Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnonimowaMama

Mąż zdradził mnie z 4 facetami.

Polecane posty

Gość gość
hola hola gimbusy to nie temat dla was. Dla mnie rozwod to jedyne wyjscie, wspolnie mozecie wychowac dziecko,nie mozess na sile przy nim zostac. Tylko szczesliwa mama to szczeliwe dziecko. On zwoaze sie z kims i ty kogos poznasz,a dziecko bedzie szczeliwe bo bedsie miec dwoje szczesliwych rodzicow,a nie udreczona poswiecenim matke. Jestem daleka od rozwodow ale tu sytuacja jest klarowna. On ciagotki bedzie mial zawsze,a ty zawsze podejrzenia,obawy. Zniszczy cie to. Rozstanie pozwoli wam obojgu byc szczesliwym. Kiedys tam. Nie twraz,bo to zbyt swieze. Ja mam kolege geja,wspanialy pomocny chlopak. Ale maz bi... Niestety z szacunku do siebie nie!

Gość gość
Autorko ty zastanawiasz sie nad rozwodem??!! Ty kobieto powinnaś być pewna tego rozwodu!! Pomysł, ze twój mezus ładuje jakiegoś facete w tyłek, a pózniej sypia z tobą??!! Weź ogarnij, ze im szybciej odejdziesz od niego tym lepiej i dla ciebie i dziecka!!!

Gość gość
autorka to głupia pipa, szukała ideału i ZNALAZŁA, przynajmniej nie zdradza cię z kobietami i innej nie zaciąży i alimentów nie będzie płacił im, a że pakuje innym facetom w kakao albo oni jemu, no cóż, nie ma ideału

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś Jaka beka, kobiety już nawet z pedalami zakladaja rodziny, tak bardzo "brzydza sie" normalnymi mezczyznami. Zgłoś je/bane desperatki szukające księcia, żałosne

Gość gość
baby są głupie, lecą na iluzje zamiast brać realnych partnerów, tępe cípy

Gość gość
nie wierze w biseskualizm, pewnie facet chce przykrywke, nawet bzyknie kobiete od czasu do czasu dla niepoznaki a na deser szuka faceta

Gość gość
Kończ studia, kończ to małżeństwo, ustał zezem zasady dalszego życia, alimenty na ciebie i dziecko. Rozwód z jego winy to tylko formalność. Nikomu nie opowiadaj bo to trudny temat i moze kiedyś wrócić jak bumerang po to by skrzywdzić wasze dziecko. Twoj maz sie z tym ukrywa a co dopiero miałby zrobi syn kiedy wokół pełno idiotów. Pełno jest samotnych matek, rozwódek nic wielkiego w dzisiejszych czasach. Niech on sie wyniesie a nie ty, facet ma płacić za wasze utrzymanie i ma iść tam gdzie chce. W zgodzie. To twoja karta przetargowa, dogadaj sie zanim . Mam nadzieje ze wiesz kto to jest homoseksualista , wiesz , ze na to syropu i tabletki nie ma. Taki jest i tyle. Byłaś szczęśliwa a teraz nie jesteś . Życie. Jest trudno ale masz tak mało lat, ze wszystko jest do nadrobienia , nawet szczęście z innym facetem. Teraz zmierzam do łagodnego zakończenia misternego planu twojego męża. Moze uchodzić za rozwodnika , moze nadal udawać hetero , w PL to ciagle temat tabu i stad takie ukrywanki kosztem młodych dziewczyn. Działaj i nie histeryzuj fakty sa jakie sa.

Gość AnonimowaMama
Mętlik w głowie robi mi też rodzina. Wszyscy mówią, że "przecież to taki dobry chłopak, no może poza to jedną kwestią, ale przecież nikt nie jest bez wad." Większość osób twierdzi też, że powinnam zostać dla dziecka. Zauważyłam zmianę, od tego ostatniego razu nie było podejrzanego epizodu. "Czysty" jest już 8 miesięcy. Myślicie, że dalej siedzą mu w głowie takie sprawy, a mnie uspokaja dla świętego spokoju?

Gość gość
to musisz być strasznie kiepska jak cie z pedałami zdradza, 0/10

Gość gość
"Myślicie, że dalej siedzą mu w głowie takie sprawy, a mnie uspokaja dla świętego spokoju?" Czy ty jesteś głupia czy tylko udajesz?

Gość gość
Oczywiście, że to grafomańska prowokacja.