Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harry Silver

Płaskie lub wklęsłe brodawki sutkowe

Polecane posty

Gość Malv
mowie o ćwiczeniu typu złapanie za brodawki i przekrecanie .. ;P wogóle mi nie pomaga

Gość Natalia22_1984
Pawle, we wczesniejszych wypowiedziach wyczytalam, że dziewczyny poddawaly sie takim zabiegom. Radzę więc udać się do chirurga plastycznego i sasięgnąć porady :) A jesli chodzi o trwały efekt stosowania niplette, to za moja przedmówczynią potwierdze ze nipletki nie dają trwałego efektu... Stosuję je 9 m-cy, nie niosze ich regularnie.Zakładam również na kilka godz przed randką i jest ok. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... ;)

Gość pawel22
Witam dziekuje za odpowiedz chcialbym aby ktos kto mial taka operacje zabieg mial i moglby cos wiecej powiedziec np jak to przebiega / jhaka jest cena takiego zabiegu :) Pozdrawiam

Gość marscha
a ile kosztuje ów wspaniały przyrząd ?? ja osobiescie byłam własnie u lekarza i dowiedziałam się że moje piersi są w porządku ale mam płaskie brodawki a chciała bym mieć takie sterczące jak większość kobiet .. i czy można go stosować w okresie dojrzewania?? proszę o odpowidz

Gość Natalia22_1984
Jasne, ze nipletki mozna stosowac w okresie dojrzewania... :) A co do ceny to za 2 zaplacisz ok 250 zł, za jedną 150 ...Sprawdź na Allego i wpisz Niplette

Gość marscha
dziękuje bardzo;)

Gość pawel22
Witam dziekuje za odpowiedz chcialbym aby ktos kto mial taka operacje zabieg mial i moglby cos wiecej powiedziec np jak to przebiega / jhaka jest cena takiego zabiegu Pozdrawiam

Gość Mea_Na
Co do 'odsprzedawania' nipletek - nie polecam, to bardzo niehigieniczne i osobiście brzydziłabym sie kupic uzywane. Stosowalam niplette przez ok.pol roku, przestalam kiedy ta gumowa rurka dolaczona do kapturka chyba sie zapowietrzyla albo ma jakies mikrouszkodzenie i przestala wciagac sutek. W rurce nipletki po prządnym 'zassaniu' sutka i kilkugodzinnym co najmniej noszeniu pojawia sie plyn fizjologiczny, dosc paskudnie pachnacy, w rodzaju ropy czy kwasnego mleka (cos jak po ciazy kiedy piersi sa pelne mleka). Nie ma mozliwosci wyczyszczenia nipletki do końca, dlatego raczej odradzam eksperymenty z uzywanym kapturkiem (to gorsze niz uzywanie cudzej szczoteczki, ble). Najtaniej kupicie chyba przez allegro - kiedys byly po 129, teraz najtansze kosztuja ok. 160 z przesylka :-/ Efekt koncowy nie jest trwaly, ale dosc satysfakcjonujacy - ja mialam kompletnie plaskie sutki, pojawialy sie na zewnatrz :) tylko pod wplywem silnych bodzcow. Teraz codziennie rano i wieczorem musze je 'wykrecac', ale przynajmniej są! Faktycznie, bezposrednio po zdjeciu niplette z brodawki jest ona troche wieksza, ale to przy sporych sutkach (obwódkach) akurat bardzo ladnie wygląda. Rozwazam zakup koejnej nipletki celem kontynuacji leczenia:) natomiast trzeba liczyc sie z tym, ze to rowniez zawodna metoda. W kazdym razie - gdyby nie fora internetowe, pewnie nie dowiedzialabym sie o mozliwym leczeniu - i za to dzięki!

Gość Mea_Na
I jeszcze jedno pytanie - czy w Wwie mozna dostac nipletke w Smyku? - jesli tak, to w ktorym? zaoszczedzilabym 15zl na przesylce (zamiast kupowac przez internet) :P - swoją droga uwazam ze to b.wygorowana cena za kawalek plastiku i strzykawke. To powinno byc ogolnodsotepne i kosztowac 10-20 zl a nie 150!

