Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie ze trafię na cnotke nudziar klode albo dziewice

Polecane posty

Gość gość
bo to nie jest jakis obowiazek, ja akurat nie mam listy facetow i odliczam ok nastepny, nie spieszy mi sie, czas mam, bo wybor partnera to wazna decyzja i nie spiesze sie, naprawde...

Gość gość
przez te wszystkie portale randkowe ludzie podchodza do siebie jak do towarow tzn jak najwiecej osob do randek, ok nastepny/a prosze, nie wiem czy to takie dobre, ja jak juz z kims sie spotykam to staram sie byc obecna a nie myslec o innych randkach. Nie mam nawet takiego portalu zreszta :/

Gość gość
gość dziś Przebieraj, przebieraj, a pod koniec zostaniesz już z tym co zostało, bo resztę zabrała konkurencja. Ja mam Audi S8, 110m2 dom, działkę 50m2 oraz mieszkanie 42m2, które wynajmuje. Zarabiam 6,200 brutto. I wiecie co? Na randkach zawsze udaje biednego, żeby zobaczyć która leci na kasę. Na spotkanie przyjeżdżam uberem. Jak mnie już splawi laska lecąca na hajs, to wysyłam jej zaproszenie na fb, gdzie na profilowym mam siebie w moim audi s8 :D

Gość gość
22:23 zle mnie zrozumiales, ja wlasnie nie przebieram, pedzac z jednej randki na nastepna tylko poswiecam swoj czas, zeby dac ludziom szanse...

Gość gość
rzadko sie decyduje na takie spotkania. Wole naturalne okolicznosci, niewymuszone. Nie zawsze musi wyjsc. Mi akurat jeszcze nie wyszlo. Mam 23 lata i uwazam, ze mam jeszcze czas, jestem dobrej mysli.

Gość gość
To jest żenujące.

Gość gość
22:23 no widzisz mnie nie obchodzi ile zarabiasz, az lekki niesmak poczulam nie wiem czemu. Jak na rozmowie kwalifikacyjnej brrr.

Gość gość
Profilowe w aucie. Łał. Z***biscie. Ja od razu takich skreślam. Typowy wiesniak. Narzeka na baby materialistki a szpanuje czym się da. Żałosne w chuj. Nie pójdę w życiu na żadna randkę która zresztą jest dla gimbow... Nie dość że i tak w zamyśle faceta jest jak najszybsze zarochanie to jeszcze można się poczuć jak wykorzystywaczka i materialistka bo się nadciąga biednego faceta na szklankę wody.. Żenujące. Kto płaci ten zaprasza. To są podstawowe zasady kultury a nie jakiś nowości a wy wyzywacie normalne kobiety od feminazistek. To o was świadczy jedynie. Nie warci jesteście tego żeby dać się wam poznać. Szkoda czasu i w złotówki na was.

Gość gość
gość dziś Sprawdź ile kosztuje taki samochód to wtedy zrozumiesz profilowe...

Gość gość
ja to wole pociagajacego biedaka z ktorym mi sie dobrze gada i obchodzi go moje wnetrze, dorobilibysmy sie razem.

Gość gość
22:32 Zrozumiem co? Że masz kompleksy? Znam facetów którzy jeżdżą zdecydowanie czymś lepszym niż Audi i jakoś się z tym po netach nie obnosza. Z biedy wyszedłes albo jestes debilem z równie debilna mentalnościa. Ale po co być mądrym nie? Przecież trzeba się pochwalić kupa złomu żeby później narzekać na k****.

Gość gość
rany, jakie piekne bajki kazda o sobie jest gotowa napisac, akurat zaraz po poscie pana audi s8:D nagle wszystkie kurki z wymaganiowo-roszczeniowych tr***leja i szaraczka biedaczka z dobrym charakterem szukaja. tfu, jakie ku..ewskie zaklamanie, az mi sie niedobrze zrobilo. nigdzie nie umiecie trzymac porzadnie jednej ramy, wystarczy hajsem poswiecic chocby na forum i juz sie NAGLE i NIESPODZIEWANIE "pojawiaja" cieple, zwracajace uwage na charakter trusie-milusie. psiakrew, wlasnie stracilyscie jako gatunek resztki szacunku i dobrych checi do uznawania, ze sa gdzies jeszcze jakies wyjatki. zegnam.

Gość gość
O czym ty piszesz dziadu? To chyba oczywiste że lepiej gdy ten sam facet ma niż nie ma ale co to ma do tego że jesteś wsiokiem z fejsa który szpanuje? Masz mentalność typowego wiesniaka.

Gość gość
lepiej wiesniaka niz, jak w towim przypadku, miec mentalnosc taniej prostytutki - tirowki.

Gość gość
Ojoj jaki urażony haha. Beka w chuj z męskiego przypala który lansuje się na fejsie w bryce :classic_cool: czym tam jeszcze szyku nadajesz? Ścianka z prlu?

Gość KolesodAudiS8
Audi S8 jest warte 300 tysi, czyli tyle ile wasze mieszkania tępe p***y. Dlatego mam takie profilowe, bo ciężko pracowałem. To nie jest lans majątku, tylko ciężkiej pracy, do której wy nie jesteście przyzwyczajone, bo tylko umiecie frajerów na 200 stówki oskubac hehehe

Gość gość
Aha. To z******te masz kompleksy. Fjutem się pochwal.

Gość gość
Strasznie c*****o ulokowany milion złotych majątku netto. Prawdopodobnie odziedziczony cały prócz tego samochodu. Z 5000 netto musiałbyś na sam samochód zbierać pół dekady jedząc gruz. Dziewczyny mają rację jesteś tym burakiem co się podnieca samochodem.

Gość gość
pierdziorna zamknij ten szambiarski pysk albo znowu pol nocy ryczec bedziesz.

Gość MokraSpragniona
Zapraszam Panów na odrobinę odprężenia i niepowtarzalną rozmowę na seks telefonie. Odezwij się do mnie pod nr (708-777-053) i podaj numer wewnetrzny 200. Zaspokoimy wzajemne potrzeby. Gotowy na najlepszą rozmowę telefoniczną w swoim życiu? Czekam, buziaki :* Cena za minutę to jedyne 4.92zł/min. Niewiarygodnie niska cena za niesamowicie wspaniałe doznania.

Gość gość
Spjerdalaj c***u bo nudny się zrobiłeś. Idź zwal Freda na sucho i się tu nie pokazuj więcej bo się rzygać chce. Wszędzie swój pedalski ryj musisz wetknac. W kibel go wsadz.

Gość gość
nikt nie ma ochody nasladowac ciebie - homo-niewidomo-pierdziorno. ewenemencie katastroficzny:D