Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierny mąż, hmm śmiechu warte. Oczami kochanki.

Polecane posty

Gość gość
łojojoj znów weekend się zbliża i facet spędzi go z żoną. co ty teraz zrobisz biedna porzucona kochanko? smiech.gif może się pochlastaj x Będziesz miała w sobotę wielki pranie gaci smiech.gif x i znów pudło sfrustrowana kochanko. w sobotę mam imprezę rodzinną, a od prania gaci jest pralka. no ale skąd ty możesz o tym wiedzieć, jak ręcznie dopitalasz x Zgadza się, mówił, że w sobotę musi przecierpieć z tą miotłą, bo inaczej nie wypada ;)

Gość gość
Wg mnie kochanki leczą swoje kompleksy. Maja satysfakcję że kochanek siedzą czas z nimi czas a nie z żoną. Nie mogą znaleźć wolnego faceta to zadowalaja się kilkoma godzinami w tygodniu i mają namiastkę faceta.

Gość gość
Kobiety aż się popłakałam przez to co czytam... przez to co do siebie mówimy. Podłość smutas.gif ludzie dla siebie są okropni smutas.gif x serio takie byle co ciebie wzrusza?

Gość gość
łojojoj znów weekend się zbliża i facet spędzi go z żoną. co ty teraz zrobisz biedna porzucona kochanko? smiech.gif może się pochlastaj x Będziesz miała w sobotę wielki pranie gaci smiech.gif x i znów pudło sfrustrowana kochanko. w sobotę mam imprezę rodzinną, a od prania gaci jest pralka. no ale skąd ty możesz o tym wiedzieć, jak ręcznie dopitalasz x Zgadza się, mówił, że w sobotę musi przecierpieć z tą miotłą, bo inaczej nie wypada oczko.gif x miotła to ciebie wysrała w śmietniku. idź pokrako wmawiać zdrady swojej patologii rodzinnej - kosz na śmieci i szufelka :D

Gość gość
Dziewczyny - ale serio takie coś jak dom/rodzina/bezpieczeństwo - już nie działa? Mi stuknęła 7mka w związku małżeńskim. Fakt - praca, dom, dzieciaki, ten sam drażniący mąż. No ale z drugiej strony - jest ok. PS. Mój mąż jest leniwy, nawet nie chce mu się iść na babki. Mówię mu żeby tyle dupę ruszył z domu co na bzykanie - ale się mu nie chce :/

Gość gość
Oczywiście, że nie są lepsze, ale po co komu taki mąż co zdradza? To nieprawda, że każdy to robi. Juz lepiej być samą niż zdradzaną x też nie rozumiem...kopa w d... takiemu, a nie jeszcze się cieszyć, że misio wrócił.. co kieruje tymi kobietami?

Gość gość
gość dziś A co jak ja chcę akurat tego a nie jakiegoś innego? Ten akurat mi się podoba? Może dla ciebie nie ma znaczenia kogo sobie bierzesz na kochanka, byle był wolny.

Gość gość
A ja się zastanawiam, czy kochanki się NIE BRZYDZĄ? Żony często o niczym nie wiedzą, ale kochanki dobrze wiedzą, że facet jest żonaty. Nie brzydzi je seks z kimś, kto regularnie sypia tez z kims innym? A... zapomniałam... one wierzą on z żoną nie sypia ha ha ha :D

Gość gość
Co nimi keruje? Strach przed samotnością, obawa, że nie poradzą sobie finansowo, brak mieszkania i dochodów. A może go jeszcze kochają i w imię tej miłości potrafią wybaczyć zdradę? Ile lat temu nagrano piosenkę"Miłość ci wszystko wybaczy. I kłamstwo, i zdradę, i gniew". Tak już to sie kreci od wielu lat.

Gość gość
Wg mnie kochanki leczą swoje kompleksy. Maja satysfakcję że kochanek siedzą czas z nimi czas a nie z żoną. Nie mogą znaleźć wolnego faceta to zadowalaja się kilkoma godzinami w tygodniu i mają namiastkę faceta. xxxxx Przed każdym weekendem tak szaleją, bo wiedzą, że facet jest wtedy z żoną i to z nią się kocha, to jej poświęca cały czas, a one muszą czekać, aż weekend się skończy, żeby znów pobiegać za cudzym mężem. Jest tu taka jedna, które czepia się każdej zony mając nadzieję, że trafi na właściwą. Psychiczne babsko, które od dawna się nie leczy

Gość gość
dokładnie...tak się zarzekają, że chodzi tylko o seks, że nie chcą prać tych gaci to po kiego uja biorą się za zajętych, żonatych? Chodzi o seks?Jeśli to naprawdę zwykłe ciupcianie To bądź przyzwoitym dobrym człowiekiem i znajdź sobie wolnego faceta,który pragnie tego co ty, bez ranienia i oszukiwania nikogo. Każda powie, to jego rodzina,ja nie przysięgałam ..ale zabierasz czas,który on powinien przeznaczyć rodzinie,masz swój rozum i możesz mieć faceta wolnego, kiedy chcesz a nie być tylko ''delegacją'' albo ''gienkiem'' w telefonie. On jest k**wiarzem a ty będziesz jego k**wą i tyle w temacie. Tu nie chodzi tylko o seks a o leczenie kompleksów, wygrywanie w myślach z ''nudną żoną''. x to facet sam chce poświęcać swój czas, zamiast dla rodziny, dla innej, nikt tego czasu nie kradnie. to takie trochę usprawiedliwianie zdradzającego męża.

