Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak jest przeciwnikiem religii

Polecane posty

Gość gość
Z całym szacunkiem także i mnie się nie podoba, że jesteś biseksualna - bo sobie sama tak powiedziałaś. W tym ułamku sekundy w którym okaże się nasz Zbawiciel i doświadczymy tego, że pochodzimy od Boga a potem ujrzymy siebie jakie mieliśmy życie i komu służyliśmy - twoje stwierdzenie jestem biseksualna myślę, że nawet się zawstydzisz temu, po prostu zobaczysz, czym powinnaś być, nie tym czym cię szatan namówił. Oczywiście widzę, że masz grzech śmiertelny bo ja jako prawiczek chciałbym cię mieć jako dziewicę - a to znaczy, że Bóg oczekuje miłości do Niego największej poprze to, że ty oddasz mi się jako dziewica i ja tak samo jako prawiczek. Takie coś istnieje, bo to wynika z naszej wiary ! K

Gość gość
12:37 Znowu ten koniobijca z obsesją na punkcie dziewictwa?

Gość gość
nie jesteś w stanie udowodnić swoich głupich tez. wypielalaj gościu od konio coś tam

Gość gość
Po przeczytaniu komentarzy tych "prawdziwych katolików" trochę się dziwię autorce, że nadal chce mieć coś wspólnego z tą religią miłosierdzia(?)...

Gość gość
w tej chwili obrażasz Pana Boga za to, że ofiarował ci j****a pisto swoje miłosierdzie! Brzydkie słowa to jeszcze nie grzech śmiertelny, ale skoro mówiąc brzydko nie potrafisz się przejąć tym, to znaczy, że jesteś na tyle wyzwoloną kulfą, że nie ma mowy o tym, żebyś cokolwiek do siebie przyjęła. Już teraz mogę powiedzieć, że jesteś utemperowaną osobą opanowaną przez diabła, a u spowiedzi byłaś dawno i nie robiłaś jej prawidłowo! K

Gość gość
P*****l się katotalibie!

Gość gość
Jak już to Polski, ciemniaku.

Gość gość
Mimo to Aga dalej jesteś mi tak bardzo bliska, że k..

Gość gość
Zaden grzech nie przekresla czlowieka na wieki dopoki nie umrze bez zalu za jego popelnienie.Niektorzy probuja tu wmowic ze Bog nigdy nikomu nie wybaczy i za wszystko trafi sie do piekla.a to typowe dla ateistow chciec pograzyc osoby wierzace i wpedzic w rozpacz.Nie rozumiem skad tyle nienawisci

Gość gość
co ty pielolisz? niewybaczalne są grzechy ciężkie tudzież śmiertelne. A ty podły paranoiku co myślisz, że wszystko ci wolno bo wszystko ci będzie wybaczone idż kopać rowy i się utop ! a ty już idioto powiedziałeś, że próbujemy wmówić, że za wszystko idzie się do piekła... twoją matką musiała być kolwa i szmata z mojego kibla.. takiego dałna to produkują własnie takie dałnowate matki. de bi lu - znajdż w tym wątku dowód na twoją tezę bo cię za y e bię ! kundlu sfołoczu, pierdzie za sr ańcu, podła kreaturo, łysy chojy, gównie NAUCZ SIĘ MÓWIĆ DZIECIAKU Z DAŁNEM !

Gość gość
polski ciemniaku !

Gość gość
No i nie mowilam ze w ateistach tyle nienawisci!skoro grzechy sa niewybaczalne to po co spowiedz?i niby dlaczego tyle ludzi sie modli i chodzi do kosciola skoro twoim zdaniem wszyscy pojda do piekla?potrafisz wskazac na tym swiecie jednego doroslego czlowieka ktory nigdy nie popelnil zadnego grzechu? I troche kultury, mozna dyskutowac na poziomie bez zadnych wyzwisk i opluwania

Gość gość
znowu piszesz nielogicznie. skoro popełniasz ten sam błąd co poprzednik. wyjaśniam ci, że są grzechy niewybaczalne oraz "inne". i to ja mam ci wyjaśniać ? a znasz podstawy wiary i wogóle ogólnie tą wiarę ? jeżeli nie to wogóle nie zabieraj głosu a ty uparcie dowodzisz, że piszę albo piszemy tutaj że wszystkie grzechy są niewybaczalne. dlaczego w takim przypadku mam traktować cię jako kogoś z kim można rozmawiać ? jesteś opętanym przez diabła co najmniej gdyż swoją postawą zakłamaną walczysz z mądrymi chrześcijanami, za pomocą lewackich osądów, które ci podsunął szatan !