Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierny mąż, hmm śmiechu warte. Oczami kochanki.

Polecane posty

Gość gość

Ma piękna żonę.. dwie cudowne córeczki. A mimo to zdradza ją ze mną. Mężczyzna w tych czasach nie dotrzymuje wierności. Kobiecie może się wydawać, ze jak jest piękna i zadbana to wszystko a jednak nie. To tylko seks.

Gość gość
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Trzeba mieć w sobie spora dawkę sk****ysyństwa żeby zdradzać. Nie każdy to ma

Gość gość
Skoro zdradzają ładne i zadbane żony to co dopiero te wieloryby zaniedbane hahaha

Gość gość
Zdarza się i tak, ale przeważnie zdradzają faceci mający brzydkie, zaniedbane żony, które po urodzeniu dzieci zmieniły się w roboty sprzątające. Im to nawet się nie dziwię, bo szkoda życia na taką.

Gość gość
08:29 ales naiwna...

Gość gość
8.29 haha Grażynie się wydaje, ze jej Januszek jest wierny xd

Gość gość
Nawet najładniejsza i zadbana zona po jakimś czasie się nudi. Ja przez 5 lat byłam kochanką sporo starszego ode mnie mężczyzny. Jego zona była ładniejsza i bardziej zadbana niż ja. Na dobrą sprawę mój kochanek spędzał więcej swojego wolnego czasu niż z żoną i z dziećmi. Im mówił, że pracuje. Dużo też razem podróżowaliśmy po świecie - on pod pretekstem delegacji. Czasami rzeczywiściemu w tych delegacjach towarzyszyłam. Nie ma więc reguły. Żona może być zadbana i może się starać, a mąż i tak będzie szukał czegoś nowego lub jakieś cechy u innej kobiety mu się bardziej spodobają.

Gość gość
Uroda to nie wszystko. Mogą być piękni, a np. kłócą się o byle co, nie dogadują w różnych kwestiach itd.

Gość gość
To samo chciałam powiedzieć, co osoba powyżej. Żona może być zadbana, ale może być nudnym, wrednym babsztylem. Kochankę/kochanka nie zawsze ma się tylko do seksu.

Gość gość
Przecież tak samo to działa w przypadku kobiet. Żona tez się nudzą mężowie. A co w sytuacji gdzie faktycznie mąż czy żona nigdzie nie wychodzi nie na delegacji a praca jest np w jakimś zakładzie gdzie odbijają karty i wtedy masz pewność ze ktoś był w pracy. Co o takim przypadku powiedzie ci co jesteście przekonani ze każdy zdradza? Jak?

Gość gość
Autorka bardzo pewna, że każdy zdradza. Tylko jest jeden problem, że bardzo bardzo rzadko, ten żonaty kochanek wybiera na koniec kochankę. Znudzisz mu się i znajdzie kolejną.

Gość gość
Ale ja się nie zostawiam na bycie jego kobieta, dla mnie to tylko seks. Wysłucham jak narzeka na żonę i tyle. Mam dwóch kochanków ;)

Gość gość
gość dziś Nie czułaś się jak ku/r/wa? Którą z resztą jesteś. Nieważne, że stary żonaty ramol, ważne, że na Kanary zabierał, a ty łaskawie oddawałaś za obiad walutą w postaci obciągania z połykiem.

Gość gość
gość dziś Ale dlaczego kobieta ma chcieć, żeby facet zostawił dla niej żonę. Po co kobiecie facet, który zdradza? Czy kobieta nie może się spotykać z mężczyzną rówież dla seksu i zabawy, tylko zawsze musi liczyć na stały związek do grobowej deski?

Gość gość
Do autorki, jakby suka nie dała to pies by nie wziął. Kobieta robi to kobiecie i jest z tego dumna, brawo ty! Rzadko używam takich słów, ale jesteś zwykłą kurwą, nie ma się czym chwalić.

Gość gość
Kochanki często są brzydsze i mniej atrakcyjne, bo nie chodzi o to, że męzczyźni szukają ładniejszych kobiet. Szukają ODMIANY. Z punktu widzenia mężczyzny chodzi tylko o seks. Na ogół nie chcą się wiązać z emocjonalnie z kochankami, bo nie lubią pakować się kłopoty. Chcą mieć wszystko wygodnie ustawione: dom, żona, kochanka -wszystko na "właściwym" miejscy. . Kochankom często mówią o miłości, ponieważ wiedzą, że tylko w taki sposób mogą je zatzrymać przy sobie i bardzo im nie na rękę, gdy kochanki się w nich zakochują. Chodzi o seks. Większość zdradzających mężczyzn cierpi na choroby serca, ponieważ podójne życie bardzo ich stresuje. Na szczęście nie wszyscy mężczyźni zdradzają :) To co napisałam, wiem z wykładów z psychosocjologii, którą swego czasu studiowałam. Pozdrawiam.

Gość gość
Żony się czasem dziwią, skąd u nich jakieś choroby weneryczne, a to niewierni męzowie przenoszą od kochanek.

