wyjaśnień :) :)

Gość gość
A widzisz ja mam wręcz odwrotne spostrzeżenia. Mam kilka ślicznych koleżanek które bardzo długo przebierały i wybrzydzały szukając faceta - i one mają dzieci dopiero mocno po 30-stce. Za to te przeciętne jak już złapały pierwszego lepszego chłopa na studiach, tak szybciutko zaciążyły, żeby przypadkiem ich nie zostawił :p

Gość gość
dziś slicznych! a to zupenie inna kategoria, tu odbija do głowy i sa wybredne szukaja ksiecia z bajki.. I ok, moga sobie na to pozwolic, te przecietne wychodza za mazz szybciej i szybciej rodza, te paskudne dopiwro kolo 40 łapia jakiegos desperata:x

Gość gość
Uroda? Olbrzymia wiekszość aktorek ( więc ladnych kobiet) ma dzieci bardzo późno . Coś marnie wykombinowałaś.

Gość gość
provo się kręci

Gość gość
Grube kobiety wychodzą za mąż i mają dzieci bardzo wcześnie. Tak wynika z moich obserwacji, nie wiem dlaczego, może tusza idzie w parze z takimi macierzyńskimi cechami osobowości, potrzebą wicia gniazda, dbania o kogoś. Trochę takie głupie geberslizowanie, ale powiedzcie same czy nie zauważyłyscie, że grubsze kobiety mają więcej takich macierzyńskich cech :) A poza tym grube kobiety niestety nie wyglądają zbyt młodo, więc może ci się tylko wydaje, że pełno grubych starych matek. Zwłaszcza, że w zaawansowanym wieku przy otyłości, to się nie zachodzi tak znowu łatwo

Gość gość
Napiszcie doktorat na temat zachodznia w ciaze grubych Moze bedzie Nobel. Po co in vitro, wystraczy MCDonalds :)

Gość gość
Gorzej jak młoda sprawie się w ciąży i nie chce jej się schudnąć bo już wszystko osiągnęła ma męża i dziecko , starsze szybciej chcą schudnąć jak nie były grube przed ciążą niż młodsze ,dużo osób ma dzieci po 35roku życia bo często nie mogą zajść latami w ciążę a nie że zachęciło im się późnego macierzyństwa

Gość gość
Spasie nie sprawie