Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300zł za seks w aucie Świętokrzyskie

Polecane posty

Gość gość

Dam 300zł za godzinkę miłego spotkania ze szczupłą albo chudą kobietą w Woj. Świętokrzyskim. Najbardziej interesują mnie Starachowice, Skarżysko-Kamienna, Ostrowiec Świętokrzyski i okolice. Pisz na maila: chcelepiejzyc@onet.pl

Gość gość
godzine? co ty bedziesz tyle robil? mordowal i cwiartowal? do zadnego auta nie wsiadam!

Gość gość
Mało :D

Gość Chcelepiejzyc
Oj ludzie. Każdy facet jest inny. Ja zwykle spotykam się na 1h-1,5h. Jest lodzik do końca(7min), pieszczoty(10min), seks 20min, przerwa, pieszczoty (10min), seks (25min). Niektóre kobiety mają orgazmy podczas spotkań, ale nie ma reguły. Regułą jest to że większość kobiet jest zmordowana po spotkaniu ze mną, ale po jakimś czasie same się upominają o kolejne spotkania i często bez kasy. Na kilkuminutowy seks to nawet bym z domu nie wyjeżdżał...

Gość gość
w domu nie ma warunków? a u kobiety ? na mieszkaniówce. A na roksie lub odlotach?!? skoro tyle kobiet chce znowu i za darmo, to czemu szukasz nowych za forse, mitomanie? Wiecznie niezaspokojony. lepiej i lepiej i lepiej a co może być lepiej?

Gość gość
w aucie ciasno i brudno męczarnia tam nie sex nawet się nie ma jak umyć

Gość gość
Czyli 7 minut a nie 60. Bo jak dojdziesz po fellatio, to później musisz przecież odpocząć.

Gość gość
Godzina w tej sytuacji wygląda tak: - dojazd w umówione miejsce 29 minut - wejście panny do auta 59 sekund - ściąganie gatków 30 sekund - dwa ruchy 1 sekunda - wytrysk 20 sekund - założenie majtek 9 sekund - wypad z auta 1 sekunda - powrót z kasą 29 minut... xxx Po godzinie panna się orientuje, że została wy/ru/cha/na dosłownie i w przenośni, czyli doope sprzedała, a kasy nie widziała :-D 🖐️

Gość gość
Hej jestem iza jestem z ilzy czu odpowiada

Gość spotkam się

Chętnie się spotkam z panią Ostrowiec  Świętokrzyski i okolice 511232227. Mam 39 lat

Gość gość mężczyzna
Dnia 1.09.2018 o 23:45, Gość gość napisał:

Dam 300zł za godzinkę miłego spotkania ze szczupłą albo chudą kobietą w Woj. Świętokrzyskim. Najbardziej interesują mnie Starachowice, Skarżysko-Kamienna, Ostrowiec Świętokrzyski i okolice. Pisz na maila: chcelepiejzyc@onet.pl

On nie wie co pisze. Po pierwsze to nie 300 zł ale 100. Po drugie nie godzina ale 20 min

Gość Gość 27
Dnia 2.09.2018 o 11:26, Gość gość napisał:

Hej jestem iza jestem z ilzy czu odpowiada

Chętnie się mogę spotkać 🙂

Gość Lolek
Przed chwilą, Bolek napisał:

Piszący takie ogłoszenia to koniobijcy wyłudzający fotki. Normalny facet nie proponuje 300 bo na roksie na za 120-150 wygodnie w lokalu.

Niby tak, jak myślisz dlaczego znajomą będącą w dole finansowym wspierałem + - tysiakiem a nie 120zł.? Zapewniam cię że ona nie miała nic wspólnego Roksy. Dodam że już dawno wyrosłem z koniobicia :d

Gość Lolek
Przed chwilą, Bolek napisał:

Znajoma to co innego, jest kobieta na którą mam ochotę i jestem w stanie dać wiele bo jestem na nią napalony od jakiegoś czasu. A jeśli szukam sexu za kasę to wybieram najdogodniejsze rozwiązanie. Jak chcę kupić telewizor to idę do sklepu RTV a nie daje ogłoszenie że chcę kupić ale w pobliskim lesie bez sprawdzenia. Na siłę chcesz skomplikować coś prostego, lub uważasz się za "lepszego" który na divy nie chodzi tylko bzyka amatorki, otóż panienki z roksy siedzą na czatach i umawiają się za większą kasę jako kobieta w dołku finansowym. A małolaty które rzeczywiście chcą zarobić biorą poniżej 100 bo wiedzą że facet woli w lokalu a nie w aucie na szybko, do tego zazwyczaj są głupie, pytają czy chcesz w gumie czy bez

Zgadłeś, chyba jakiś fajtłapa zemnie bo nigdy nie byłem i nie będę w burdelu.

Gość Lolek
4 minuty temu, Bolek napisał:

Jak ci już ta która pierwszy raz to robi bo ma długi, da nr telefonu to go wygogluj.

3 lata minęły jest TYLKO bardzo dobrą przyjaciółką.

Gość chetny

Poznam kobiete z Ostrowca Świętokrzyskiego i okolic. Mój mail chetny.chetny@onet.pl