Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż bez obrączki. Jak jest u Was ?

Polecane posty

Gość gość
Ha ha dajcie spokój dziewczynie nie od dziś wiadomo że skończone studia nie oznaczają że ktoś jest inteligentny. Pokaż foto swojego męża to ci powiemy czy jest tak przystojny jak ci się wydaje.

Gość KarolaFasola
U nas mąż nosi obrączkę cały czas natomiast ja nie bo po ciąży jeszcze mnie palce nie puszczają:P

Gość gość
Ja nosze cały czas obrączkę,chyba ze jak robie obiad muszę zagnieść ciasto itp to zdejmuje na ta chwile,mąż tez nosi cały czas,kiedyś jak zrobił mu się odcisk pod obrączka to zawiesił ja sobie na łańcuszku a tak normalnie to nosimy

Gość gość
Wy nie rozumiecie że mąż autorki jest ginekologiem i bada kobiety, co może sprawiać dyskomfort. Jak jej nie pasuje niech zmieni męża, wiedziała na co się pisze.

Gość gość
Do autorki. Czy rozmawia z tobą w domu o pacjentkach? Nie masz wrażenia że jak on się napatrzy tak cały dzień na te narządy kobiece to później albo ma dość albo wręcz przeciwnie rzuca się na ciebie (myśląc o pacjentce)? Jak to jest z tymi ginekologami? Ja to myślę że ginekolog to trochę zboczek.

Gość gość
Nie rozmowia ze mną o pacjentkach. Praca zostaje w pracy. Kiedyś rozmawialiśmy o ogóle jego pracy, bo musiałam jakoś nauczyć się żyć z gienkologiem. Wytłumaczył mi dlaczego akurat ginekologia. Nigdy nie rzucił się na mnie po powrocie do pracy na zasadzie ,,mam ochotę, bo miałem ładną pacjentke". Jego bardziej kręci rozbieranie mnie niż kiedy jestem rozebrana i gotowa do seksu. Jest najlepszym kochankiem. Jesteśmy raczej ludźmi, którzy wieczorem padają na twarz, ale poranny seks jest. Uwierz mi w tym temacie nie ma problemów. W życiu też jest świetnym człowiekiem.

Gość gość
Przecież on ci nie musi mówić że ma ochotę bo miał ładną pacjentkę. Byłam u dwóch ginekologów młodych (ok 40 lat) mężczyzn i zawsze mówili mi jakiś komplement. I zauważyłam jeszcze jedną rzecz jak mężczyzna robi usg dopochwowowe zawsze zagląda w krocze natomiast kobieta nigdy.

Gość gość
On nie prawi komplementów. Nie ma mnie przy jego pracy, ale wiem jaki jest. Zawodowy świr. Uważany za jednego z najlepszych. W jego pracy nie ma bardzo przyjemnych rzeczy.

Gość gość
Tak ty na pewno wiesz jaki on jest w pracy. Byłam u takiego zawodowego świra i komplementy mi prawił. W sumie jak ma same starsze Panie to jak tak młoda rozłoży przed nim nogi to chętnie zagląda.

Gość gość
gość dziś . I zauważyłam jeszcze jedną rzecz jak mężczyzna robi usg dopochwowowe zawsze zagląda w krocze natomiast kobieta nigdy. xxxxx Jak to możliwe? Ile takich badań obcych kobiet widziałaś, on cię wpuszcza do gabinetu jak bada inną pacjentkę?

Gość gość
Mój mąż zawsze nosi obrączkę, aż ma białe zagłębienie na palcu, bo ma tę obrączkę szeroką. Ja nie noszę w ogóle, bo nie lubię być zaobrączkowana jak jakiś gołąb. Kiedyś mąż wściekał się na mnie, ale już odpuścił. Niedawno w galerii jakiś facet okropniecprzyczepił się do mnie, bardzo chciał zaciągnąć mnie na kawę i nie chciał wierzyć, że mam męża, bo przecież nie mam obrączki :S

Gość gość
Jak to możliwe? Ile takich badań obcych kobiet widziałaś, on cię wpuszcza do gabinetu jak bada inną pacjentkę? X Pisałam na swoim przykładzie. Ostatnio robiło mi dwóch lekarzy usg ( oczywiście a innych terminach bo zaraz napiszesz że dwóch po kolei albo nie daja Boże jednocześnie) i zawsze zaglądał w krocze. Wcześniej mi robiły usg kobiety i nigdy nie patrzy.

Gość gość
Personel medyczny w pracy nie może nosić pierścionków, malować paznokci. Koniec kropka. Jeśli tego nie rozumiesz, jesteś ciemnym pustakiem, żoną pana męża.