Gość gość
Znalam mezczyzne co 2 dni przed slubem zaczepial mnie na portalu randkowym...pozniej z tego wyniknal 4 letni romans.Zona ladna,zgrabna,maja dzieci...grunt to sie w taki zwiazek nie angazowac bo kto by chcial faceta ktory zdradza.Jestesmy teraz dobrymi znajomymi ale ostatnio uslyszalam ze to ona ma romans i mnie to w sumie ucieszylo.Niestety po takich hosciach to splywa.

Gość gość
Są jeszcze na tym świecie faceci, którzy nie zdradzają! Najgorsze według mnie jest bycie zdradzaną i przyzwalanie na to. Nie rozumiem po co marnować czas z takim szmaciarzem, zamiast szukać czegoś innego.

Gość gość
Znalam mezczyzne co 2 dni przed slubem zaczepial mnie na portalu randkowym...pozniej z tego wyniknal 4 letni romans.Zona ladna,zgrabna,maja dzieci...grunt to sie w taki zwiazek nie angazowac bo kto by chcial faceta ktory zdradza.Jestesmy teraz dobrymi znajomymi ale ostatnio uslyszalam ze to ona ma romans i mnie to w sumie ucieszylo.Niestety po takich hosciach to splywa.

Gość gość
Hmm a wiecie co jest zabawne? Późniejsze wspólne spotkania. My akurat pracujemy razem wiec jego żonę znam. Najlepiej się patrzy jak zgrywają cudowna rodzinkę.

Gość gość
Hmm a wiecie co jest zabawne? Późniejsze wspólne spotkania. My akurat pracujemy razem wiec jego żonę znam. Najlepiej się patrzy jak zgrywają cudowna rodzinkę. x i własnie z takiego powodu nie tknełabym tego faceta palcem. Bo za bliski kontakt z jego rodziną- jeszcze rozumiem jakby jego zona była dla ciebie kims znanym tylko z jego opowieści, bo ewidentnie widać ,ze facet to skurfiel- ja nie pukam takich, których uwazam za odpad.A jak chcę seksu to mam na zmianę dwóch dobrze obdarzonych studentów, obaj wolni i w pełni swiadomi ze interesuje ich tylko seks

Gość gość
08:57 Może ona wcale nie zgrywa tylko naprawdę kocha swojego męża, nie pomyślałaś o tym? gość dziś gość dziś Ale dlaczego kobieta ma chcieć, żeby facet zostawił dla niej żonę. Po co kobiecie facet, który zdradza? Czy kobieta nie może się spotykać z mężczyzną rówież dla seksu i zabawy, tylko zawsze musi liczyć na stały związek do grobowej deski?'' x Ok...tylko czemu potem tutaj tyle tematów porzuconych, rozżalonych kochanek ;-)

Gość gość
Ok...tylko czemu potem tutaj tyle tematów porzuconych, rozżalonych kochanek x nie więcej niż żon zakładających wątki typu: "Mąż mnie zdradza". Życie.

Gość gość
Jeśli to sam seks to zawsze można znaleźć sobie faceta WOLNEGO, chyba nie jest to żaden problem?

Gość gość
Ok...tylko czemu potem tutaj tyle tematów porzuconych, rozżalonych kochanek x nie więcej niż żon zakładających wątki typu: "Mąż mnie zdradza". Życie. x Zgadza się...jednak wiele z tych tematów to prova zakładane przez kochanki :-D życie.

Gość gość
Też to znam Autorko, ona zadbana, atrakcyjna, wyrozumia nie fochuje, otwarta w seksie (co tydzień środa - dzień loda), nosi drogą bieliznę. Ja mniej się wpisywałam w jego kanon piękna, nie nosiłam jak ona obcasów non stop (on lubi), jestem prawie płaska (ja B, ona E). Na pozór udane małżeństwo, po 17 latach związku trzymają się za ręce, okazują czułość. I miał romams ze mną. Oszlalał na moim punkcie.

Gość gość
Zgadza się...jednak wiele z tych tematów to prova zakładane przez kochanki smiech.gif życie. x albo przez osoby, które mają bekę z naczelnej zdradzanej loszki kafe ;)

Gość gość
9.28 ja szczerze mówiąc tez jestem brzydsza od jego żony. Tyle, ze ona nie jest otwarta w seksie. Mnie dodatkowo bawi to, ze jednej soboty wspólnie się spotykamy u nich w domu a innej jej mąż uprawia ze mną seks. Taka satysfakcja jakaś dla mnie.

Gość gość
Z perspektywy czasu, zazwyczaj wyglada to tak: ona - dzieci, dom, problemy dnia codziennego, szczęśliwa ze ma rodzine, prace, budują dom, jest sa,obchód i niedzielne obiadki . On- praca, praca, telefony, samochód , rodzina,kochanka na boku. Jezeli to ze ma kochankę nigdy sie nie wyda , to małżeństwo trwa, facet z czasem dojdzie do tego ,ze kochanka tez ma humory, staje sie roszczeniowa i w sumie czas ja odstawić. Wraca na łono rodzimy, po drodze ma jeszcze pare skoków , z żona na wakacje, sylwestra, dom już stoi, w garazu dwa samochodu, dzieci starsze. Życie płynie, zaczyna sie piwkowamie, meczyki, grille, starzy znajomi , pies, gród. Wspomnienia jakim to sie było kozakiem.