Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego łatwiej o yebniętą na mózg mamę małej dziewczynki niż małego chłopca?

Polecane posty

Gość gość

Gdacze toto do każdego kto tylko przekorczy bramkę placu zabaw, jaką ma wspaniałą księżniczkę, wychwala toto pod niebiosa, a córka tak samo nachalna jak ona, moje dziecko (syn) od niej spiertala.

Gość gość
Załatw ją. Wskazują głową na jej córeczkę zapytaj : to ten pulpecik? (jeśli jest normalna), albo: to ta chudzinka? (jeśli jest chociaż odrobinkę szczupła).

Gość gość
A twoje toto jest księciem z bakki, do którego nie wolno się zbliżać innym dzieciom? Dziecko jak matka? Wyżej sra niż dupę ma?

Gość gość
Bo może ma się czym chwalić? Mamy malych chłopców rzadziej się chwalą, bo rzadziej mają czym. Bo toto później zaczyna siadać, toto później zaczyna chodzic, toto później zaczyna mówić, rozwój społeczny też toto ma w tule chcicby twój synalek, który ucieka od innych dzieci zamiast się z nimi bawić. A może to nie wina płci, tylko aspolecznej zadufanej w sobie mamuśki która z góry patrzy na innych?

Gość gość
Co to jest toto ? Kolejna mamusia dziewczynki , faktycznie j******a na mozg , toto :o

Gość gość
Spotkała jedną taką i już łatwiej spotkać. Weź się lecz autorko.

Gość gość
"Bo może ma się czym chwalić? Mamy malych chłopców rzadziej się chwalą, bo rzadziej mają czym. Bo toto później zaczyna siadać, toto później zaczyna chodzic, toto później zaczyna mówić" A później na starość cie jakieś choróbsko powali na podłogę i "toto" bedzie cie operować.

Gość gość
To autorka zaczęła nazywać dziewczynki"toto", ja pisałam potem tak ironicznie o chłopcach. Boże ale jesteście ograniczone, nawet aluzji nie złapać....

Gość gość
To wciąz ty z tego placu zabaw? Ile mozna...

Gość gość
Raczej zauwazylam ze matki chlopcow sa bardziej yebniete na mozg, bo takie dumne ze urodzily synow i tym sobie zrekompensowaly komleks bycia kobieta

Gość gość
12:45 ja złapałam aluzje i uśmiałam się hahaha. Moje toto też trochę w tyle było nie mam się czym chwalić :) mama chłopca

Gość gość
Dokładnie. Chwała się że ich córki dużo gadają i są społeczne. Otóż z mielenia jęzorem nie bierze się zostanie chirurgiem czy informatykiem. Dziewczynki zazwyczaj jedyne co potrafią to piertolic bzdury. Więc nie, nie mam kompleksu.

Gość gość
Nie idiotko. Mój syn nie ucieka od wszystkich dzieci, tylko od nachalnych przekup. Nie lubię dwulatek które chodzą po parku i zagadują i zaczepiają obcych ludzi. Mój syn za to chodzi za rączkę i się bawi chętnie z dziewczynką która jest spokojna i cicha. Z chłopakami też się bawi. Przekup nie lubi, ja go rozumiem.

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Chwała się że ich córki dużo gadają i są społeczne. Otóż z mielenia jęzorem nie bierze się zostanie chirurgiem czy informatykiem. Dziewczynki zazwyczaj jedyne co potrafią to piertolic bzdury. Więc nie, nie mam kompleksu. x Dziewczynki potrafią tylko piertolić. No cóż, ty na pewno. Bzdura do kwadratu. Po pierwsze to ta chwaląca się kobieta, chwali się swoim dzieckiem. Gdyby miała syna to p*********a by dokładnie tak samo. Po drugie, kobiety również są chirurgami, informatykami itd. Po trzecie, faktycznie mało dzieci widziałaś i myślisz, że chłopcy nie mielą jęzorami, a po czwarte ojcowie też chwalą się swoimi dziećmi. I to jeszcze jak chwalą.