Gość dziewczyna88
hej!!! Ja juz nosze ponad miesiac niplettki i musze powiedziec, ze naprawde nie wierzyłam ze kiedykolwiek bede miala sutki!!;d Co prawda, nie daje to stalego efektu. Ale mysle, ze trzeba dłuzej je ponosic i wtedy bede zakladala na kilka godzinek na dzien i wystarczy, zeby sutki sie juz niechowały;/ To moze wydawac sie smieszne tym ktorzy je maja caly czas, ze my mamy takie problemy jak poprostu brak sutków. Teraz dzieki niplette pozbylam sie swojego WIELKIEGO kompleksu:(:( ktory mnie dreczyl caly czas:( Dzieki temu Forum, moglam podzielic sie z wami wlasnym problemem i rozwiazac go:) A mam pytanko: Jak wasi chlopacy zareagowali na wyglad waszych sutkow?? Bo ja zawsze chowałam przed nimi, krepowalo mnie to:( Teraz juz bede mogla odsłaniac śmiało;d Pozdrawiam:)

Gość trala
ja noszę nipletki od 3 miesięcy i powiem wam że nie żałuję wydanych pieniędzy, bo poczułam że moje cycki mogą wyglądać normalnie, jednakże niestety nie daje to urządzonko stałych efektów...moje brodawki są o wiele bardziej wrażliwe ale daleko im od bycia stale na wierzchu, pomimo noszenia. a na pytanie mojej poprzedniczki, ja także dość krempuje się przed facetami moich sutków...jak na razie z moim aktualnym udaje mi się robić tak że ponoszę trochę przed jakoś ostrzejszą akcją no i wtedy są na wierzchu... pozdrawiam wszystkie z tym samym problemem:)

MAM DO SPRZEDANIA 2 SZTUKI NIPLETTE! SĄ ONE UŻYWANE ALE NAŁOŻONE BYŁY TYLKO RAZ!!!!CENA ZA 2 SZTUKI TO 200 ZL.POLECAM

Gość xxx - xxx
Dzień Dobry! Mam 13 lat i jestem chłopakiem, chciałem się zapytać czy mogę nosić NIPLETTE i czy muszę konsultować się z lekarzem> Proszę o szybką odpowiedź.

Gość maja 75
Cześć dziewczyny, mam ten sam problem, kupiłam sobie nipletki, kiedy zaszłam w ciążę. Owszem, wyciągają brodawkę, ale na chwilę. A najgorsze było to, że po urodzeniu dziecka pojawiły się problemy z karmieniem, strasznie bolały mnie brodawki, mimo głębokiego przystawiania do piersi. Ból był nie do zniesienia, bo brodawki nie były przyzwyczajone do tego, że są na zewnątrz. Karmiłam tylko jakieś 3 tyg., a wiadomo, że to prowadzi do zaniku pokarmu i ratuje jedynie odciąganie, a to, że nie karmisz dołuje...Ten defekt przeszkadza i zazdroszczę dziewczynom, które mają normalne piersi, nie doceniają tego...I martwią się, że mają np. za mały biust, niech się zamienią z nami. Czasami myślę sobie, że gdyby np. Dodzie natura sprzedała taki prezent, to chyba by się załamała...

Gość Mea_Na
Do 13latka, który napisał 2 posty wyżej - facet nie potrzebuje wyciagać sutków, kobiecie potrzebne są sterczące sutki do karmienia dziecka! Naprawdę, to źle nie wygląda przy płaskiej klacie :-) - vide Bartosz Opania, który też ma płaskie sutki i na filmach w których gra jakoś nie kryje sie z 'problemem'. Tylko od kobiet wymaga sie zawsze zeby byly IDEALNE, zadbane, pachnące, żeby miały duże cycki, długie nogi, umięśnione brzuchy, błyszczące wlosy i idealną twarz. Facet nawet jak kulawy i ślepy to swoją 'potworę' znajdzie. Cóż, życie..

Gość Eclet
Hej!A i ja z tym samym problemem..ufff..okropnosc!Poddalam sie juz zabiegowi ..2500tys.wyrzucone w bloto!!!na poczatku bylo oke,ale po paru tygodniach,znowu to samo.Powinnam od razu zgodzic sie na zabieg przeciecia kanalikow mlekowych.stan na dzisiaj-wstretne schowane sutki i blizny!!!jeszcze gorzej!jako ze nie mam juz nic do starcenia,ide na powtorny zabieg tym razem przeciecia kanalikow z pelna swiadomoscia niemoznosci karmienia w przyszlosci.jestem bardzo nieszczesliwa z tym wstretnym problemem,a szczrescia nie zaznam dopoki nie bedzie tak normalnie.dam znac jak poszlo.strzalka!

