Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić z byłym facetem? Pomocy :(

Polecane posty

Gość gość

Prosze Was o rady. W naszym związku od kilku tygodni sie kłóciliśmy, w pewnym momencie stwierdziłam, że muszę przestać prowokować kłótnie. Wczoraj niestety wybuchłam po tym jak odpychał mnie od siebie, mówiąc że rozkazuje mu i organizuje zycie. Powiedziałam zrywam z tobą, po kilkugodzinnej ciszy stwierdziłam jak ja mogłam tak zrobic? Zaczęłam go przepraszać, on mowil ze decyzje juz podjął dawno. Kocha mnie lecz nie moze pozwalać sie krzywdzic. Jestem po pierwszej wizycie u psychologa, chce sie zmienić. Chce ratować ten zwiazek, bo oboje sie mocno kochamy. On jednak stwierdził, ze juz mi nigdy nie bedzie w stanie zaufać. Dzis ostatni raz sie widzimy. Jaka taktyka do tego spotkania, aby przemyślał czy warto dać jeszcze jedna, ostatnia szanse?

Gość gość
Takie walenie kotka młotkiem , wytłumaczył się twoją klotliwoscia bo widzi że jesteś podatna na mydlenie oczu ,,ty mu się znudzilas i znalazł by coś innego żeby z tobą zerwać , ty mu to tylko ulatwilas ,samo to że cię odpychal świadczy że jesteście siebie warci tylko on się nauczył tym faktem przeciw tobie manipulować

Gość gość
gość dziś pozbył się pustaka i dobrze zrobił

Gość gość
Skończ już się udzielać nienawistny stulejarzu który się pcha na każdy temat dla kobiet