Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harry Silver

Płaskie lub wklęsłe brodawki sutkowe

Polecane posty

Gość ania1234567890123456
ja wczoraj kupilam 1 nipletke bo 2 nie bylo :( wszystko ok ale dla mnie jest problemem to ze ja widac. jest dosyc duza. jak mam ja pod stanikiem to mocno uciska. czytalam ze komus tak uciskala ze ma blizny w ksztalcie obwodek. boje sie tego. a bez stanika nie bede nosila bo to naprawde widac. mimo ze nie spie na brzuchu obudzilam sie bez nipletki ;)musze wymyslic cos sensownego...z drugiej strony prawie mnie nie ma w domu wiec kiedy mam to nosic?! czy wam tez nipletka pod stanikiem robi odciski?

Dzisiaj obudzilam sie z nipletka! nie wiem jak to sie stalo ale nie spadla. tylko ze z sutka wyplynal mi jakis przezroczysty plyn. ale to chyba ok ;) Moje sutki nie sa wciagniete tylko plaskie. nie mialam problemu zeby od razu wypelnic cala nipletke. dopiero po dzisiejszej nocy sutek zaczal mnie szczypac.

Gość yyork
Kurcze nosilam nipletke przez ostatnie 2 dni. Sutek jest strasznie postrzepiony, suchy, skora na nim sie luszczy, wyglada po prostu tragicznie. Ktos pisal, ze to minie. Ja jednak zastanawiam sie czy nosic dalej, bo jak juz taki zostanie to bedzie dramat, juz wole wklesly:(

Yyork a nie uzywalas niczego natluszczajacego? moze dlatego tak ci sie robi...mnie jak na razie tylko szczypie. musze kupic 2 nipletke tylo ze nigdzie nie moge znalezc. a przez internet nie zamowie :(

powiedzcie mi kochane co zrobic zeby sutki tak nie piekly po sciagnieciu niplette????i jak spac w nocy zeby niplette nie spadly????

Gość Natalia22_1984
Spać oczywiście na plecach, ewentualnie na boku. Pieką na poczatku zawsze, ale to mija po ok tygodniu :)

Gość yyork
Ania smaruje kremem ale mimo to skora mi "odchodzi", do tego po posmarowaniu ten krem zasycha w tym postrzepionym sutku i musze sie troche pomeczyc zeby go wygrzebac i do tego zapach sutka robi sie niemily.

No to ja juz nie wiem o co chodzi...:( u mnie na razie nic takiego sie nie pojawilo. Moze odstaw na troche nipletki, az sie zagoi i sprobuj jeszcze raz. Czy moze mi ktos powiedziec, czy po zakonczeniu "kuracji" sutki sa wielkosci nipletki? takie duze? A poza tym to mam wrazenie ze nipletka zasysa mi prawie cala brodawke zamiast wkleslego sutka...

noszę od miesiąca nipletki i czasami zastanawiam się czy uzyskam trwały efekt. po zdjęciu czy jak je podrażnie to brodawki są jakiś czas całkiem spoko, a potem znów się zapadają i mam taką kreskę na nich... po jakim czasie macie stały efekt? no i czy tez macie takie kreski? i ogólnie jak z waszego doświadczenia wynika reagują faceci na taki biust? pozdrawiam

czy wy nosicie niplette non stop?? gdzies przeczytalam ze lepszy efekt uzyska sie noszac non stop a gdzie indziej ze nalazy nosic je ok 8 godz dziennie zeby sutki troszke odpoczely...??? i czy jest mozliwosc osiagniecia stalego efektu???????

Czy któraś z ws kupowala Niplette w ktorejs z warszawskich aptek? Jeli tak to w ktorej mozna je dostac i za ile?

Bardzo prosze o info czy znalazlyscie gdzies w warszawskiej aptece te Niplette.... Albo jesli ktos moze odsprzedac z checia kupie, naprawde mi zalezy. Nie moge zamowic do domu gdyz mieszkam z rodzicami i nie chce im sie zwierzac z mojego problemu. Moze ktos mi pomoze? Bardzo prosze.

