Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto się jej podoba, ja czy mój znajomy?

Polecane posty

Gość gość
Ja np. Tak się zachowuje jak ktoś mi się nie podoba :) a jak jakoś jest w moim typie to jestem dość sympatyczna i lubię z nim sobie pożartować i poflirtować ;)

Gość gość
Czyli odpuszam sobie. Szkoda moich emocji i zaangazowania skoro woli tamtego. Szkoda.

Gość gość
Hahaha a wiesz, ze mam tak samo?? Dlatego dziwi mnie to, ze kobiety stad pisza Autorowi ze ta kobieta jest nim zaintersowana??? Moje kolezanki maja tak samo. Do firmy zatrudnil się pewien nawet ladny facet to kazda byla jak pocieszna dla niego a kolega ktory duzej pracowal a nie byl taki urodziwy strasznie olewaly i były oschle

Gość gość
To smutne, ale skoro tak mówicie to ona pewnie nic do mnie nie czuje. Tylko raz sama z siebie do mnie zagadała :(

Gość gość
Spróbować możesz, ale ona Tobą nie jest zaintersowana

Gość gość
Od kiedy człowiek czuje się pewnie przy fajnym facecie? Przy atrakcyjnych ludziach raczej myślimy co powiedzieć, zrobić, a co on sobie o tym pomyśli itd

Gość gość
Ja pierwszy raz słyszę taka teorie

Gość gość
Bo to wszystko zależy od kobiety. Przeczytajcie posty autora i zobaczcie jaki to typ dziewczyny. Uśmiecha się, z każdym gada, ale po kryjomu marzy o tym jedynym.

Gość gość
Ja jestem taka wlasnie towarzyska gaduła, usmiechnieta, pomocna. Ciezko powiedziec.Nie wiem od czego to zalezy. Przy jednym, ktory mi sie podobal bylam sztywna, przy drugim ktory tez mi sie podobal - wyluzowana, zartowalam, bylam mila.

Gość gość
Jesteś taka lub taka, nie ma innej opcji

Gość gość
A jak kobieta często na nas patrzy to co znaczy?

Gość gość
Up bo spam ruskich

Gość gość
Nie wiadomo czy woli tamtego. Może po prostu ma z nim lepszy kontakt niż z Tobą. Czy w ogóle uśmiecha się do Ciebie? Czy w towarzystwie tego znajomego jest uśmiechnięta?

Gość gość
Uśmiecha się do obu, ale mam wrażenie, że i do bezdomnego na ulicy by się uśmiechnęła

Gość gość
Autorze jeśli ona często patrzy w Twoim kierunku to moim zdaniem jest oznaką tego, że jej się podobasz.

Gość gość
Prosze prosze. Kobiety twierdzą, że nei są skomplikowane, a własnego zachowania nie potrafią odczytać, żeby facetowi doradzić...

Gość gość
podobasz jej sie.a jak bys tam z nia porozmawial albo zaprosil gdzies na wyjscie ,jak powie nie to przynajmniej bedziesz wiedzial na czym stoisz .powodzenia

Gość gość
najlepiej jak do niej zagadasz. najwyzej sie skompromitujesz

Gość gość
Na mnie jedna patrzy ciągle bez przerwy i mówi że jej się nie podobam

Gość gość
gość dziś nigdy nie widziala takiego paszczura, to dlatego

Gość gość
Właśnie nie, bo jestem przystojny

Gość gość
Czy Twój ziomek jest przystojny?

Gość gość
gość dziś Tak, bardziej ode mnie

Gość gość
Raczej ty, mnie jak ktoś się podoba to raczej jestem sztywna, nie umiem zagadać, jestem nienaturalna a przy kimś kto jest mi obojętny zachowuję się normalnie, żartuję, zagaduję.

Gość gość
Kobieta to materia silnie skomplikowana i nie należy się doszukiwać prawdy po jej zachowaniach :)

Gość gość
Może obaj jej się podobacie? Zaproponujcoe 2 baty :-3 ciekaw jestem jak cholera jasna zareaguje

Gość gość
Up to you and your family and friends

Gość gość
Nie czuje sie z toba komfortowo A moze tak byc bo: -Podobasz sie jej i przy tobie sie stresuje( jak bardzo to zalezy jak jest niesmiala i pewna siebie, jak niesmiala to moze sie tak zachowywac nawet przy srednio przystojnym facecie jak pewna siebie to przy bardzo przystojnym) - twoja obecnosc zle na nia wplywa. Ciezko to wyjasnic ale czasem czujemy sie zle w towarzystwie pewnych ludzi - widzi twoje zainteresowanie i sie dystansuje nie chcac co dac oznak zaintetesowania zebys czasem nie podbijal. Tak naprawde to ktos kto ja zna moze tylko odczutac jej zachowanie. Ja zawsze mialem problem z odczytaniem czy podobam sie dziewczynie ktora mis ie spodobala. I wiem ze najhorzej jest wlasnie samemu odczytac o co kaman bo gdy jestes obserwatorem lepiej widzisz pewne sprawy ale sam.bedac zaangazowany masz problem. Analiza i ocena zachowania innej osoby bo masz za malo danych jak zachowuje sie w podobnych sytuacjach do innych. Ja w swoim.zyciu mialem mnostwo sytuacji gdzie tak naprawde po czasie na chlodno moglem ocenic czy sie dziewczynie podobalem. W wiekszosci przypadkow uwazam ze zmascilem sytuacje bo moglem dzialac gdzie ja nie widzialem zielonego swiatla. Dlatego popros kogos o analize jej zachowania. Masz kolezanke, kolege popros ich zeby sie jej przyjrzeli dyskretnie, zainicjuj wasze spotkanie w 3 albo ocene z dystansu.

Gość gość
Oczy prawde Ci powiedza. Obserwuj zrenice. Od ich wielkosci zalezy jak duze szanse u niej masz. Ogolnoe to usmiech i radosc wypisana na twarzy kobiety jak z toba rozmawia najbardziej ja zdradzaja. A jak pojawiaja sie maslane oczka i komplementy to juz jest Twoja. Powiedz jakis komplement zobaczysz jak zareaguje;)