Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks na jedną noc z obcym

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak wy podchodzicie do seksu bo teraz jak wiadomo wiele osób uprawia seks na jedną noc itp. Ja osobiście nie uznaję absolutnie seksu z nieznajomym nie ma szans, kiedyś czytała statystyki że prawie 50 procent ankietowanych nie widzi nic złego w takiej relacji ale szczerze byłam zdziwiona, bo ja jakoś tego nie widzę mój kolega nawet robił taki eksperyment gdzieś na imprezie zagadywał dziewczyny i na 10 dziewczyn nie była chętna. Natomiast dzisiejsze kobiety które mają wielu partnerów seksualnych i to na jeden raz. których znały parę godzin co najwyżej mówią o sobie że korzystają tylko z życia i nie są puszczalskie.Dla mnie facet który zalicza laski jedna po drugiej jak i laska która ładuje się obcemu do łóżka są siebie warci.

Gość gość
Autorko takie puszczalskie to wlasnie potem zakladaja tematy w stylu "kazdy mezczyzna chce tylko seksu" "gdzie sa prawdziwi mezczyzni" no i takie wyzywaja prawiczkow i sie ich czepiaja.

Gość gość
Czyli ty masz takie zdanie jak ja?

Gość gość
jest tu jeszcze ktoś?

Gość gość
Na kafe wiekszosc kobiet uwaza, ze sypianie z kim popadnie to kwintesencja bycia "wolna " kobieta

Gość gość
mów za siebie jakoś tego nie zauważyłam

Gość gość
Malo ktora czeka z seksem do slubu malo to przypadkow baba ma dziecko a nadal panna. Na kafe jest patologia wsrod kobiet i nazywaja to feminizmem. Nie pisze za siebie bo wiem jakie tu sa kobiety. W kazdym temacie to widac

Gość gość
Dla mnie jest chore jak kobieta śpi z 10 facetami w roku i to na jeden raz czyli z nieznajomymi i twierdzi że nie jest puszczalska tylko lubi seks hahahah co za bzdura..

Gość gość
Jako ze kazdy zdrowy na umysle czlowiek ma monopol na swoje cialo, moze nim rozporzadzac wedlug wlasnych potrzeb i upodoban. Opinie kk, pani Dulskiej itp. nie powinny miec wiec (i z pewnoscia nie maja) dla zdrowych na umysle ludzi zadnego znaczenia. Mozesz wiec autorko praktykowac wstrzemiezliwosc do konca zycia, zyc moralnie, koscielnie, tak jak babcia chce albo sasiadka albo inne autorytety. Ale na szczescie inni nie musza.

Gość gość
15:36 otoz to! :)

Gość gość
seks z kimś obcym do czego to doszło że teraz to normalne jest co za durny świat.

Gość gość
A czy ja napisałam że praktykuję abstynencję seksualną?Nie! Wyraziłam tylko swoije zdanie uważam że gdzieś granice powinny być..

Gość gość
granice sa - panstwowe :)

Gość gość
Puszczalskim w łóżka się nie zaglada bo przecież każdy ma prawo robić co chce ze swoim ciałem ale gdy ktoś nie ma ochoty się bzykać z nieznajomym bądź ze znajomym to jest kloda i cnotka albo prawikiem. To jest właśnie typowy przykład hipokryzji i mentalności kalego.

Gość gość
@15:45: A ja wyrazam moje zdanie, ze w tej kwestii kazdy ma prawo miec wlasne granice, a nie te wyznaczone przez innych. Proste