Gość gość
akchna dziś Czyli żona to trochę bardziej luksusowa prostytutka, bo trzeba się o nią trochę bardziej starać?

Gość gość
Oczywiście, że nie są lepsze, ale po co komu taki mąż co zdradza? To nieprawda, że każdy to robi. Juz lepiej być samą niż zdradzaną x też nie rozumiem...kopa w d... takiemu, a nie jeszcze się cieszyć, że misio wrócił.. co kieruje tymi kobietami? x Żadna Ci tego nie powie, bo się wstydzi, że żyje z kur..rzem. A najczęstsze powody to: finanse, dzieci i wstyd, bo co ludzie powiedzą. Taka smutna prawda, wolą być zdradzane i cierpią po cichu.

Gość były kochaś
to facet sam chce poświęcać swój czas, zamiast dla rodziny, dla innej, nikt tego czasu nie kradnie. to takie trochę usprawiedliwianie zdradzającego męża. vv Nie, to ty się drzesz jak oszalała, że nie pozwolisz abym ciebie zostawił, bo się do mnie przyzwyczaiłaś czy jakoś tak i że jak nie będę ciebie bzykał, to o wszystkim powiadomisz moją żonę i znów mi opony poprzebijasz w aucie.

Gość gość
Co do weekendów. Mój kochanek większość weekendów spędzał ze mną. Żona z dzieckiem i swoimi rodzicami jechała na działkę za miasto, a on mówił, że musi pracować.

Gość gość
to facet sam chce poświęcać swój czas, zamiast dla rodziny, dla innej, nikt tego czasu nie kradnie. to takie trochę usprawiedliwianie zdradzającego męża. vv Nie, to ty się drzesz jak oszalała, że nie pozwolisz abym ciebie zostawił, bo się do mnie przyzwyczaiłaś czy jakoś tak i że jak nie będę ciebie bzykał, to o wszystkim powiadomisz moją żonę i znów mi opony poprzebijasz w aucie. x żałosne wypociny, żałosnej baby. nie jestem niczyja kochanką, ale skończ sobie wmawiać, że to kochanka jest winna w takich sytuacjach. gościu który założył rodzinę z własnej woli powinien trzymać się od innych z daleka.

Gość gość
Czyli żona to trochę bardziej luksusowa prostytutka, bo trzeba się o nią trochę bardziej starać? xx Nie, prostytutką jesteś ty, bo ciągniesz żonatemu za 5 zł albo za suchą bułkę, a żona to żona. No ale skąd ty możesz wiedzieć kim jest żona, jak nigdy nią nie byłaś prostytutko.

Gość gość
Czyli żona to trochę bardziej luksusowa prostytutka, bo trzeba się o nią trochę bardziej starać? xx Nie, prostytutką jesteś ty, bo ciągniesz żonatemu za 5 zł albo za suchą bułkę, a żona to żona. No ale skąd ty możesz wiedzieć kim jest żona, jak nigdy nią nie byłaś prostytutko. X ZDRADZANA ŻONA - to brzmi dumnie :D buahahahaha

Gość gość
"dokładnie...tak się zarzekają, że chodzi tylko o seks, że nie chcą prać tych gaci to po kiego uja biorą się za zajętych, żonatych? Chodzi o seks?Jeśli to naprawdę zwykłe ciupcianie To bądź przyzwoitym dobrym człowiekiem i znajdź sobie wolnego faceta,który pragnie tego co ty, bez ranienia i oszukiwania nikogo. Każda powie, to jego rodzina,ja nie przysięgałam ..ale zabierasz czas,który on powinien przeznaczyć rodzinie,masz swój rozum i możesz mieć faceta wolnego, kiedy chcesz a nie być tylko ''delegacją'' albo ''gienkiem'' w telefonie. On jest k**wiarzem a ty będziesz jego k**wą i tyle w temacie. Tu nie chodzi tylko o seks a o leczenie kompleksów, wygrywanie w myślach z ''nudną żoną''. " xxx Jest jednak ryzyko, że taki wolny facet kiedyś zachce być kimś więcej niż tylko kochankiem i będzie chciał swoje brudne gacie przynosić. Z żonatym bezpieczniej :-)

Gość gość
Mam wrażenie, że osoby, które wyzywają inne od prostytutek, bo sa kochankami, to jakieś zakompleksione baby, które się boją, że któraś porwie jej męża, więc już na wszelki wypadek starają się dowartościować. Rozumiem dyskusję i krytyke kochanek, ale wszystko ma swoje granice, bo pisząc w ten sposób same się kompromitują.

