Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko do 1 klasy i nauczycielka...dziewczyna ktora kiedys wysmiewalam c

Polecane posty

Gość gość
Nie daj Boże, gdyby się mscila na moim dziecku , to przypomniałabym jej lata młodości :-))

Gość gość
A moze nic nie bedzie jezeli to ONA nie bedzie zawistna. Wkurza mnie to ze piszecie o karmie, dziecku itd. Kurcze, kazdy mial jakas przeszlosc, jedni byli bardziej lubia w szkole inni mniej. Ona byla ofiara losu i przez to moje dziecko ma cierpiec?! Oszalałyście?!

Gość gość
dla mnie to prowo i do tego beznadziejne

Gość gość
Dajcie spokoj baby. Przepraszac dorosla kobiete za nabijanie sie w podstawowce? No cbyba ze bylo to gnebienie i kobieta moze miec traume. Ze mnie tez niektorzy chlopcy sie smieli, czy z nazwiska czy z mojego nosa, wygladu. Widuje ich czasem i rozmawiam. Jakby ktorys zaczal mnie przepraszac to bym sie rozesmiala w twarz. A odgrywanie sie na niewinnym dziecku za bledy rodzica jest nie na miejscu i nikomu, a zwlaszcza nauczycielce, nie przystoi.

Gość gość
ja jestem msciwa i pamietliwa z charakteru i gdybym byla taka nauczycielka to nie odpuscilabym na 100%. W szkole moich synow byla podobna sytuacja i nauczielka tak jka ktos wyzej pisze , zrobila to w bialych rekawiczkach. Ta uczennica miala przesrane z tego przedmiotu.... Tylko ze ta nauczycielka jest wredna z charakteru... typowa suka

Gość gość
"Nie napisałam że chce ją atakować ALE JEŻELI ONA SPRÓBUJE coś złego powiedziec do mojego dziecka to popamięta mnie. " A ty jak mówiłaś jej coś złego to było dobrze ? Nadal jesteś arogancką szmatą. Niektórych ludzi nawet upływ lat nie przydaje za grosz rozumu. Wstyd kobieto! Jesteś żoną, matką. Zastanów się nad sobą. Lepiej przemyśl formułę w jakiej ją przeprosisz za te brudne lata, żeby twoja gęba w miare jako tako wyszła.

Gość gość
Niestety ludzie pamietaja.Ja gdy bylaam w podstawowce smialam sie z otylosci mojej kolezanki ...po 25 latach wyslalam jej zyczenia na fb i mnie olala chociaz przez ten czas wszyscy sie zmienilismy.Powinna dac popalic twojemu synalkowi.

Gość gość
Jest takie przyslowie, ze spotyka sie w zyciu 2 razy.

Gość gość
"Ja gdy bylaam w podstawowce smialam sie z otylosci mojej kolezanki ...po 25 latach wyslalam jej zyczenia na fb " - też bym cie olała gdyby po 25 latach obca osoba do mnie by pisała.

Gość gość
11:23 No właśnie już cię popamiętala. Agresywna wieśniaczko masz za swoje

Gość gość
Ja wiem czy bedzie cos robila bo moje dziecko jest b.inteligentne i tez nie da sobie w kasze dmuchac wiec to raczej ona powinna uwazac. x chyba po sąsiedzie, bo po rodzicach inteligencji nie mogło odziedziczyć

Gość gość
pamietam temat dziewczyny, ktora pisala, ze Jej dziecko chodzi do przedszkola z dzieckiem dziewczyny, ktora ona (autorka) w gimnazjum pobila. Tylko ze tam nic nie bylo czarno - biale, bo tamta pobita dziewczyna byla sukowata i miala plecy w postaci bogatego tatusia. Autorka nie wytrzymala i pobila tamta, jej ojciec wezwal policje, a rodzice autorki nawet nic nie wiedzieli, bo byli za granica cz y cos takiego. W kazdym badz razie autorka pisala, ze duzo winy lezalo po stronie samej szkoly, bo nie reagowala na rozwijajacy sie konflikt, chociaz niektorzy nauczyciele wiedzieli o nim.

Gość gość
Autoreczko jesteś wieśniarą mentalną, niestety, wyszła twoja słoma z butów gdy napisałaś, że nadal jesteś lepszą od niej. Niby w czym? Bo twój mąż jest śmiesznym zastępcą dyrektora? Pfff no proszę cię. Byłaś jesteś i będziesz podłą mendą społeczną uwazajacaą się za kogoś lepszego. Ale powiem ci jako nauczycielka - jak owa pani będzie chciała wbić szpilę twojemu dziecku, to i tak to zrobi, a ty nawet nie będziesz mogła szczeknąć, bo zrobi to w przemyślany sposób. Mam nadzieję, że jak będziesz fikac, to szybko cię zgasi, bo uwierz mi, że po tylu latach na pewno ją życie nauczyło. Mnie też koleżanki nazywały kujonem w klasie, śmiały sie, że się ciągle uczę, dokuczały, bo byłam do tego wrażliwa. A teraz uczę ich dzieci. I jak przyjdzie taka z opinią z poradni, że dzieciak ma dysleksję, a ja z lekkim uśmiechem na ustach powiem " oj, tak mi przykro" to co mi zrobi :-)? Przecież powiedziałam, że mi przykro ;-) białe rękawiczki ;-) ale na dzieciach się nie mszczę, podli rodzice to co innego :-P

Gość gość
Autorko, niech ci się spełni wszystko, czego życzysz innym.