Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura13613

Czy maz wracając od kochanki wskoczy żonie do łóżka?

Polecane posty

Gość Laura13613

Cześć zrobiłam nowy wątek bo nigdzie nie mogłam znaleźć takiego tematu j/w.... Ciekawa jestem po czy seksie z kochanka czy przypadkowa laska gdzieś w klubie mąż wróci i będzie się chciał kochać z żoną a mało tego sam wyjdzie z tą inicjatywa... Ostatnio usłyszałam od pewnej zdradzanej zony która krzyczała na kochankę ze :"czy ty wiesz ze jak on wraca od ciebie to się ze mną kocha".... I też mi się zdarzyła taka sytuacja ze mój mąż po powrocie z kawalerskiego kumpla był mocno pijany i normalnie zdarl ze mnie ubranie i było super gdyby nie to że jak zaczęłam go lizać to wyczulam zapach spermy na penisie i zaczęłam się zastanawiac czy byl grzeczny na kawalerskim i takie mnie naszło pytanie czy po seksie z kimś innym mąż zabiega o seks z żoną??? Co wy na to?

Gość gość
Zawsze bo inaczej zona by się zorientowała że coś nie tak ale muszę uważać na perfumy kochanki jak i włosy które ciągle gdzieś od kochanki przenoszę

Gość gość
Ja mam kochankę o tym samym kolorze włosów i perfum używa tych samych co żona ;) i temat rozwiązany ;) Ale zawsze wale żonę po powrocie od Kochanki fak jak kolega wspomniał żeby się nie zorientowała ;)

Gość gość
Przewaznie dla zmylenia moj kolega raz zaliczyl wtope bo przyszedl z numerka na boku a zona do niego sie dobrala a tu sprzet czuc lateksem prezerwatywa to specyficzny zapach i nie da sie wywinac majtek z gumy nie ma

Gość gość
Ja wracam od kochanki to zony nawet nie dotkne przysznic drugi i perfumy meskie mocne dla pewnosci