POMPKI DO SUTKóW Z SKSHOPU DZIAłAJA JAK NIPLETKI NIE WIDAC ICH POD UBRANIEM A KOSZTUJA 30 ZL UZYWAM I JAKNARAZIE OK trzeba tanim kosztem spróbowac najpierw a potem wydawac majatek

oczywiscie pompki uzywa sie do wyssania sutka a potem nakłada sie gumeczke która nie pozwala wciagnac sutka do wewnatrz MAm ten problem od 12 lat i naprawde na obecna chwile moge smiało powiedziec ze widac efekty No i jeszcz jeden plus Gumeczki moga byc ozdoba sa w sekshopach rozne pomponiki i piorka na sutki i na gumeczke mozna nałozyc taki gadzecik dla wiekszego bajeru Oczywiscie mam tu na mysli panie którym zalezy na wygladzie przed facetem bo karmiące mamy nie beda paradowac z fredzelkami Mam 2 dzieci których nie karmiłam przez ten defekt a teraz postanowiłam to zrobic dla siebie i swojego samopoczucia Dziewczyny spróbujcie Zawsze zdazycie wdac 2i pol stówy na Avent Pozdrawiam

Gość kociaraxxl
fajny pomysl

Gość diablik

Gość diablik
Hey, dziewczyny...czytam wszystkie posty i tak sie zastanawiam czy ze mna wszystko ok.Nie wiem dokladnie jak powinny wygladać sutki 'w stanie uśpoionym'? moje są płaskie, pojawiaja się dosyć spore na wierzchu, jezeli się je podotyka lub jest zimno.ale na pewno nie sterczą cały czas. Myslicie ze powinnam zakupic nipletki??

Gość niunia9615
cześć dziewczyny!!! Czytam te wszystkie Wasze posty i musze przyznać że mam ten sam problem! Nie wiedziałam nawet że jest on aż tak powszechny! Mam jedną wklęsłą brodawkę (prawą) Jestem teraz w 8 miesiącu ciąży. I przyznaję że defekt mojej piersi stanowi dla mnie problem! Obawiam się ze będe miała problemy z karmieniem. Nie wiem czy jakbym zakupiła te niy cudowne Niplette to czy w takim okresie ciązy moge je zacząć stosować??? pozdrawiam

Gość niunia9615
Jestem zła bo wcześniej nie wiedziałam o tym "cudownym wynalazku". Gdybym miała taką wiedzę przed ciążą napewno bym zaczęła stosować niplette. ehhh

ja wprawdzie nie mam wkleslych brodawek ale plaskie i najlepiej u mnie sprawdzilo sie przystawianie do piersi dziecka... teraz juz mi sie wyciagnely i jest dobrze choc na poczatku nie bylo fajnie... przez to ze brodawka byla plaska dziecko nie moglo jej dobrze uchwycic i w rezultacie mialam cale brodawki poranione i bolalo ale to trwalo tylko 2 tygodnie i jest juz spoko...

Gość niunia9615
ale może jakaś dziewczyna ma te niplette i możliwe ze na ulotce jest coś napisane na temat stosowania ich w 3 trymestrze ciąży. Byłabym wdzięczna za info.

Gość shatsi
Kochane, spokojnie! Mam 32 lata, 13 letnią córkę którą karmiłam 3,2 lata, i syna 4 lata, któtego karmiłam 3,7 lub 3,8 lat. To nie jest problem! Mam wklęsłe brodawki, a właściwie SUTKI!!! Dzieci brały do buzi większą część BRODAWKI i już! Tak zresztą prawidłowo powinno się przystawiać dziecko,żeby sutki bardzo nie ucierpiały. To nie problem i nie wmawiajcie sobie tego, bo wiem jak bardzo psychika może nam w tym przeszkodzić. Ja przez chwilowe zwątpienie straciłam na MOMENT pokarm. Mąż zauważył o co chodzi, nakrzyczał na mnie i...pokarm był. Przez kilka lat;) Głowy do góry:*

Gość shatsi
Jeszcze jedno. Sutki miałam popękane i bolało tak, że prawie traciłam przytomność. Wyłam i karmiłam a moje "ssaczki" patrzyły na mnie i jakby dziękowały:) Nie oddam tych wspomnień za nic na świecie:) Myślę jednak,że ból nie był efektem tego,że sutki mam wciągnięte, tylko tego,że nie były przygotowane do takiej "pompy ssącej" jaką jest dziecko;)

Gość jestem zła
Hej. Mam 16 lat i mam ten sam problem ;/ WSTYDZE sie tego jak cholera! Wstydze sie tego. Nawet sie wstydze powiedziec mojej mamie zeby mi kupila to urządzenie Niplette. I sie wstydze przed moim chlopakiem. OJ tak bardzo bym chciala miec normalne piersi! I nie wiem czy powinnam sie tak tego wstydzic w koncu jezeli tyle dziewczyn ma ten problem to dlaczego jeszcze do tej pory myslalam, ze to jakas moja wada genetyczna, ktora mam tylko i wyłącznie ja.... !

Gość bo każdy głupiec
myśli, że jego przypadłości, poglądy i cechy są na świecie niepowtarzalne. Ty się brodawkami nie martw, tylko tym żeś głupia >czesc>