Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 3

Polecane posty

Wojsko formalnie nie wie co ma się dziać po 2022 roku. Stosowne plany miały być gotowe w 2016 roku, ale z jakiegoś powodu MON zaspał i nadal ich nie przyjął. Wojskowi nie mogą podpisywać umów na zakupy po 2022 roku bez złamania przepisów a w świecie zbrojeń cztery lata to bardzo mało czasu. - To znacznie utrudnia realizowanie zakupów uzbrojenia - stwierdza generał Adam Duda, były szef Inspektoratu Uzbrojenia. /GW/ x x Wyraźnie widac kto działał na rzecz rozbrojenia Polski.

Kurski: "To polska afera Watergate. Powinno się ją wyjaśnić w specjalnej komisji śledczej, ale w Polsce PiS taka komisja nigdy nie powstanie" x Afera taśmowa z restauracji 'Sowa i Przyjaciele', która miała miejsce w 2014 roku bez wątpienia miała ogromny wpływ na przegraną PO w wyborach. Komu na tym zależało? Kto skorzystał na wywróceniu demokratycznego i liberalnego, proeuropejskiego rządu? Trop widzie nie tylko do ludzi PiS-u, ale także na wschód do Rosji. Okazało się, że Marek Falenta, główny bohater afery, miał powiązania z ludźmi Putina i rosyjską mafią. Dlaczego nie siedzi w więzieniu? Zobacz komentarz Jarosława Kurskiego. x Całość: https://is.gd/R2IMp1

Afera GetBack obciąża wyłącznie PiS. Sprawa w Sejmie x Obligatariusze GetBack - wniosek do marszałka Sejmu o powołanie podkomisji x Stowarzyszenie Poszkodowanych Obligatariuszy GetBack złoży wniosek do marszałka Sejmu Marka Kuchcińskiego z prośbą o powołanie podkomisji sejmowej, która miałaby pomóc w wyjaśnieniu afery. W Sejmie trwa spotkanie osób poszkodowanych przez spółkę, które zorganizowali członkowie stowarzyszenia oraz posłowie Nowoczesnej. x Prezes stowarzyszenia Artiom Bujan wyjaśnił, że w pracach podkomisji mieliby brać udział - oprócz posłów ze wszystkich klubów - ich przedstawiciele i eksperci. Poinformował również innych planach stowarzyszenia. x Całość: https://is.gd/xw50T6

Gość Zuzanna Amelia  æ
Przedweekendowe dzien dobry.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Z punktu widzenia zwyklego przecietnego zjadacza chleba - ktora partia zrobila najwiecej dla polepszenia warunkow zycia ?

Gość gość
Ja również popieram PO ale najbardziej odpowiadał mi się program Ryszarda Petru, pomimo tego w nastepnych wyborach będę głosowała przeciw PiSowi czyli poprę PO.

Mnie Petru nie odpowiada w ogóle... Ale. Gdyby nie było innego wyjścia to też bym na niego głosował. Przeciw pis.

Prokurator krajowy Bogdan Święczkowski zwrócił się do widzów Telewizji Trwam z apelem o niecodzienny rodzaj wsparcia. Poprosił o modlitwę w intencji reformy wymiaru sprawiedliwości. x x :D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Zmieniajac temat - Jak to sie stalo , ze doszlo do takiego napiecia miedzy Toba a Otulona ? /O ile nie jest to tajemnica/

Gość gość
Afera taśmowa z restauracji 'Sowa i Przyjaciele', która miała miejsce w 2014 roku bez wątpienia miała ogromny wpływ na przegraną PO w wyborach. Komu na tym zależało? x Wiadomo komu i kto na tym skorzystał

Gość gość
Afera taśmowa to polska afera Watergate z prawdopodobnymi związkami działań przestępców. Z jednej strony z funkcjonariuszami PIS- u, a z drugiej z Kremlem. To największa afera w historii III RP

Zuzanna Amelia æ dziś Zmieniajac temat - Jak to sie stalo , ze doszlo do takiego napiecia miedzy Toba a Otulona ? /O ile nie jest to tajemnica/ x x Po prostu wiele razy udowodniłem jej, że nie ma wiedzy, że jest mało inteligentna, że jest niewychowana i chamska...

Gość gość
Ta afera powinna byc zbadana dogłębnie, powinna byc powołana śledcza komisja sejmowa. Zadziwiające jest to , że żaden dziennikarz nie może pociągnąć tego tematu do końca i pokazać sedno sprawy

Gość Zuzanna Amelia  æ
Tylko tyle ? Uwazasz , ze to wystarczy ? Napiecie miedzy Wami jest wyraznie silnie emocjonalne.

