Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzcie na kawę ,trzeba się obudzić

Polecane posty

Gość gość
Serio uważasz ze to nie jest stalking? Aż taka ignorantka jesteś? To dlaczego i mi Dyzurnet przyjął i Nimfie policja kretynko?

Gość gość
o kim on marudzi ?

Gość gość
A nie stalking jest szloro? To co innego?

Gość gość
Ty i te twoje skoki wszy na grzebieniu śmieszą mnie tym bardziej że wiem iż skakalbys nade mną jak kundel gdybym tylko się odrobinę postarała :D masz chyba przykre doświadczenia bo ciągle widzisz peezdy jak wiadro :D jakis kosmos. Takich nawet kobiety po 3 porodach nie mają ale co ty kürwa wiesz o cipkach.. Wróć. Przecież musisz wiedzieć wiele bo jesteś jedną z nich c**euszu :D

Gość gość
Łaaał NeverLucky ale z ciebie gość. Już wszystkim laskom w temacie jest mokro 🖐️

Gość gość
7:59 Dla mnie te intelektualne dysputy na kafeterii są najlepsza medytacja :D jestem mistrzem zen wręcz :D rozj***lo mnie to.

Gość gość
Na twn jest Rusin ta sierota :)Nic do niej nie mam , ale ubrać się nie potrafi I ten drugi wyrzucony z tv

Gość gość
No właśnie wieczorna. Na tym polega różnica między tobą a reprezentującymi coś sobą kobietami. One nie muszą się starać :)

Gość gość
08:01 Haha. Dobra beka z ciebie Smrodziorna. Tak sobie wmawiaj. :D Na pewno twoje "starania" zrównoważyłyby twoje prostactwo, podły charakter, brak pozycji zawodowej, c***jowe pochodzenie i zakompleksienie Pierdziorna :D Nie wspominając o wyglądzie, który musi być c***jowy, bo inaczej nie miałabyś takiego bólu d**y o wszystko w Nimfie. Ja tylko odpowiedziałem na twoje żałosne aluzje do małego fiuta. No ale w takim przepaścistym cipsku jak twoje to maczuga jak igła. :D 🖐️

Gość gość
PS. Chciałam napisać jesteś jedną z nas cipko.

Gość gość
Jestem i pije kawkę.

Gość gość
Ojej. Już się posrałaś Pierdziorna z tej gorliwości. :D Weźcie gdzieś to koorewskie szambo. Razem ze stołkiem.

Gość gość
To jest właśnie twoja iluzja. One cały czas się starają a ty tej iluzji ulegasz myśląc że to ich wspaniałośc powoduje. Doucz się jeszcze o kobietach i ich zachowaniu.

Gość gość
Ty nie jesteś Lochorna jedną z nas. Nie obrażaj kobiet :o

Gość gość
Lochorna zajmij się pracą w której obecnie siedzisz, a takie skomplikowane dla twojego prostego łba tematy zostaw pracownikom umysłowym. Nie doskoczysz do poziomu takich ludzi. Pogódź się z tym. 🖐️

Gość gość
Wieczorna znowu zaorana. Było nie hejtowac znowu wszystkich obrzydliwie w nocy. Znowu się poplaczesz jak przedwczoraj? Gdzie to ten temat?

Gość gość
wieczorna lubi dawać stolec w twarz ?

Gość gość mistica
Dziec****askownicę sobie na forum zrobiły. Niedojrzałe młokosy z mlakiem pod nosem.

Gość gość
08:12 No wyżej przecież napisała. Tematy kazirodczego seksu też ją kręcą. Pół kowbojek rzygało.

Gość gość
Najbardziej przykre jest to, że akurat wieczorna to nie jest młoda siksa. Kobieta w pewnym wieku, a 24/24 hejtuje dwie dziewczyny bez przerwy. Włącznie z pracą co widać wyżej. Na mnie pora.

Gość marawstala
gość dziś Za mną tez lazila : ) serio, Twoja pomoc nie jest potrzebna : ) dziewczyny nie potrzebują takiego rycerza : )

Gość gość
Ostatni raz płakałam gdy mój królik przegryzl kabel i dostał padaczki bo go prąd porazil ale wstał i poszedł dalej więc o jakim płaczu ty do mnie piszesz? Dodam że bylo to jakieś 15 lat temu. Wiem ze chciałbyś zobaczyć łzy wieczorno ale niestety :D płakać mi się chce nad tobą jedynie. Ppp

Gość gość
Może lepiej ich zapytać o zdanie? Co Mara? Bo nie widziałem żeby robiła ci takie cuda jak Broken. Nie mówiąc już o Nimfie i aferze ze stalkowaniem i wyzywaniem Nymphette, które w sumie jak dzisiaj widać trwa do dziś.

Gość marawstala
gość dziś Na tvp2 jest pytanie na śniadanie : )

Gość gość
08:16 To coś jest z tobą nie tak że jesteś do tego stopnia emocjonalnie zablokowana. Wiesz że to prowadzi do chorób? Psychicznych i fizycznych. Fajnie królika pilnowałaś. Nawet do tego się nie nadajesz. No k***a nic tylko odstrzelić. W robocie się obijasz a w niej i poza nią tylko wyrządzasz podłości. Jesteś śmieciem i w głębi duszy dobrze o tym wiesz.

Gość gość
Ja pije senseo bez kofeiny.

Gość gość
mara taka cipcia fajna a tvn ogląda buu

Gość marawstala
gość dziś Być moze dlatego, ze mam gdzieś jej zaczepki : ) Ok. Zapytaj : )

Gość gość
8:14 Dokładnie frajerze. W tym wieku facet w necie to porażka. Zrób coś ze sobą darmozjadzie pryszczaty.