Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto się jej podoba, ja czy mój znajomy?

Polecane posty

Gość gość

Jest kobieta, która mi się podoba. Przy mnie jest sztywna i nienaturalna. Przy moim ziomku jest wesoła i wygadana. Który jej się podoba? Ja czy on?

Gość gość
Odpowiadając na powyższe pytanie zdradziła bym samą siebie :) więc nic nie powiem

Gość gość
gość dziś Przecież ja, ani nikt cię nie zna XD To możesz napisać... Takich sytuacji w PL jest pełno

Gość gość
trudno powiedzieć a jaką jest osobą ? ja np jestem dosyc niesmiala wiec gdy jestem w poblizu osoby ktora mi sie podoba to wlasnie sztywnieje i jestem nerwowa ale w kolei jesli jest osoba otwarta i pewna siebie to raczej bedzie wokol swojego obiektu westchnien czuc sie dosyc swobodnie

Gość gość
Jaka jest: - towarzyska, umiejąca zagadać, ale sprawiająca wrażenie dziewczyny z kompleksami (tego nie jestem pewien, ale takie wrażenie sprawia) - potrafi spojrzeć tak, że nogi miękkie, a potrafi spojrzeć tak, jakby ktoś był powietrzem

Gość gość
Czasami jest tak, że faktycznie nie widzi się człowieka, który jest w danym miejscu, może to zamyślenie? Mam tak.

Gość gość
Dobra, ale kogo woli? Bo mój znajomy jest pewny siebie i boję się, że go woli, a ja się w niej zadurzyłem... Jakby tylko jakiś znak dała, jakieś dwuznaczne słówko

Gość gość
Obaj znacie ja tyle samo czasu ?Tak sobie jeszcze mysle, jestes pewien ze kolega mowi prawde ?

Gość gość
UP To dla mnie ważne. Każdy kto ma jakąś opinię, niech jej udzieli :)

Gość gość
gość dziś Tyle samo czasu, ale on z nią częściej rozmawia. On nic do niej nie czuje, ja czuję. Boję się, że ona woli go i nie widzi mnie.

Gość gość
Moim zdaniem Ty.

Gość gość
gość dziś Dlaczego??

Gość gość
Jest sztuvzna i nienaturalna to wbrew jej naturze.

Gość gość
a o czym rozmawiają?

Gość gość
A jaki Ona ma Ci dac znak ? Mysle ze czesciej z Nia rozmawiaj i wykop z tego ukladu znajomego :) co on tam robi ? Za burte z nim psuje Ci tylko wszystko.

Gość gość
20.26 nie rozumiesz kogo? Z tamtym rozmawia, mówi co jej przyjdzie do głowy, bo mało ja obchodzi co o niej pomyśli. Sam sobie więc odpowiedz na swoje pytanie:)

Gość gość
Jego woli

Gość gość
21:29 Nieprawda :)

Gość gość
Polaczki się jej podobają Hahaha a Tu to jakiś zdesperowany jesteś i tyle.

Gość gość
Sprawia wrażenie dziewczyny z komplesami, po czym to poznajesz??

Gość gość
Hmm...sytuacja trochę podobna do mojej. Jestem kobieta. Mogę Ci odpowiedzieć. Przypuszczam, że ten "drugi" zna ją dłużej. Zdążyli się zaprzyjaźnić. Ufa mu. Nie skrzywdzil jej. Dlatego chętnie z nim rozmawia. Może jej akurat na Tobie zależeć nawet bardzo bardzo, ale Ciebie się boi i nie jest pewna, czego od niej chcesz. Tamtego zna dłużej. Dopóki nie zrobisz jakiegokolwiek stanoqczego kroku w jej strone, zeby jej pokazac , ze Ci zalezy,to się nie dowiesz. Rozmawiaj z nią. Brak kontaktu z facetem, którym jest zainteresowana to najgorsza sprawa. Poświęcaj jej czas. Nie zniechęcaj się. Tak jak zrobił to ten, z którym ma dobry kontakt. Jeżeli umilkniesz, ona pójdzie dalej bez Ciebie. Odpuści Cię i przestanie jej zależeć. Choćby nie wiem jak była zabujana w Tobie. .. Czy rozumiecie? Kobieta idzie za tym, który poświęca jej czas. Tworzy relacje -reakcje. Nigdy nie pójdzie za tym, który się boi i nie odzywa. Brak kontaktu dla kobiety oznacza brak zainteresowania. To jak spoliczkowanie jej . Pięścią ;)

Gość gość
gość wczoraj Trudno to wyjaśnić. Nie wygląda na przebojowa pewną siebie, mimo że z każdym potrafi porozmawiać. A z tym znajomym gadają o przysłowiowym wszystkim i o niczym, a przy mnie jest spięta, taka nieobecna duchem i ciałem. Jak sprawdzić, którego z nas woli? Boję się bezpośrednio zapytać, bo mogę się narazić na kpiny + słabo znoszę odrzucenie

Gość gość
00:24 Nieobecna duchem i ciałem? Może gdy jesteś przy niej myśli o twoim kumplu a Ty jej stoisz na drodze i dlatego jest taka nieobecna. Ja tak się zachowywałam. Nieobecna, bo myślami przy kimś innym.

Gość gość
gość dziś [00:41 Tego się obawiam :(

Gość gość
Musisz więcej się dowiedzieć, zanim się przed nią wygłupisz.

Gość gość
Jak? W jaki sposób? Boję się, że to zmarnuje lub się wygłupie

Gość gość
Jeśli ma kompleksy to przy facecie który jej się podoba będzie bardzo spięta i zestresowana

Gość gość
A jak ją podejść, żeby ją sprawdzić, zmusić do reakcji. Na razie próbowałem dwóch rzeczy: 1) specjalnie przechodziłem obok niej i ona wtedy albo mnie ignorowała albo spojrzała i odwróciła wzrok. Nigdy się nie uśmiechnęła :/ 2) jak zazartowalem lub wspomniałem o czymś z zabarwieniem erotycznym (ale nic chamskiego) to się zarumienila.

Gość gość
@UP proszę o pomoc