Ja moja nosze od ok tygodnia i widze juz efekt. Nie nosze jej non stop. Mam ja na sobie ok 4 godz dziennie i cala noc. brodawka jest wyraznie wieksza od tej drugiej.

Gość tataraaas
dziewczyny niplette dziala ale czy mozna osiagnac staly efekt???czy na ktoras z was niplette zadzialalo dluzej niz pare tygodii po zaprzestaniu stosowania????????

z tego co przeczytalam niplette dziala ale nie daje stalego efektu.

Zaczynam sie bac. Moje sutki nie byly wciagniete tylko plaskie ale zaskakujaca szybko ten leczony "wyszedl". Ale jest troche dziwny. taki duzy (nie wiem czy nie za duzy) i dziwnie sie formuje. jak go dociska stanik to robi sie krzywy! hehe boje sie ze jak sie przyzwyczaji to juz taki zostanie. Efekt nie jest staly ale trzyma sie juz ponad pol dnia :))

Gość saule
nie przeraża was zapach po zdjęciu nipletek?

Gość aquarius25
zapach, paskudny...grrr. non stop tylko myję te nakładki bo mam wrazenie, że sie tam zarazki mnożą a mnozą.. Wiem skąd pojawiający się płyn!! W trakcie wyciągania zrobił mi się mały pecherzyk z którego nagle wyleciał lekko żółty płyn...hmmm, to jest ponoc normalne tak??....esh. pierwszy tydzien nosiłam non stop, w nocy i tak spadały. Drugi tydzien zaczął sie tak, ze miałam przeprowadzke i zapomniałam o niplette na dwa dni-przestałąm i po pięknych, sterczących sutkach....teraz nosze i spadają:(co mnie drazni (cały czas mam przy sobie strzykawkę...heee, ostatnio nawet moja współlokatorka zauwazyła, że non stop ze stzrykawka do kibelka chodzę i sie zaniepokoiła). Wystarczy, że ponoszę cały dzien i mogę bez krempacji pokazac sie mojemu partnerowi, który pokochał moje sutki od czasu kiedy nosze niplette:) nie jest tak źle! Moim zdaniem nie wyciągną się do rozmiaru nakładek.....to by była przesada;)

Ja nie czuje zadnego zapachu po sciagnieciu...moze dlatego ze moje sutki nie byly az tak wciagniete. ja tez ciagle zapominam o noszeniu :))) ta jedna brodawke juz mam nawet nawet :)) ale wiem ze gdybym przestala nosic to pewnie by sie cofnela...mysle ze ponosze jeszcze tydzien i zaczne kurowac nastepna :))

Hej dziewczyny! Mam ten sam problem co wy, więc chyba nawet nie muszę pisać;) Mam tylko ważne pytanie... Czy któraś z Was wyleczyła się już do końca i mogłaby mi odsprzedać niplette? Bo zauważyłam, że to troche kosztuje, a ja nie chce wydawać tyle kasy na coś, co powinno być w mojej naturze:(

Gość qwertyu
Elwiro21, czy słyszałaś o opcji Poste Restante? http://www.poczta-polska.pl/dc_liste_krajowe_dodatkowe_restante.htm Dzięki niej mozesz kupić produkt przez internet i otrzymać przesyłkę do odbioru osobistego w podanym przez ciebie urzędzie pocztowym, nie przyjdzie do domu, zapewnia to dyskrecję. Zapytaj na poczcie i uzgodnij telefonicznie z apteką internetową w której kupisz, powinno być wszystko w porządku.

Gość dziewczyna88
hej dziewczyny!! Mam taki sam problem jak wy:( chciałabym cos z tymi sutkami zrobic!! bo nie moge na nie patrzec, raczej wstydze sie, że mam je inne niż prawie każda dziewczyna, która ma ładne, normalne piersi.Ja też chce miec takie:( Szukałam w aptece niplette, ale nie ma tego...Czy wiecie gdzie moge je kupic?? a może ktoras by mi je z was odsprzedała??:) odp prosze;] pozdroawiam:)

Ja kupilam w Smyku. W kazdym razie powinnas szukac w dobrych sklepach z rzeczami dla dzieci :) Polecam Ci kupienie przez internet. wyjdzie najtaniej. W aptece pewnie tez dalo by rade zamowic.

