Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i nigdy nie byłam na randce

Polecane posty

Gość gość

-Jedynie były spotkania, nie dało się nazwać tego randkami... -Byli też tacy co mówili mi, że się mnie boją bo jestem taka fajna, że ich nie polubię pewnie itp. -W internecie próbowałam tez szukać, przez różne aplikacje randkowe, ale tam też mi nie wyszło Nie wiem co mam o tym myśleć. Boje się, że jestem skazana na samotność albo na niewłaściwego partnera (bo moja mama, ciocia i babcie są/były nieszczęśliwe w związkach i tak naprawdę nigdy nie doznały prawdziwej miłości). Teraz idę do nowej szkoły i pokładam jakieś nadzieje, że być może poznam kogoś fajnego, nie wiem już...

Gość gość
Dodam jeszcze, że jak miałam 16 lat to poznałam jednego chłopaka, ale nie zakochałam się w nim, po prostu parę razy się spotkaliśmy i z nim też pierwszy raz się całowałam. Ale nie podobało mi się, nie nauczyłam się też całować i tak naprawdę to nie mam pojęcia o tym... Boje się, że to może mi wcale się nie podobać, bo z tym chłopakiem nie czułam po prostu NIC....

Gość gość
W internecie to mi tez sienie udało, jestem 12 lat prawie i nic. To chyba niedobre miejsce.

Gość gość
Na co ci ten FACET ? skończ szkołę skup się na rozwoju własnym a potem znajdz sobie faceta i dokładnie faceta poznaj a nie śmieszka i debila co nie potrafi być poważny a tylko struga sobie żarty z życia i co go otacza

Gość gość
na faceta będziesz mądra dopiero po doktoracie czyli 27 lat.

Gość gość
teraz to jakbym ci przye..ał w ten zryty czerep, który ci wyprali zydzi wraz z sekciarską lewicą to byś się obróciła na prawo, po to tylko, żeby Chuck Norris ci poprawił, żebyś pamiętała kiedy masz zacząć się piepszyć. 27 lat nie wcześniej.

Gość gość
Do nauki g..niaro, na KLOPAKA będziesz miała czas od 25 rż. Jak teraz będziesz rozpaczliwie uganiać się za portkami to skończysz jako czyjeś popychadło.

Gość gość
Jesteś jeszcze dzieciakiem autorko, spokojnie, będziesz chodziła jeszcze na wiele randek. Wszystko przed tobą.

Gość Człowiek nikt
To tylko kwestia zmotywowania się i przejęcia inicjatywy. Nawet taki przegryw jak ja był na 2 randkach pomiędzy 17, a 19 rokiem życia. Skoro ja mogłem być to czemu nie Ty?

Gość gość
Ja mam 21 lat i ten sam problem

Gość gość
bo was nauczyli żydzi, że można się piepszyć przed 27 rokiem życia. to macie teraz problem, którego nie rozwiążecie, bo zabraknie wam rozumu. a nie mówiłem ? 27 lat czas na doktorat. K

Gość gość
gość wczoraj na faceta będziesz mądra dopiero po doktoracie czyli 27 lat. > z doktoratem to stara panna murowana

Jesteś jeszcze bardzo młoda, a wczesne miłostki zawsze się rozpadają nieraz boleśnie z powodu niedojrzałości jednej czy obu stron. Glowa do góry.

Gość gość
Nie śpiesz się. Wszystko przyjdzie w swoim czasie. Moje pierwsze randki często okazywały się niewypałami. Trzeba trochę dojrzeć i nie sugerować się tym, co rówieśnicy już mają za sobą. Zapewniam cię, że dla nich to też może być bardziej powód do wstydu niż do dumy. To żaden powód do dumy, kdy traci się cnotę z osobą, która nie jest tego godna. Najlepiej poczekać na odpowiednią osobę, w której towarzystwie czujesz się bezpiecznie i swobodnie.

Gość gość
co to za logika ? skoro pisze, że 27 lat, to 27 lat ! natomiast pisanie o tym, że stara panna.... ? co to za logika ? K

Gość gość
Ja mam 21 i też nie. Czy to wstyd?

Gość Piaskun
Wstydem jest tylko to czego postanawiasz się wstydzić. Moim zdaniem nie chodzić na randki to żaden wstyd.

Gość gość
Faceci i tak chcą tylko seksu, wiec nic nie tracicie

Gość gość
Wstydem jest też także to co powoduje, że dociera do ciebie w jakikolwiek sposób wiadomość zwrotna od społeczności, że postąpiłaś żle lub podle, niegodnie.