Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta z brzydką twarzą

Mam zniszczoną skórę na twarzy

Polecane posty

Gość Ta z brzydką twarzą

Tak jak w temacie problem dotyczy skóry twarzy.Nie wiem co robić mam pełno przebarwień,blizn i szram. Nie maluje się i nie chcę,co myślicie o tym czy powinnam się malować skoro mam zniszczoną skórę. Mam 26 lat.

Gość gość
Zadbać. Na przebarwienia świetnie działa kwas azelainowy, niacynamid, wit. C, plus oczywiście całoroczna ochrona przeciwsłoneczna. Blizny mogą wymagać poważniejszej interwencji w klinice dermatologicznej: ostrzykiwanie osoczem, dermapen, głębokie pilingi, laser co2.

Gość Ta z brzydką twarzą
Ja nie pytam co mam robić bo i tak mnie nie stać tylko czy nie jest wstyd chodzić bez mejkapu z brzydką cerą?

Gość Ta z brzydką twarzą
Bo nie umiem się malować

Gość gość
Uważam,że lepiej się poczujesz jak nałożysz troche podkładu:) nie mówię,że od razu grubą warstwę,ale z pewnością bardziej komfortowo będziesz się czuła przykrywając to delikatnie oraz estetyczniej cera będzie wyglądać

Gość gość
a propo rozprowadzania podkładu to nic trudnego:) nie patrz na żadne poradniki tylko dopasuj podkład do koloru cery, wyciśniej troche na palce i rozsmaruj jak krem po całej twarzy:) zobaczysz różnice

Gość Klaus
Twoje podejście mnie rozbawiło. Nie będę używał przymiotników. Twoja opowieść, pytanie brzmi jak, mam bałagan w pokoju czy mogę do syfu zaprosić chłopaka. Weź się ogarnij i zadbaj o skórę, nie wierzę że nie masz kasy by coś z tym nie zrobić. To nie jest kosztowne jak Turbosprężarka do TDI. A malowania na YT uczą. 26latka a leniem śmierdzi. Albo weź usiądź w kącie i popłacz sobie bo los cie oszpecił a jesteś sarenką ze złamanym kopytkiem.

Gość gość
Ta z brzydką twarzą dziś Przecież właśnie zapytałaś, co masz robić. A nikt nie jest duchem świętym, żeby zgadnąć że ci chodzi tylko o szpachlowanie.