Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem dziś laskę może 18 lat cała wydziarana ręce nogi twarz dłonie, masakra

Polecane posty

Gość gość
Tak tak. Też tak sadzilam mając tyle lat. Tak jak ty masz prawo piac z zachwytu nad całym ciałem w tatuażch tak ja mam prawo uważać że wygląda to oblesne. Jak u wnuczki Millera np.

Gość gość
To, że nie chcesz przespać się z wnuczką Millera nie znaczy, że ona zniszczyła sobie życie I tak, można mieć 18 lat i nie być idiotą. Patrzeć na to jaka byłam w tym wieku mogę spokojnie powiedzieć, że byłam bardzo ogarnięta ;)

Gość gość
Sama pewnie jesteś pasztetem i tak wolę laski z tatuażami. Większość lasek co krytykuje to pasztety w chuj

Gość gość
Konczac ta dyskusje na temat jej wieku, miala 18 lat, koniec kropka.

Gość gość
Mnie g****o obchodzi co ty sądzisz o laskach które sądzą że tatuaże w pewnym wydaniu są oblesne. Serio. A przespać się z wnuczka Millera nie chce. I nawet gdyby ich nie miała też bym nie chciała bo nie jesteś lesbijka. I nigdzie nie twierdziłam że każdy 18 latek ma kupę zamiast mózgu ale doskonale wiem że myślenie nastolatka jest inne niż dorosłego siła rzeczy.

Gość gość
A nas gowno interesuje twoje zdanie

Gość gość
Nie wiesz tego, wmawiasz sobie bo zrobiłęś z siebie idiotę i ludzie cię wyśmiali :D

Gość gość
Ta 18 lat autor chwile ja widzial i juz wszystko wie. Co za młot

Gość gość
Zabawne też, że założył temat, ale nigdy nie odpowiedział JAK ona niby "spiertoliła" (a nie "s**********a" czasem?) sobie życie :D

Gość gość
No właśnie heheh A laska pewnie ma i będzie mieć fajniejsze życie niż autor

Gość gość
14:15 To na chuj wchodzisz na forum które właśnie polega na interesowaniu się cudzym zdaniem? Masz pełno dziar domowej roboty ze tak się rzucasz? Trudno ci pojąć że komuś to się może nie podobać? I to ma być ta wielka dojrzałość? Aha.

Gość gość
Aż taki głupi jesteś, że nie widzisz o co się ludzie "czepiają"? Postawiłeś tezę, że ma 18 lat i znisczyłą sobie życie. Nie mogła mieć tylko 18 lat i nie wyjaśniłeś jak sobie miałą zniszczyć życie. To czy ci się podoba czy nie nikogo nie obchodzi

Gość gość
Ale zrozum tępa kobieto że nie piszesz z autorem. Dlaczego nie mogła? Znam dziewczynę która miała mniej niż 18 w cale ciało w obrazkach wiec twoja teza jest do d**y.

Gość gość
Pisałąm do osoby któa podobno tę kobietę widziała, jak to nie ty to nie było do ciebie. Proste? Proste :) Powiedz kto tej dziewczynie te tatuaże zrobił i co na to jej rodzice

Gość gość
Tak, zdanie jakieś zakompleksionej d***** mnie nie obchodzi A mogę tu wchodzić kiedy chce.

Gość gość
i dalej nie wiemy jak zmarnowałą sobie życie:(

Gość gość
ciezko rozpoznac wiek u osob majacych 17-24 lata mogla miec np. 22 lata

Gość gość
Tu autor Dalseja jakieś wątpliwości, że laska miała 18 lat?

Gość gość
nie ma absolutnie żadnych wątpliwości, że masz zaburzenia psychiczne :D

Gość gość

Jestem pewien, że ona miała 18 lat nie więcej... 

Gość gość

N pewno miała 18 lat 

Absolutnie nie wierzę, że miała 18 lat. Możesz sobie ten temat podbijać co miesiąc przez następne 10 lat i nikt ci w to nie uwierzy. Mogła mieć dwadzieścia-parę, nawet niecałe 20...ale nie 18 🙂 

Powody dla których nie mogła mieć 18lat:

-Koszt. Tatuaże są drogie, 18latka nie miałaby pieniędzy żeby w rok pokryć się taką ich ilością

-Czas. Nawet gdyby ktoś jej to robił za darmo, to dosłownie musiałaby non-stop siedzieć na krześle. Nikt kto jest zawodowym tatuażystą nie będzie poświęcał takiej ilości czasu tylko po to, żeby "na szybko" wytatuować całe ciałe. Nawet jakby to był jej chłopak - w końcu każdy musi zarabiać i mieć czasem dzień wolny. 

-Wytrzymałość ludzkiego ciała. Poza tym, że tatuaże bolą to wprowadzanie ciała w ciągły etap gojenia się jest niezdrowe i męczące. Mało komu chciałoby się przez to przechodzić. Nawet ludzie z ekstremalnymi modyfikacjami jak Adam Curlykale nie pokryli ciała tatuaże tak szybko.

Gość gość
Przed chwilą, Jajko Pisanka napisał:

Powody dla których nie mogła mieć 18lat:

-Koszt. Tatuaże są drogie, 18latka nie miałaby pieniędzy żeby w rok pokryć się taką ich ilością

-Czas. Nawet gdyby ktoś jej to robił za darmo, to dosłownie musiałaby non-stop siedzieć na krześle. Nikt kto jest zawodowym tatuażystą nie będzie poświęcał takiej ilości czasu tylko po to, żeby "na szybko" wytatuować całe ciałe. Nawet jakby to był jej chłopak - w końcu każdy musi zarabiać i mieć czasem dzień wolny. 

-Wytrzymałość ludzkiego ciała. Poza tym, że tatuaże bolą to wprowadzanie ciała w ciągły etap gojenia się jest niezdrowe i męczące. Mało komu chciałoby się przez to przechodzić. Nawet ludzie z ekstremalnymi modyfikacjami jak Adam Curlykale nie pokryli ciała tatuaże tak szybko.

Twoje argumenty sa dla mnie mało przekonywujace, a wiesz dlaczego?? 

bo ja ją widziałem osobiście i wiem że miała max 18 lat

Możesz sobie pyskowac ile chcesz, ale prawdy nie odszukasz. 

ciao💋

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Twoje argumenty sa dla mnie mało przekonywujace, a wiesz dlaczego?? 

bo ja ją widziałem osobiście i wiem że miała max 18 lat

Możesz sobie pyskowac ile chcesz, ale prawdy nie odszukasz. 

ciao💋

Widziałeś ją, nie widziałeś jej dowodu 😄