Gość były kochaś
żałosne wypociny, żałosnej baby. nie jestem niczyja kochanką, ale skończ sobie wmawiać, że to kochanka jest winna w takich sytuacjach. gościu który założył rodzinę z własnej woli powinien trzymać się od innych z daleka. vv Już zapomniałaś co wykrzykujesz za każdym razem, gdy udaję, że ciebie nie znam? Jak mam się trzymać od ciebie z daleka, gdy ty cały czas za mną biegasz? Przecież to niemożliwe.

Gość gość
gość dziś A co jak ja chcę akurat tego a nie jakiegoś innego? Ten akurat mi się podoba? Może dla ciebie nie ma znaczenia kogo sobie bierzesz na kochanka, byle był wolny x kochanie, to nie piertol ze to seks i bez znaczenia, cos ci emocjonalnie i ambicjonalnie robi wyrwanie tego akurat okreslonego faceta. Gdyby chodziło tylko o seks to bys dała d...na dworcu pierwszej osobie, albo kupiła wibrator. ale nie ty chcesz konkretnie tego zajętego- czyli cos jednak zdobycie własnie jego ci robi. A tak swoja droga, myslisz, zejak ja wybieram wolnych to biore przypadkowych a nie takich co najbardziej mi pasują?

Gość gość
Żona z dzieckiem i swoimi rodzicami jechała na działkę za miasto, a on mówił, że musi pracować. x ale rozwieść sie nie moze bo dziecko, co? dziecko, które tak bardzo chce wychowywać, ze aż nie ma chęci i czasu spędzać z nim weekendu

Gość gość
kochanie, to nie piertol ze to seks i bez znaczenia, cos ci emocjonalnie i ambicjonalnie robi wyrwanie tego akurat okreslonego faceta. Gdyby chodziło tylko o seks to bys dała d...na dworcu pierwszej osobie, albo kupiła wibrator. ale nie ty chcesz konkretnie tego zajętego- czyli cos jednak zdobycie własnie jego ci robi. A tak swoja droga, myslisz, zejak ja wybieram wolnych to biore przypadkowych a nie takich co najbardziej mi pasują? xxx Jej żaden wolny nie chce więc taka raszpla czepnie się żonatego licząc na to, że jak on się nie rozwiedzie, to jego żona weźmie z nim rozwód, gdy się dowie o zdradzie. Pluć w mordy takim ścierom, a nie się rozwodzić, niech wyją jak bure suki. :D

Gość gość
gość dziś Żona to ktoś z kim się dzieli życie i z kim się wspólnie starzeje. Z prostytutką nie dzieli się życia.

Gość gość
A mnie zadziwia to, że w układach typu zdradzający mąż - kochanka, całe wiadro pomyj wylewane jest zawsze na kochanki. To zawsze kochanka jest winna, bo ona kradnie czas itd. Facetom uchodzi to zawsze na sucho. Dlaczego tak jest? Przecież to facet założył rodzinę a następnie podjął decyzję, że będzie zdradzać. To facet obiecywał coś swoje żonie i ma wobec niej jakieś zobowiązania. Postępowanie kochanki jest oczywiście moralnie złe, ale ona jest wolna, nic nie jest winna żonie kochanka.

Gość gość
Żona to ktoś z kim się dzieli życie i z kim się wspólnie starzeje. Z prostytutką nie dzieli się życia. x x żona się starzeje, a chłop korzysta z życia xD

Gość gość
gość dziś Ale mi ze wszystkich najbardziej pasuje ten. I co mi zrobisz?

Gość gość
A mnie zadziwia to, że w układach typu zdradzający mąż - kochanka, całe wiadro pomyj wylewane jest zawsze na kochanki. To zawsze kochanka jest winna, bo ona kradnie czas itd. Facetom uchodzi to zawsze na sucho. Dlaczego tak jest? Przecież to facet założył rodzinę a następnie podjął decyzję, że będzie zdradzać. To facet obiecywał coś swoje żonie i ma wobec niej jakieś zobowiązania. Postępowanie kochanki jest oczywiście moralnie złe, ale ona jest wolna, nic nie jest winna żonie kochanka. xx A ta ku/rwa cały czas jedno i to samo od lat bełkocze

Gość gość
żona się starzeje, a chłop korzysta z życia xD x za to chłop zupełnie sie nie starzeje XD nigdy, nawet do trumny go w komunijnym gajerku kładą