Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie ze trafię na cnotke nudziar klode albo dziewice

Polecane posty

Gość gość

Mowia, ze jestem fajnym wartosciowym porzadnym faceten. Mam 33 lata. Jestem od dwóch lat sam i chodziłem na kilkanascie randek. Zwykle szybko sie zniechecalem. Wszystkie kobiety wydawaly mi sie chlodne, zdystansowane, nie dazyly do kontaktu fizycznego. Watpie by tak piękne kobiety z duzego miasta były dziewicami, ale miałem czasem takie paranoiczne obawy i rezygnowalem ze znajomości

Gość gość
jak na 1 randce chcesz już obmacywać panne to jedyny i słuszny kontakt fizyczny to dać ci z liścia w twarz

Gość gość
Ja nie chce obmacywac, ale żeby to mnie obmacywaly,próbowały calowac itp

Gość gość
Buhahahahaha :D

Gość gość
I na taką trafisz bo zawsze materializuje się to czego się boimy :classic_cool: ahahaha

Gość gość
obcego chłopa z którym pierwszy raz się spotykam mam całować? chyba kpisz

Gość gość
ale od takiego obcego mezczyzny juz wymagasz adoracji, starania sie, inicjatywy, placenia za - OBCA dla niego babe. #podwojnestandarty

Gość gość
gość dziś A gdzie to wyczytałeś? :D

Gość gość
standartowe wymagania w dzisiejszych czasach. niestety, takimi idiotkami jest przerazajaca wiekszosc bab.

Gość gość
Po prostu im sie nie podobasz kretynie, bo ludzie zmieniaja sie nie do poznania pod wplywem zauroczenia i nawet taka zdystansowana nie moglaby sie powstrzymac A jak chcesz latwa ktora klei sie do kazdego to musisz zaakceptowac ze zaden zwiazek nie zmieni jej goscinnego krocza dla innych facetow wiec zdrada pewna TWOJ WYBÓR,mi nie zal idiotow

Gość gość
Podobalem sie im, bo chciały kolejnych spotkan, same pisały. Ja nie szukam wrazen, szukam jednej, tej jedynej ale zeby byla bardzo namietna, ciepła, czula,kochająca.

Gość gość
chcialy spotkan bo widzialy ze moga miec korzysci z ciebie

Gość gość
Kolejny napalony stulej

Gość gość
Kobiety macają tylko tych którzy ich pociągają. Bezinteresownie czyli za sposob bycia, ciało. A jesli pociągają ją twoje pieniadze, to ona wraz z ich utratą porzuci cie. Lubisz miec pseudo zwiazki?

Gość gość
Dlatego bardziej opłacalne jest korzystać raz na tydzień z usług roksy. Płacisz 200 zł, czyli ok 800 w ciągu miesiąca, ale nie musisz płacić za kolację, perfumy, biżuterię, kina itd

Gość gość
Ale ja nie jestem jakis bardzo bogaty. One nie były materialistkami, myślę ze byly oschle i tyle

Gość gość
Szukaj wśród panienek z dyskotek i klubów, wśród koorewek, zależy Ci przede wszystkim na seksie, to będzie pasować do Ciebie koorefka :D będzie o Ciebie zabiegać i macac do woli :D

Gość gość
o koorva jakby kazda na poczatku byla przyjemna i goscinna dla kazdego to by bylo koorestwo na swiecie, jest wiele kobiet, ktore sie szanuja i sa kochane dla kogos wyjatkowego, on moze zobaczyc, ze reszte facetow ma gdzies, liczy sie tylko on bo jest wybrany

Gość gość
ja przynajmniej tak mam, ze mam swojego jedynego kochanego towarzysza zycia i reszta moze sie walic, chamska i oschla jestem. dla niego moze tez z poczatku troche bylam, ale przeczekal.

Gość gość
zadna cie nie chce bo jestes BRZYDKI!!! gdybys byl przystojny to dziewczyny pod byle pretekstem by cie dotykaly, zrozum to matole

Gość gość
gość dziś Ale ja nie jestem jakis bardzo bogaty. One nie były materialistkami, myślę ze byly oschle i tyle x To zle myslisz :D:D

Gość gość
17.22 Spotkałem kiedyś taką łatwą dziewczynę. Miała 19lat. Była piękną dziewczyną. Obmacywałem ją już na pierwszym spotkaniu. To była jednak tylko przygoda. Za żonę bym jej nie wziął.

Gość gość
gość dziś ale od takiego obcego mezczyzny juz wymagasz adoracji, starania sie, inicjatywy, placenia za - OBCA dla niego babe. #podwojnestandarty x Jak chcesz seksu to do burdelu won. Nie wiem czy ulica cie wychowywała, czy moze matka cie upuscila na głowe z łózeczka ze nie pojmujesz prostych rzeczy? To ci wytlumacze: skoro ty chcesz zdobyc kobiete na poważnie, to ty masz zabiegać - placic za przyjemnosci, flirtowac, probowac zdobyc jej zainteresowanie na wszelkie sposoby. Wydaje mi sie ze jednak jestes pustakiem ktory nie lubi sie starac, ktoremu zalezy na dluzszej relacji bo jestes zbyt leniwy by co chwile szukac, ale opartej tylko na seksie.

Gość gość
Same nie sa dziewicami a udaja cnotki dobrze autor robi ze sie wycofuje. Dziewica moze wymagac i czekac ale nie przecietna latawica czy tam wyzwolona

Gość gość
gość dziś Kobiety macają tylko tych którzy ich pociągają x o to to, sedno sprawy

Gość gość
20:33 To jest oczywiste dla faceta na poziomie a nie dla typowego jelopa.

Gość gość
To normalne, ze facet placi, zakochany facet nie sepi swojej dziewczynie a ze sknera kazda sie umeczy, to jest loteria albo trafisz na cwaniare ktora cie wycycka ale tez trzeba byc frajerem by sie dac omotac i wykorzystac, twoja wina ze glupi jestes i nie masz podstawowej wiedzy o ludziach, pewnie w buszu sie chowales albo druga opcja trafisz na uczciwa ale po prostu nie wyjdzie ale zeby zalowac kasy czy wypominac albo zadac cos w zamian to trzeba byc debilem ., dziewczyna poswieca swoj czas a ty pokazujesz ze masz gest nie znasz sie kompletnie na relacjach,nie bede tlumaczyc

Gość gość
DOKLADNIE. Jełopom sie tlumaczy a i tak nie dociera, dlatego szkoda czasu na rozkladanie wszystkiego na czynniki pierwsze. Cwaniaczek mysli,ze za darmo dostanie dupy na zawolanie a sam od siebie kompletnie nic nie da.

Gość gość
gość W ilu zwiazkach byles? ile trwal twoj najdluzszy zwiazek? co sie stalo ze teraz jestes sam? Zadna kobieta ci sie obecnie nie podoba? czemu paranoicznie boisz sie dziewic przeciez one sa wartociowe i porzadne? po tym co piszesz widac, ze zalezy ci jedynie na seksie, co mozesz dac kobiecie poza seksem? dlaczego uwazasz sie za wartosciowego i porzadnego faceta skoro dazysz tylko do seksu a zadnych wartosci nie posiadasz? Moze lepiej i szybciej byloby pojsc ci do prostytutki albo znajdz sobie stala dzifke?

Gość gość
"nie dazyly do kontaktu fiz." szukasz puszczalskiej na bzykanie