Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki dobry kierunek związany z medycyną?

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat więc późno na rozpoczęcie studiów medycznych. Czy są takie kierunki madyczne które można zacząć studiować w tym wieku?

Gość dsgvfdzxbgz
Dla samców najlepsza ginekologia bo lubią oglądać ci*pki.

Gość gość
Jestem kobietą, ginekologia odpada, za późno,

Gość am_Dyzio
Jak jesteś dziewczyną to najlepsze są badania siusiaków. Za darmo będziesz badała męskie siusiaki. Lubisz siusiaki oglądać? A może jeszcze dziewico nigdy siusiaka nie widziałaś? Zajmiesz się moim siusiakiem zawodowo?

Gość gość Piotr
Autorko tematu masz 27 lat i jesteś jeszcze dziewicą. Nic Ciebie nie kusiło, żeby stracić wianuszek?

Gość gość
Hahaha:D

Gość gość
Przecież nie mogę rozpocząć takich studiów w wieku 27 lat!!!! Pytam jakie MOGĘ...??

Gość am_Dyzio
Nie rozumiem. Dlaczego w wieku 27 lat nie możesz zacząć studiować SIUSIAKOLOGII?

Gość gość
Siusiakologie mogę całe życie studiować, ;) poważnie pytam...

Gość gośćKonrad
Możesz siusiakologię studiować całe życie ale jesteś dziewicą i możesz oglądać siusiaki tylko na kafeterii. A to nie jest to samo co wziąć gołego siusiaka do ręki i pieścić go KOTKU:)

Gość gość
Może psychologię żeby pomagać takim jak ty :O

Gość gość
Ja mam 29 lat , w tym roku 30i jestem na 2 roku pielegniarstwa. Takze polecam albo to albo poloznictwo. Jestes jeszcze mloda. Jesli teraz zlozysz papiery a rekrutacje na uczelniach wlasnie trwaja to zdobedziesz licencjat w wieku 30-31 lat takze nie ma na co czekac! Do dziela! Fajnie ze chcesz sie uczyc i nie sluchaj przypadkiem kogos kto mowi ze jestes za stara na takie studia bo to bzdura.

Gość Opole Studia Medyczne
Państwowa Medyczna Wyższa Szkoła Zawodowa w Opolu Uczelnia w Opolu Państwowa Medyczna Wyższa Szkoła Zawodowa w Opolu – państwowa uczelnia medyczna w Opolu, utworzona 1 maja 2003 roku na podstawie rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 8 kwietnia 2003 roku. Wikipedia Adres: Katowicka 68, 45-060 Opole Założenie: 1 maja 2003 Telefon: 77 441 08 82

Gość gość
21:30 mocno się nad tym zastanawiam... ;) A jakie przedmioty są trudne na takich studiach?

Gość Uczelnia Medyczna Opole
Państwowa Medyczna Wyższa Szkoła Zawodowa w Opolu: Strona ... wsm.opole.pl/1/plan-kursow-dla-pielegniarek-i-poloznych-20182019.html PMWSZ w Opolu na bardzo wysokim 5 miejscu w Rankingu Państwowych ... dotyczące Programu Pilotażowych Praktyk Zawodowych w PMWSZ w Opolu. Rekrutacja Trwa rekrutacja elektroniczna na studia w PMWSZ w Opolu ... Wydział Fizjoterapii Wydział Fizjoterapii rozpoczął swoją działalność 1 ... Pielęgniarstwo Pielęgniarstwo jest kierunkiem który rozpoczął swoją ... Dietetyka Studia na kierunku DIETETYKA uruchomione zostały w roku ... Koordynator zajęć ... Koordynator zajęć praktycznych i praktyk zawodowych. Kontakt Kontakt. Państwowa Medyczna Wyższa Szkoła Zawodowa Więcej wyników z wsm.opole.pl »

Gość gość
Opole dla mnie za daleko :)

Gość Studia Medyczne Opole
wiecie że od 1 października 2017 roku Opole kształci lekarzy i można studiować medycynę w Opolu ?

Gość Studia Medyczne Opole
Medycyna na Uniwersytecie Opolskim - Uniwersytet Opolski uni.opole.pl/page/1458/medycyna-na-uniwersytecie-opolskim Medycyna na Uniwersytecie Opolskim. 2017-07-06 13:02:35 Wydarzyło się. Zdjęcie nagłówkowe otwierające podstronę: Medycyna na Uniwersytecie Opolskim ... Kierunek lekarski | Kierunek Lekarski, Wydział ... - Uniwersytet Opolski lekarski.wmnoz.uni.opole.pl/ ... autorami byli głównie słuchacze piątego i szóstego roku medycyny. Tym bardziej więc godny odnotowania jest fakt, że „pierwszaki” z Uniwersytetu Opolskiego ... ‎Rekrutacja 2018/2019 · ‎Poznaj swoich wykładowców · ‎Test kompetencji ... · ‎Praktyki

Gość gość
Może stomatolog W Polsce wszyscy mają problem z zębami więc na pracę i zarobki narzekać nie będziesz. https://cutt.ly/ewZ1S

Gość gość
Ale można takie studia zacząć w wieku 27 lat?

Gość gość
Ginecolog położnik. Zima idzie pińset plus jest, patologia sie będzie dupcyć na potęgę

Gość gość
01:08 ginekolog odpada, nie widzę się w tym zawodzie..

Gość gość
Dziękuję za informację ale Łódź jest za daleko. W grę wchodzi tylko Wrocław... :/