Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmmmm

Panowie z tego forum

Polecane posty

Gość gość
Najbardziej niebezpiecznym jest Andrzej Domyślny z Dąbrowy Górniczej :( Obraża

Gość gośćmmmm
przyszlo mi wczesniej do glowy ze wiekszosc tych wulgarnych wpisow nalezy do kobiet albo koboety tylko ze trudno mi tak do konca w to uwierzyc... sama nie wiem. Dobra przede mna cala noc moze cos wymysle :)

Gość gośćmmmm
hahahahaha mozecie mnie obrazac do woli jesli poczujecie sie przez to lepiej. eh dzieciaki :P

Gość gośćmmmm
Idę odrobić lekcje:P

Gość gośćmmmm
juz odrobilam :P

Gość gość
chodzisz do gimnazjum czy podstawówki to forum dla dorosłych

Gość gośćmmmm
de zerowki a myslales ze wyzej? dziekuje. Przynudzacie. W piaskownicy wsrod kolegow slysze bardziej wymowne dialogi. pa :)

Gość gość
Prawda jest taka ze pisanie z dziewczyna ma na celu glownie flirt albo podryw... Jak ktos chce pogadac na ciekawe tematy to ma od tego kolegow z ktorymi zazwyczaj laczy go wiecej tematow i wspolnych zainteresowan niz z dziewczynami

Gość maro40
Czytam i czytam i nie mogę w to uwierzyć myślałem że forum erotyczne to forum na którym można pomarzyć oderwać się od rzeczywistości poswintuszyc sprzedać swoje pragnienia ero i dostać to samo w zamian ;) lub spełnić się w tym wszystkim z bratnią duszą a tu hejt i nagonka szczeniaków na kotkę w piaskownicy ;( znalazłem autorko Twój drugi temat ale wydaje mi się że to nie moje klimaty to forum nie tego oczekuje pisząc tu a w Ciebie nadal wierzę znajdziesz bo masz pazur i nim szczeniaków rozdrapiesz ;)

Gość gość
gośćmmmm dziś Pamiętaj, że tu mają większą odwagę, bo są anonimowi, na mailu już nie koniecznie, ale cham zawsze pozostanie chamem i prędzej czy później cham i słoma z butów zacznie wychodzić. Taka życiowa zasada. Ja zawsze byłem taki sam. Tu poznałem kogoś, kto wydawał mi się bardzo podobny, bez udawania i zgrywania nie wiadomo kogo. Okazało się, że tak było i rzeczywistości. Ale z tego co wiem, to rzadkość.

Gość gość
gość dziś To ta sama zasada co powyżej.

Gość gość
gość dziś Niestety brak odwagi też się zdarza. :(

Gość gośćmmmm
Maro dziekuje ze we mnie wierzysz :) x gość dziś Prawda jest taka ze pisanie z dziewczyna ma na celu glownie flirt albo podryw... x o swietnie bo ja poflirtowac chcialam :

Gość gość
goscmmmm a to oki. Flirt zawsze spoko xd