Gość gość
Myślę, że dalsza dyskusja z osobami jakie tu się w większości udzieliły nie ma sensu. To jak rozmowa że ślepym o kolorach, szkoda słów i czasu. Uważam, że chwalenie siebie lub kogokolwiek ze swojego "stada" będąc o postępy NIEPYTANYM i w ogole o nic nie pytanym, jest objawem egocentryzmu, przerostu ego i zwykłej bufonady. Zwłaszcza jeśli chwalenie się jest nagminne, czyli, dla niekumatych: wystepuje za każdym razem przy widocznych oznakach rozmowcy że ma to w d.

Gość gość
Takie chwalenie wszem i wobec do osób obcych zawsze kojarzy mi się z grą, przykrywaniem kompleksów etc. Co kogo obchodzi ile wasz Brajanek zna piosenek, ile siedzi na kiblu. Pomijam fakt, że mnie osoby które każdego znają, każdego chcą poznać, z każdym wdają się pierwsi w dyskusję. A i dodam że uważam że ja mam mnóstwo powodów do tego by się swoim dzieckiem chwalić, jest inteligentne i bystre, ale nie uważam że poza rodziną i znajomymi te informacje i newsy muszą poznać wszystkie babcie, ciocie i matki z placu zabaw. Dobry towar sam się chwali. Małe pieski najwięcej szczekają

Gość gość
Zgubiłam słowo: irytują

Gość gość
Ty od tego "dobrego towaru co się sam chwali" ju nie pierwszy raz czytam tu ka nafe twoje wypociny o synku który jest takim towarem co się sam chwali. Może twoje dziecko to "towar", bo ja bym w życiu nie powiedziała tak o mojej córce nawet w przenośni. Mamuśki synkow się śmieją, że dziewczynki zachowują się jak przekupki na targu, a same używają słownictwa jak rasowe handlary :-D idźcie się zajmijcie lepiej swoim towarem

Gość gość
Nie od dziś wiadomo, że matki chłopców czują się lepsze ( nie wiadomo czemu). Autorka też z góry patrzy na matki dziewczynek i same dziewczynki. To chore, że piszesz, tak o dwuletnich maluchavh, masz jakieś problemy albo kompkeksy. Nie wiem, nie interesuje mnie, ale pisanie, że potem chirurg będzie mnie operował jest co najmniej żenujące. Idąc twoim tropem myślenia lepiej mi powiedz kto na stare lata będzie ci dupę podcieral jak zdrowia zabraknie :-D ? Synus? No wątpię. Syn zawsze pójdzie w świat założyć swoją rodzinę, a nawet jak zostanie, to nie licz że jakaś synowa (o zgrozo kobieta) będzie chciała ci dupę podcierać ps. oczywiście to z podcieraniem dupy to przenośnia jakby jakaś tępa mamuśka synuśka nie zrozumiała.

Gość gość
15.03, po nazwaniu obcej kobiety idiotka od razu widac jakie mamusie synusiow sa, nienawisc do kobiet az sie wylewa.mam na mysli mamusie synusiow a nie matki synow, jesli wiecie jaka roznica

Gość gość
Wiemy. Niestety, ale kobieta, ktoa gardzi druga kobieta, a tym bardziej 2 letnim dzieckiem ma chyba jakiś kompleks albo problem z własną kobiecością. Syna pewnie wychowa w poczuciu wyższości tak wielkim że potem tej właśnie matce w twarz napluje bez skrupułów, bo to przecież tylko " j******a baba".

Gość gość
Dobrze, że mam chłopca i dziewczynkę i unikam rozmów z obcymi babami na placach zabaw. :)

Gość gość
Ja jestem "yebnieta na mózg", serio, mam zdiagnozowaną poważną chorobę psychiczną, a mam trzech synów :D

Gość gość
Też zwróciłam na to uwagę, że matki dziewczynek są bardziej jebniete niż chłopców:) Wystarczy poobserwować gdziekolwiek.

Gość gość
23:19 dokładnie, a patrz jak się oburzyły

Gość gość
Mnie tylko razi jak matki ubierają swoje córki. Robią z nich sztuczne lalki w tych nieptaktycznych ubraniach Na placu zabaw chłopcy biegają w adresach a księżniczki w strojach galowych :))

Gość gość
a pozniej z tych ksiezniczek wyrastaja Jole Rutowicz