Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka najbardziej zmyslową lun wyuzdaną rzecz zrobily wasze kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Mysle że jest ich wiele...

Gość gość
nie wiem czy naj, ale zrobiła mi w nocy streptease w pociągu. Mocno ryzykowne.

Gość gość
Byliśmy na urlopie,na plaży żonie zachciało się siku, zażartowała że zaraz nasika na mnie. Strasznie mnie to podjarało i drążyłem temat całe popołudnie. Po powrocie do pensjonatu poszliśmy do wanny. Ja się położyłem a ona kucneła nademną i nasikała mi na penisa.

Gość gość
Dała sobie wylizać pupę a potem zrobiliśmy anala ,dodam że w tej kwestii to niemal zakonnica.

Gość gość
Doprowadzilen żonę do stanu w ktorym blagala o seks, a jak zwlekalem zaczela sie masturbowac tak mocno ze zlamala paznokieć

Gość gość
Zrobiła mi Handlobanku w kinie pod przykryciem kurtki, niezważającej na to, ze wszystko obryzgane :-) Ale nie dziwie się, ze była napalona, bo chwile wcześniej ja doprowadziłem ja do orgazmu :-)

Gość gość
To było na początku naszej znajomosci. Ona była nienasycona i wyuzdana, a ja nieśmiały i zawstydzony. Po dłuższej abstynencji spotkaliśmy się w kawiarni. Siedziała naprzeciwko mnie w głębokim fotelu, za szklanym stolikiem. To ja chyba zainspirowało. Najpierw pokazała, ze jest w pończochach. Zrobiłem się sztywny. Trochę frywolnej rozmowy, a ona zdejmuje majtki! Przy stoliku, wśród ludzi. Wyciągnęła spódniczkę spod pupy, żeby nie zrobić plamy. Powiedziała, ze podnieca ja siedzenie gola pipka na skórzanym fotelu.n To cud, że nikt nie widizał. Ja już wychodzę z siebie, a to ona.... Zaczyna się dyskretnie masturbować. Dokanczyla, a mi niewiele brakowało, chociaż nie dotknąłem się. Po wszystkim spokojnie wstała i wytarła fotel serwetka. Jeżeli chciała mnie podniecić, to dopięła swego. W domu prawie przebiłem ja na wylot.

Gość gość
fajna p**dddda, przebobrował bym ją chetnie na wylut :)