Gość Sylwia................
Ma ktoś niplette do odsprzedania?? Odpiszcie, plis!

Gość uzywalam
witajcie, uzywam nipletek od jakis 2-3 lat, nawet dokladnie nie pamietam, musze powiedziec ze nie wierze zeby dzieki nipletkom dalo sie uzyskac efekt staly. Ja mialam jedną brodawkę wklęsła, drugą w porządku. Nosilam nipletki na obu, to konieczne, bo sutek zmienia trochę kształt, a przeciez chodzi nam o to zeby oba wygladały tak samo :) Na poczatku uzywalam systematycznie na noc i czasem w ciagu dnia, bylam zachwycona ale po jakims czasie przestalam je nosic i caly efekt prawie zanikl.. potem nosilam je przez godzine czy dwie przed randka, krotkoterminowo zdawaly egzamin :) teraz tez nosze je co jakis czas, jak sobie przypomne :) myslę, ze kupilabym je drugi raz, nie uwazam ze wyrzucilam pieniązki, ale na efekt staly nie ma co liczyc niestety..

kochani dziekuje wam za ten temat, kurcze az mi sie płakac ze szczescia chce, :D a dlatego ze ja posiedam jeden sutek wklesły jeden wypukły, tyle ze ja mam to od zawsze, mam 22 lata wiec raczej piersi dalej sie nie rozwina :) czy mozna stosowac to cudo n jedna piers? ... ogolnie jest tak, ze przy naromalnej temp. moje sutki sa plaskie, gdy est zimno, badz przy podnieceniu jeden wystaje drugi sie chowa ;/ bardzooo prosze o odp.

Gość uzywalam
nie wystarczy nosic nipletki na jednym sutku.. chyba ze bedziesz nosic na przemian.. nipletka zmienia nieco ksztalt sutka, caly robi sie nieco wiekszy jak u mamy karmiacej, jesli bedziesz nosic ja tylko na tym wkleslym sutku zrobisz z niegi wielki sut a drugi pozostanie taki jak wczesniej i nie bedziesz zadowolona z tego widoku ;) oczywiscie mowie tylko z wlasnego doswiadczenia, moze ktos mial inne spostrzezenia :)

aha, nie wiem czy efekt bedzie zadawalajacy, skoro jeden sutek jest naprawde sterczacy, hmmm... jak narazie musze poczekac na jakies dodatkowe pieniazki, ale to jest zakup na 1 miejscu mojej listy, ktos cos pisał o strzykawce odcieciu konca i wyciaganiu sutkow, czy to nie jest szkodliwe? czy ktos tak naprawde zakonczyl kuracje i moze z duma napisać, że dziala i nie ma nawrotow wkleslosci? a co z dziewczynami o dwoch innych sutkach? nie zaniedbujcie piszcie, dzieki wam tak naprawde wiele z nas zobaczylo swiatelko w tunelu :):P pozdrawiam :*

Gość Paweł22
Witam mam problem zwiazany z tym forum. Otóż od urodzenia w lewym sutku miałem brodawkę a w drugim mam ale tak jakby nieforemna podzielona na 3 cześci jak jest ciepły sutek to wyglada jak zapadniety;/ czy jest jakiś zabieg chirurgiczny ktory potrafł by odtworzyc brodawke ktorej nie mam?

Gość Malv
a mi sutki jeszcze bardziej sie 'zapadają', chyba ze nie umiem wykonac tego ćwiczenia ;/ wklesłe brodawki to rzeczywiście wielki kompleks, a bynajmniej dla mnie. Niplette mogą stosować kobiety w dowolnym wieku, nawet w okresie dojrzewania? Mnie osobiście na taki wynalazek nie stać, sąmoze jakieś inne takie wynalazki? odnośnie pytanka, te chrostki tez mam a na dodatek mi sie 'kruszą' ;/ nie wiem dlaczego i czy to normalne ale chciałąbym z tym skonczyc skuecznie, ale troche taniej .. nei dość ze ogólnei mam baardzo małe piersi to jeszcze te brodawki ;(