Zuzanna Amelia æ dziś Tylko tyle ? Uwazasz , ze to wystarczy ? Napiecie miedzy Wami jest wyraznie silnie emocjonalne. x x To nie trwało 1 dzień. To kwestia wielu miesięcy.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Moze sie jednak pogodzicie ? Czasami dobrze jest zakopac topor wojenny.

Podam przykład... Przezyłem trzy zawały serca. A otulona twierdziła, że nie ma możliwości, żeby przeżyć zawał serca bo tak jej mówił znajomy lekarz... :D Że to co przeżyłem to były stany przedzawałowe...:D x DODAM... I jaki z tego wniosek wyciągnęła? Że jestem kłamca... :D

Zuzanna Amelia æ dziś Moze sie jednak pogodzicie ? Czasami dobrze jest zakopac topor wojenny. x x Ktoś tam podał link do tematu gdzie ona się udziela. Idź tam i poczytaj co ona o mnie wypisuje...:D I już będziesz wiedzieć, że nie ma takiej możliwości z jej strony.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Wiem co wypisuje. Czasami sie tam udzielam/udzielalam. Co do zawalow to raczej jakies nieporozumienie. Jest bardzo duzo ludzi , ktorzy przezywaja zawaly. Moze nie do konca sie zrozumieliscie ?

Dokładnie się zrozumieliśmy... Po prostu chciała udowodnić, że skłamałem. Ma nudne życie, jest po paru rozwodach i nie jest w stanie uwierzyć, że mnie może być lepiej niż jej. Miałem w swoim życiu porażki, doły ale udało mi się z tego wyjść parenascie lat temu i od tej pory jest nieźle. Znam wielu znanych ludzi z racji mojej poprzedniej pracy a i to co robię teraz też powoduje, że takie osoby poznaje. Nie lubie sie chwalić ale też nie ukrywam tego co sie w moim życiu dzieje. A ona zazdrości i dlatego chciała parę razy mi "dowalić". A ja jej na to nie pozwoliłem i zrobiłem z niej idiotkę... No i jest jak jest.

Gość gość
Otulona dzis tez twierdzila ze do dobrej znajomosci jezyka nie trzeba wcale gramatyki bo jakis niemiec chcial sie z nia dogadac i sporo rozumial, ale nie mowil. To jest chora baba.

Gość gość
Co gorsze co chwila wyzywala ciebie piszac z jakims gosciem. Bylo cos o zawalach, o jakiejs zonie i zdradach, i golebiach. Normalna osoba nie zachowuje sie tak na forum.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Pare rozwodow oznacza , ze wczesniej musialo byc pare slubow. A to sugeruje , ze Otulona jest atrakcyjna. Nie kazdej kobiecie udaje sie doprowadzic zwiazek do przyslowiowego oltarza. Tym bardziej kilka razy. A sukcesy i porazki to tak jak zmiana pogody. Nie znam nikogo kto ma same sukcesy ani nikogo kto ma same porazki. Ciebie nie znam. Zakladam , ze jestes na kafe juz bardzo dlugo ?

Coś takiego zacząłem czytać ale dałem sobie spokój. Zrozumienie pokretnej "logiki" otulonej, szczególnie jak coś wypiła, jest trudne. Niech sobie bredzi... Jejj sprawa.

Zuzanna Amelia æ dziś Pare rozwodow oznacza , ze wczesniej musialo byc pare slubow. A to sugeruje , ze Otulona jest atrakcyjna. Nie kazdej kobiecie udaje sie doprowadzic zwiazek do przyslowiowego oltarza. Tym bardziej kilka razy. A sukcesy i porazki to tak jak zmiana pogody. Nie znam nikogo kto ma same sukcesy ani nikogo kto ma same porazki. Ciebie nie znam. Zakladam , ze jestes na kafe juz bardzo dlugo ? x x Może sugeruje a może nie. Nie wiem. A na kafe jestem bardzo długo. Nawet nie wiem ile lat ale wg mnie powyżej 15 chyba będzie...

Gość Zuzanna Amelia  æ
"niemiec chcial sie z nia dogadac i sporo rozumial, ale nie mowil." X X X X Moglo tak byc. Istnieje cos takiego jak porozumiewanie na migi.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Bruno Shatyn dziś A na kafe jestem bardzo długo. Nawet nie wiem ile lat ale wg mnie powyżej 15 chyba będzie. X X X X Nawet nie wiedziala , ze kafe tyle juz istnieje. Wracajac do tematu - Gdyby istniala mozliwosc wypalenia fajki pokoju - Poszedlbys na to ?