Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ucho boli pomocy

Polecane posty

Gość gość

Od niedzieli boli mnie ucho czasami też bol promieniuje do glowy i zuchwy, Ale od początku...zaczęło się od zatkania ucha. Próbowałam je odetkac ale z marnym skutkiem.we wtorek Poszłam do apteki po krople na odetkanie jak i na ból. Pierwszego dnia niewiele pomogło, drugi dzień to samo...wczoraj jakby lepiej bo ucho się prawie odetkalo, ale pojawił się ból:( i to nie wewnątrz tylko zewnątrz gdy dotykam ucha. Smarowalam olejkiem kamforowym ale skutek marny. Teraz włożyłam sobie kawałek czosnku zawinietego w chusteczkę. Dodam że cały czas jestem na Ibupromie bo ból w nocy nasila się, biorę średnio tabletkę na dzień. Co mam zrobić? Dzisiaj do późna jestem w pracy a jutro weekend więc lekarz mnie nie przyjmie. Czy przyjmą mnie do ambulatorium w nocy jeśli ból nie jest mocno ostry tylko umiarkowany ale jednak obniża jakość codziennego funkcjonowania ?

Gość gość
Miał ktoś podobny problem ?

Gość gość
Jedź po pracy na sor, przyjmą na pewno, może potrzebny antybiotyk.

Gość gość
Nie pojechałam na sor. Około godziny 16 miałam kryzys, ucho zaczęło napierdzielać konkretnie ale na skutek wypuszczenia do niego kropel fonix. Na razie nie będę wpuszczać tych kropli. Około 18-19 polepszylo się. Lekko odczuwalamból i ucho lekko zatkane. Od 2 godzin mam w uchu kawałek czosnku i odczuwam wielką ulgę. Dodatkowo posmarowałam okolice ucha olejkiem kamforowym. Od 7 rano nie zazylam żadnego środka przeciwbolowego, najbardziej boję się nocy...trzymajcie kciuki żeby nic się nie pogorszylo.