Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzcie na kawę ,trzeba się obudzić

Polecane posty

Gość marawstala
7:21 do kogo to było i o co chodzi? : )

Gość gość
07:23 Scatofilię się leczy a nie z niej śmieje. No chyba że g****o i pająki was połączą. Takie sympatyczne pasje. :D

Gość gość
Nic tak nie bawi jak marny śmieć któremu wydaje się że ma życie i zarzuca jego brak innej osobie a sam w niedzielę rano przeżywa pierdy jakiejś wieczornej skrupulatnie analizując każda wypowiedź. Doprawdy słodkie.

Gość gość
Do wieczornej, która wyzywa ludzi pracujących od roboli, a sama zapiertalała dzisiaj do pracy na 6 rano. Ciekawe czy jej szef się ucieszy, że w czasie pracy głównie wyzywa z firmowego wi fi innych ludzi i zamieszcza chore treści. W temacie 13 o grach z września można zobaczyć jaki dała popis.

Gość marawstala
Kurcze, a tu kolejny maraton słownych przepychanek : )

Gość gość
kupka z damskiego tyłka to jest coś pięknego i do tego zroszona złotym deszczem mmm poezja

Gość gość
07:28 Robię co chcę szmaciuro. Ty niestety nie masz takiej możliwości. :) 🖐️ Idź i z*********j zamiast pobierać kasę za nomen omen pierdzenie z telefonem w łapie w stołek tym obsranym anusem. Jeszcze nie widziałem tak obleśnej baby chwalącej się takimi rzeczami jak sranie na rzadko po kawie. Tu masz jedną z odpowiedzi dlaczego dla faceta z klasą nie jesteś pociągająca.

Gość gość
7.30 A mnie chodziło tylko o poranny kubek kawy , hej witam : ) Nie pojmuje co tu się dzieje

dziś Ale ja nie tylko pająki xD Chociaż głównie, to prawda - zwłaszcza ptaszniki. Ale uwielbiam też skolopendry np - mega się jaram skolopendrami a prawdopodobnie przy nich te pająki to prawie jak pluszaki :D Poza tym węże, modliszki, skorpiony, żaby, gekony, KAMELEONA to już w tym roku kupię sobie jak tylko ruszę od nowa z hodowlą bo jestem zakochany xD I to wszystko stopniowo zamierzam wprowadzać w życie tylko najpierw powoli ogarniam odpowiednie warunki. Także posądzanie mnie tylko i wyłącznie o pająki mówiąc jaki to jestem obrzydliwy to spore niedopowiedzenie - jestem znacznei bardziej :D x Poza tym jestem właścicielem yorka :D Wgl mamy taką rodzinną hodowlę yorków - bywa, że mam po około 20 psów W DOMU i wgl chciałem powiedzieć, że kocham zwierzęta :D

Gość marawstala
gość dziś A tym facetem z klasą jestes Ty? : )

Gość gość
gość dziś kupka z damskiego tyłka to jest coś pięknego i do tego zroszona złotym deszczem mmm poezja x Masz świetnych fanów Pierdziorna. :D Jaką ja mam z ciebie bekę obleśna plebejko. :D

Gość marawstala
gość dziś [07:36) Niektorzy sa niezmordowani

Gość gość
7:33 Ty się masz za faceta z klasą łazęgo? Ty się masz w ogóle za jakiegokolwiek faceta dla jakiekolwiek lepszej ode mnie kobiety czyli w ogóle jakiejkolwiek haha? To powiem Ci ze cie nieźle p****ało od tego czana, pasozycie na utrzymaniu. Widać bardzo cię zabolało słowo robol którym jesteś że aż fantazja cię poniosła jak zwykle i stworzyłes historie rodem z" życia wzięte"która podniecasz się od godziny 6 bodajże. Zgłoś się do redakcji. Może tam cię wezmą na jakiś staż bo wyprawę w wymyślaniu historyjek to ty masz :D biedactwo. Im gorsze epitety w moją stronę tym silniejsza potrzeba oszukania swojego zerowego powodzenia u kobiet. Typowy nerd.

