Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie chce sexu, ja bym mogła ciągle.

Polecane posty

Gość gość

Na początku uprawialiśmy sex całymi dniami, czasami po 4-5 razy dziennie. Czasami całe noce nie spaliśmy. Potem co się widzieliśmy to też tak było. Jestem bardzo aktywna podczas stosunku, lubię robić loda i robię to dobrze. Każda pozycja, szczególne od tyłu. Lubię eksperymentować, lubię anal itd. Generalnie, nie jestem kloda. Natomiast mój partner nagle przestał chcieć, możemy tygodniami tego nie robic, a jak już przyjdzie co do czego to jest tak byle jak, patrzy tylko bym doszla. Mówi że to stres w pracy, albo że jest chory albo coś... Ale to chyba wymowki bo ile można? na 100% nikogo nie ma. Nie rozumiem

Gość gośćankka
mam tak samo.moj facet po 6 latach przestaje bzykać. muszę się z tym.pogodzic że raz dziennie tylko będzie :( dla mnie to jest bardzo mało

Gość gość
Jeśli słusznie uważasz że seks to jeden z najważniejszych aspektów związku to wyjasnij swijemu facetowi że albo będzie jak dawnoej albo związku nastąpi kres. To oczywiście tylko sugestia a ty zrobisz jak zechcesz ;) Masz świąte prawo zmarnować sobie swoje wlasne życie ;)

Gość gość
Prowo !

Gość gość
Może Cię już nie kocha

Gość gość
a moją ciągle głowa boli:o kurcze jak ja bym chciał taką co by sie chciała całymi dniami bzykać ehh

Gość gość
19;57 Zostaw żonę a byc może... No chyba że ty też wolisz sobie życie zmarnować? ;) Masz do tego takie samo prawo jak autorka ;)

Gość gość
sex to podstawa zwiazku, brak sexu to i brak związku ! Jesli ktos mysli inaczej to niech rok nie wspolzyje ze swoim partnerem to sie przekona co jest wazne !

Gość gość
,,,Jesli ktos mysli inaczej to niech rok nie wspolzyje ze swoim partnerem... x Te słowa skieruj do przynajmniej dziewięćdzoesięciu procent mężów. Żyją w celibacie choć nie mieści się to w głowach cywilizowanym ludziom. PRZYNAJMNIEJ 90 % !!!

Gość gość
facet do 40 l to jeszcze pobzyka potem to tylko siusiak do sikania:( a my kobiety mozemy zawsze .ok sa wyjatki

Gość gość
20;10 Możecie ale umiecie tylko odmawiać. Kiedy zgodziłaś się na jakikolwiek seks? Przypadkowy dajmy na to. Czy kiedykolwiek sie to zdarzyło? Nie. Ty tylko chcesz i może nawet fantazjujesz o brutalnym gwałtem zadanym seksie ale gdyby przyszło co do czego to przecież czułabyś że ktoś skradł ci twoją świętą kapliczkę od której przecież wszystkim wara. Znam taką jedną czterdziestkę. Jest taka jak mówisz. Dopiro skończony numerk a ona już chciałaby zaczynać następny następny następny itd. Problem jest jednak z tym pierwszym bo z żadnym nastepnym problemów już żadnych nie ma. Tylko wyciągnijcie ją ludzie na ten pierwszy. To jest chore!!!!