Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzcie na kawę ,trzeba się obudzić

Polecane posty

Gość gość
Wieczorna mara cię osrała :D A podobno ty miałaś robić n ludzi w tym temacie

Gość gość
8:18 Haha bingo. Zawsze wiem co i jak odpiszesz :D ja pisałam skarbie o łzach s******lenia a nie wzruszenia np.bo te mi towarzyszą często. Ty mnie wzruszasz do głębi.

Gość marawstala
Ogladam to co jest na TVN i tvp2 w zależności od tematu, jak gadaja o polityce to zmieniam kanał i jak gadaja o dzieciach to robię to samo : )

Gość gość
która to wieczorna ? ile ma lat , macie jej fotke ?

Gość gość
Zaczęłaś mi przypisywać fikcyjne cechy. 🖐️ :D Czyli rzut schizofrenii albo brak argumentów. Najpewniej jedno i drugie. :D Aż mi ciebie naprawdę szkoda. Musisz zabawnie wyglądać jak tak siedzisz w tej robocie przy telefonie. Czerwony ze złości tulponie. :D Idę spać bo jeszcze zawału dostaniesz. Miłej tyry robolko.

Gość marawstala
Nie osralam : ) nie tego słowa uzylam : )

Gość gość
Jak się namierzy to ścierwo to fotka tu będzie. To ta co pisze o gownie i wszystkich wyzywa.

Gość gość
08:23 Naukowcy by się na ciebie wysrali ( :D ) ze śmiechu jakby przeczytali zaproponowany przez ciebie podział. :D Klasyfikacja Lochornej :D Okiem plebsu :D Koorwa Ziemio oczyść się z takich odpadów.

Gość gość
Wybacz, dostosowałem język do wieczornej, która pisze o kale cały ten temat i używa ciągle fekalnych porównań...

Gość marawstala
Moze reprezentujecie ten sam poziom : ) i dlatego lubicie ze sobą pisać, być moze to chemia : )

Gość gość
Nie ja zacząłem gadkę o g*****e. Będziesz bronić najgorszego męta Mara bo twoje lesbijstwo ci nie pozwala inaczej. No cóż. Z bogiem. Miłego dnia wszystkim. No prawie.

Gość marawstala
Piszcie sobie piszcie : ) Nie chciałam Wam przeszkadzać : ) Miłego dnia!

Gość gość
już nie napiszę od kogo bym chciał kupke bo się obrazi

Gość gość
m na ciebie i wszystko co piszesz. Udajesz kogoś a jesteś N(IKIM. Przewidywalny do bólu odpad któremu wydaje się że ma prawo innym odpadom cokolwiek zarzucić a mara to mara. Napisałam jej kiedyś co o niej myślę ale miała na mnie wyje(bane i nie dała się sprowokować ani razu tak jak ty fra(jerze i twoje kółko rozancowe :D tym się roznisz śmieciu. Mara ma klasę pewna o ile w ogóle w przypadku takich miejsc można o niej mówić. Ona ma naprawdę wyje(bane a Nimfa i wy jedynie udajecie bo w rzeczywistości kochacie atencje. Nawet tę negatywna na którą tak narzekacie. Tera kapujesz psie? No to się cieszę. Mnie w tym temacie już nie będzie.

Gość gość
gość dziś to wieczorna napisała ?

Gość gość
Który to żałosny monolog pożegnalny w pseudokarierze Lochornej? Tracę rachubę :o I tak tu wrócisz nieudaczniku bez życia 🖐️

Gość gość
08:41 Haha. Naprawdę wierzysz w to, że ty niby nie jesteś atencjuszką żałosna ścierko? Gdybyś nie była takim żebrzącym o uwagę stworzeniem, to zostawiłabyś swoje uwagi dla siebie albo ewentualnie wygłosiła je raz czy dwa razy. A nie chodziła obsesyjnie za Bogu ducha winnymi ludźmi wyzywając ich od najgorszych i pisząc te idiotyczne monologi tutaj pod adresem każdego i o każdej porze. Twój hejt na Nimfę, Broken i chyba też na mnie już dawno zaczął spokojnie wypełniać znamiona stalkingu. Chory łbie. Ten twój wzniosły monolog wyżej tylko to potwierdza. Zejdź na ziemię psycholko. Bo im dłużej będziesz z tym zwlekać tym bardziej cię zaboli.

Gość gość
08:45 No wieczorna. Psycholka w szale psychotycznego pisania swoich pseudofilozofii dla kucharek tak się roztrzęsła, że aż połknęła pierwsze litery. Jak jej paluchy z nerwów skakały po klawiaturze :D Coraz gorzej z nią. Tak kończą podli ludzie niestety...

Gość gość
poszli rozdawać żarcie w szpitalu to salowa dyżurująca musiała podnieść dupę i roznieść :) dyzur zaczela o 6 a pora sniadania

Gość gość
NeverLucky a ty nie zazdrosny pseudorycerzyku? Wielbicielu scatu?

Gość marawstala
NeverLucky dziś Jak juz oceniles : ) to napisz za co

Gość marawstala
Dlaczego niektóre odp nie sa widoczne? : )

Gość gość
jak wy możecie się połapać kto jest kim i co pisze jak tu sami goście prawie .

Gość gość
NeverLucky jako kafeteryjny pseudofilozof dostajesz talon. Na kurwę i balon. Brawo. Wiadomo już którą koorewkę wybierzesz. :D

Gość marawstala
Nie wszyscy goście sa rozpoznawalni : )

Gość gość
ta wieczorna lubi scat czy tylko wy tak o niej piszecie ?

dziś Przez chwile zastanawiałem się, czy to nie wieczorna, ale raczej nie - a to byłoby w jej stylu w sumie. x I chciałbym tylko powiedzieć, że ja gdzieś tam mam wyrobiony pogląd na temat całej tej dramy, nawet mam stronę w tym konflikcie, której mimo wszystko (xD) jestem skłonny przyznać rację. Więc teraz daję Ci taką zagwozdkę, czy aby na pewno odpowiednią osobę nazywasz "koorewka" :D A co jeśli nie? xD Cóż, a może i tak? :D x Ja mógłbym publicznie powiedzieć co myślę - mam kwalifikacje akurat w tym temacie bo śledzę to już od prawie roku. Ale co to da? Ohh czy może jednak moja opinia jest kluczowa i wypowiadając się będę w stanie zażegnać ten g****o, w którym i jedni i drudzy się babrają i które sami produkują? Nie sądzę xD Wy wszyscy tym żyjecie w pewnym sensie całkowicie zaślepieni przerzucając się hipokryzją taką, że aż przykro się to czyta. I nigdy do nikogo zamieszanego w to szambo nie trafiły żadne logiczne argumenty ani żadna próba wyjaśnienia, że hej : tak naprawdę to sami już od bardzo dawna jesteście sobie winni i że wystarczy po prostu przestac o tym gadać żarówno z jednej jak i z drugiej strony i nikt już nie będzie pokrzywdzony (a jak ktoś chce kogoś ścigać prawnie to niech to robi - whatever). Tu już od bardzo dawna nie chodzi o to żeby skonczyc się obrzucać gnojem, żeby przerwać to całe zło które nawzajem sobie wypominacie jako argumenty. Nikomu z Was nie zależy na tym o czym mówicie, że wam zależy. Dla was wszystkich to jest po prostu codzienność i wy wszyscy to lubicie robić pod przykrywką "walki w imię zasad i oswobodzenia xD" a już w szczególności jak widzą to inni ludzie którzy klaszczą i wiwatują na cześć jednych albo drugich. Jesteście pop**rdoleni. I tyle xD