Gość gość
Akurat Wieczornej żaden facet nie zechce. Z klasą czy nie. Odpowiedź jest choćby w tym temacie.

Gość gość
07:42 Byłem już Nocnym i Nimfetką. :D Dorabiasz mi trzecią osobowość. Może to twoje upodobanie do kału to skutek uboczny schizofrenii? Jesteś żałosna. Aż się przykro patrzy na te elaboraty jakie wypacasz na mój temat. Siedząc w robocie na dodatek. :D Żal.

Gość gość
chciałbym Marę mieć dzisiaj dla siebie

Gość gość
Ja wypacam? Weź się nie ośmieszaj. Żałosny stary koniu na utrzymaniu starej który siedzi chanie i smieszkuje z dałnami podobnymi sobie. Chociaż dalny te prawdziwe to przy was z***bisci ludzie. Żałosny mały fiut który dzięki weszeniu za mną na kafeterii leczy swoje męskie kompleksy. Nawet mi cię żal.

Gość marawstala
Ale po co sie mieszasz w babskie spory? Pamiętam dosc stara juz sytuacje... Dwie dziewczyny były ze sobą skłócone i na jakims spacerze doszło do konfrontacji, jedna z nich była z chłopakiem i jak tamta obraziła jego dziewczynę to ten w odwecie zamachnal sie ręką... Dosc słabe wg mnie i później miał przez to trochę problemów.

Gość gość
wy się dalej o kupke kłócicie czy o co ? jest tu jakaś pani co lubi takie zabawy ?

Gość marawstala
Ide zrobić kawę, jakoś o 8 chyba juz będa telewizje śniadaniowe : ) Dzień dobry z TVN czy ten drugi na tvp2 : )

Gość gość
Mara to nie są babskie spory. Ten chory p***b łazi po całym forum i oczernia Broken i Nimfetkę. Tej drugiej groził i pisał pedofilskie historie. To jest mało? A te jej historie o sraniu? To normalne według ciebie? Nigdy nie podniósłbym ręki na kobietę więc z łaski swojej mnie przeproś. Feminizm c***adł na mózg.

Gość gość
07:47 Odezwała się ta z peesdą jak wiadro. :D Nie wiem kto ci ją do tego stanu doprowadził bo żaden normalny facet w tobie nie zamoczy i ty doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. Twój brak powodzenia i c*****a praca są przyczyną twojego chorego hejtu. Ale go nie usprawiedliwiają. No przy tobie to nie tylko dawny ale nawet ameby są kimś.

Gość gość
Boże jak się przejął haha. Wydaje mu się że jest jakimś netowym połączeniem czaka norisa komisarza Zawady ojca Mateusza i żółwia nindza który broni biedne i krzywdzone niewiasty przed stalkinkiem. Oczywiście w jego mniemaniu jest to stalking. Po prostu ją p*****le no beka w chuj. Wolę cię poczytać zamiast kabarety :D

Gość gość
I ja za tobą węszę? :D Lubię tematy Nimfetki i Tygrysa a ty zawsze tam je opluwasz więc na to adekwatnie reaguję szloro. 🖐️

Gość gość
Akurat on ma cię w peesdzie i sama o nim pisałaś. Zaraz obok wzmianki o defekacji. Uroczo.

dziś +1 laski są nieobliczalne xD Ja kiedyś znalazłem się w sytuacji w której odciągałem jedną od drugiej i ta którą starałem się zabrać - co mi się udało z tym, że wyrwała przy tym drugiej garść włosów z głowy, ale ku(rwa przysięgam że tego było tyle że przez ułamek sekundy wtedy próbowałem sobie wyobrazić jaki to musiał być ból i średnio byłem w stanie xD No ku(rwa kto tak robi xD

Gość gość
7.54 Chyba twn lepszy zaraz zobaczę i teraz dopiero robie kawę