Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką różnicę wieku jesteście w stanie zaakceptować?

Polecane posty

Gość gość
Kobieta 22l młodszego nie ,równolatek ??? na pewno starszego do 13 lat

Gość gość
Max 8,9lat

Gość gość
ja nie klamie ze mam mega powodzenie u mlodszych ;p a faceta chcialabym miec 2-3 l starszego. sama mam 33. tak, wiem, 35latek by mnie nie chcial. trudno ;p

Gość gość
wraz z postępującym wiekem różnica się zaciera, no może później znów się pojawia :D:D ale max 15 lat młodsza, po wyżej tej granicy miałbym wyrzuty, że zniszczyłem komuś życie :P to jak dziadziuś i córusia albo mamcia i synuś, hahaha :D

Gość gość
zależy w jakim wieku, do 30stki max 3-4 lata, potem czym dalej tym więcej aż może nawet do 10 lat, ale to już góra. Np facet 24, kobieta 20-22, facet 28 kobieta 23-25, facet 32 kobieta 27-30, facet 35 kobieta 28-32, facet 40 kobieta 30-35, itd, czyli facetowi wiek się podnosi szybciej a kobiecie wolniej i widełki jej wieku są szersze. Powyżej 10 lat to już ojciec i córka, nie partnerzy.

Gość gość
co ty piszesz, między facetem 35 a kobietą 30 różnica jest tylko jak dowód okaże :D nieproblematyczna jest też gdy on ma 40 ona 30, a już w ogóle gdy on 50 ona 40 (bo i mentalnie i fizycznie są blisko) , wyżej człowiek się marszczy i różnica na powrót wraca i staje się wyraźna, no i ktoś spędzi samotnie starość :P

Gość gość
faceci są mentalnie 5 lat za kobietami aż do 40stki, więc 5 lat różnicy do tego wieku, oczywiście od 25F/20K

Gość gość
gość dziś Ten temat demaskuje mitomanię wszystkich starych bab po 30 co to niby mają młodszych facetów usmiech.gif i co to niby mają tyle adoratorów. Zawsze anonimowa sonda powie prawde, a nie opowiadane bajki. x Ja mam 30+ i mlodszego faceta. Jak szukalam faceta, to faktycznie rowiesnicy i 30-latkowie nie byli mna zainteresowani, wzbudzalam zainteresowanie wsrod 40-to latkow i 20-latkow. Byc moze ci 20-latkowie nie mieli nic powaznego na mysli, ale i za 40-latkow nie recze. Dodam, ze nie jestem zbyt ladna i jestem gruba.

Gość gość
W ok. 60 r.ż u mężczyzn zaczyna się masowe odchodzenie z tego świata. To też warto brać pod uwagę. To nie złośliwość, tylko statystyka.

Przy młodszej kobiecie mężczyzna bardziej o siebie dba. To też fakt.

Gość gość
A przy młodszym, starsza kobieta o siebie dba, bo się boi konkurencji

Gość gość
Piaskun dziś Przy młodszej kobiecie mężczyzna bardziej o siebie dba. To też fakt. x Mialam 2 duzo starszych i nie zauwazylam by o siebie specjalnie dbali.

Gość gość
akceptowalna różnica wieku rośnie z ilością forsy starszego partnera jeśli kasa się zgadza to i różnica się zgadza

Gość gość
jak facet multimilioner i 40 lat jest do przełknięcia dla kobiety

Gość gość
kobieta młodsza do 30lat, 0 lat starsza

Gość gość
przejsciowo, na parę lat, jesli kobieta ma kasę i jest hojna to może być starsza i o 5-10 lat. Macrona nie rozumiem mimo, że kasa się zgadza.

Gość gość
Kobieta starsza choćby o rok odpada. Równolatka? Koniecznie młodsza o maximum 7 lat.

Gość gość
Kobieta mlodsza lub starsza o 7 lat. Wiek nie ma znaczenia. Wazne, by byla madra, fajna, dojrzala emocjonalnie.

Gość gość
"Kobieta mlodsza lub starsza o 7 lat. Wiek nie ma znaczenia. Wazne, by byla madra, fajna, dojrzala emocjonalnie. " to głos pedała albo feministki

Gość gość
"Mialam 2 duzo starszych...." x swój do swego ciągnie

Gość gość
miałem dziewczyne o 7 lat młodszą, ona 17 ja 24, związek padł bo ona chciała się bawić, używać życia, próbować różnych rzeczy i facetów a ja już troche poważniej myślałem o stabilizacji, więc w tym wieku to był niewypał niestety pomimo fajnych uczuć i pikantnych spotkań, może jakby ona miała 20 a ja 27 to może by było inaczej ale 20 latka też ma raczej jeszcze siano nie mózg, może 32 i 25 by bardziej pasowało lub 37 i 30

Gość gość
7 lat za duża różnica, max 5 i to chyba też przegięcie, 2-4 raczej optymalne

Gość gość
Co tu się dużo rozwodzić, kobietom podobają się faceci około ich wieku, kwestia jest tylko jak około . U mężczyzn sprawa nie jest relatywna jak mają więcej niż 20 pare, gdyż prawie wszystkim najbardziej podobają dziewczyny młode tak do 25 roku i 26-29 to taki okres kompromisowy jeszcze. Jak koleś ma 20 pare to podaje widełki bo i tak z widełkami zmieści się w 20. Jak facet ma więcej niż 30 to widełki są tylko w jedną stronę bo w drugą wychodzą z najlepszego zakresu 20.

Gość gość
gość dziś "Mialam 2 duzo starszych...." x swój do swego ciągnie x Ja o siebie dbam. :)

Gość gość
nie wystarczy polawoac oczy usta:O

Gość gość
Mi się podobają wyłącznie starsze kobiety w przedziale wiekowym 1-4 lat starsze. Mam 20 lat. Więc szukam kobiet 21-24 lata

Gość gośćAvast
Moja partnerka jest młodsza o 22 lata. Jesteśmy z sobą od 31 lat i 7 dni, mamy dwójkę dzieci i jest super! Można? Można !

Gość gość
twoja partnerska zapewne miala problemy z ojcem i zastepujesz jej ojca:o opcjonalnie chodzi o kase i wygodne zycie. tak czy inaczej mega slaba opcja