Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
chichi22

torbiel a ciąża

Polecane posty

Witam. Mam problem i nie wiem co robi. Zaczne od tego że ostatnia miesiaczke miałam albo 26 albo 28 lipca. jakoś nie przywiązywałam do tego większej uwagi. Cykl trwa u mnie różnie. Przed datą kolejnej miesiaczki czyli przed 26 zrobiłąm 2 testy ciążowe i wyszły negatywne . Bolały mnie sutki i potem całe piersi . Dodatkowo pojawiła sie ciemna kreska od pępka w dól... po 27 i 28 zrobiłam testy z porannego moczu i wyszły już pozytywnie, Mega mocnej kreski nie było ale była widoczna i nie trzeba było sie przyglądać. 29 zaczął boleć mnie pecherz i nerki wiec poszłam do ginekologa mowiąc jaka jest sytuacja. lekara zrobiła usg dopochwowe które trwało niecała minute i powiedziała ciazy nie mam ma pani torbiel. Po mimo moich pytań nic nie odpowiedziała tylko pisała w komputerze. po prostu mnie zbyła nie mowiąc na czym stoje i jakie jest dalsze postępowanie. gdy pytałam co mam brać na ten pecherz też nic nie odpowiedziałą. mam więc pytanie dlaczego test przed data @ wyszedl negatywnie a po terminie juz pozytywnie... czy możliwe ze jestem w ciązy? cze ona albo nie widziała albo jest niekompetentna.. ?duzo objawów swiadczacych o wczesnej ciazy mam.. była na drugi dzień u lekarza rodzinnego dał mi antybiotyk taki co w ciązy mozna brac ( w razie co) bo stwierdził po badaniu ze mam zapalenie które trzeba juz leczyć... powiedział jakie sa mozliwości i że na ciąże jest jakaś szansa bo moze cykl mi sie przedłużył i badanie jeszcze nie wykryło nic... Prosze o odpowiedz jak ktoś był w podobnej sytuacji i jak to sie skończyło gdyż wraz z narzeczonym pragniemy dziecka....!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować