Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo walcze z mezczyznami ktorzy usiluja wykorzystywac kobiety

Polecane posty

Gość gość
Autorka to ta debilka stara panna co wszystkich facetów wyzywa i tematy rozwala. Już jej kilku pisało że jej przyszłość to kot

Gość gość
dziś To podejdz mnie. Czekam. Bardzo lubie walczyc z takimi ludzmi. I powiem Ci jeszcze nie przegralam.

Gość gość
dziś Uzyje roznych technik zeby wybadac i wyciagnac wszystko co chce wiedziec a jak juz sie dowiem to zostanie odpowiednio potraktowany, adekwatnie do tego jaki jest. Nie jestem niczyim wrogiem chyba ze pragnie bym nim sie stala.

Gość gość
A cos poza wycieczkami osobistymi potrafisz nabazgrac czy kredki ci sie polamaly w tornistrze gosciu?

Gość gość
Stereotypy i uprzedzenia, też mi "walka", powinnaś walczyć z własnymi fantazjami z pomocą psychiatry... Znałem taką jedną sprytną inaczej. Wydawało jej się, że każdy kto się do niej odezwał (łączni z kanarami pytającymi o bilet) robił to wyłącznie po to, żeby ja poderwać. Po tym, jak wylądowała w końcu na jakiejś terapii kontakt się urwał. A podobieństwa w fantazjowaniu są wyraźne do tamtego przypadku. Zadbaj o swoje zdrowie psychiczne, autorko, może nie jest za późno.

Gość gość
dziś I naprawde ci sie gosciu wydaje ze ktos moglby uwierzyc w te twoje elaboraty? Wydaje ci sie ze ludzie sa naiwni a ty sprytny?

Gość gość
Moze odejdz czasem od kompa do zywych ludzi to szybko cie wyprowadza z bledu.

Gość gość
Przegrałaś, całe życie przegrywasz i dlatego taka jesteś

Gość gość
16:20 Nie wierzysz? Nie musisz. Żyj dalej w krainie własnych fantazji. Tylko nie zdziw się, jak skończysz na oddziale zamkniętym na paromiesięcznej terapii.

Gość gość
Slabe to jest co opowiadasz. Musisz sie bardziej postarac gosciu. Spryt twoj jest na poziomie 0,2 w skali 1-10. Slabiutko

Gość gość
Teraz jeszcze napisz o gromadzie kotow i o tym ze nikt mnie nigdy nie chcial oraz ze mialam trudne dziecinstwo. Tylko na to cie stac?

Gość gość
Wmawiaj mi ze przegralam zycie. Nawet najwieksza bzdura powtarzana tys razy staje sie faktem czy tak? Dodaj jeszcze ze ty wygrales zycie i masz qpe kasy.

Gość gość
Skoro tyle wiesz o oddzialach zamknietych to najwyrazniej cos jest na rzeczy.

Gość gość
Twoje oderwanie od rzeczywistości jest gdzies na poziomie 25 w skali od 1-10, więc lepiej skończ już uprawiać trolling, uprzedzone dziecko. Gorąco odradzam czynienie dalszych wycieczek personalnych. Nawet jeśli poza nimi niczego nie potrafisz - to po prostu zamilcz. Żeby nie było potem lamentowania, kiedy dostaniesz w ramach odpowiedzi dokładnie to samo co serwujesz.

Gość gość
Jestem żonaty i roooocham panienki na boku. W te lato ok 10. Prawie wszystkie eozkochuke w sobie. I co mi zrobisz? ps. Połowa z nich to mężatki.

Gość gość
Prowokacje masz bardzo daremne. Mysle ze nie wyprowadzilbys z rownowagi nawet choleryka. Moze z kotem pogadaj bo z ludzmi nie umiesz

Gość gość
dziś Czy ty czasem czytasz czlowieku co piszesz? :D smiech i ignor

Gość gość
dziś A to mnie rozkochales? Jakos nie przypominam sobie to co mnie to obchodzi co robi twoja zona podczas kiedy ty jestes zajety.

Gość gość
16:38 - Czy ty choć raz w życiu przeczytałaś coś z pełnym zrozumieniem, nie przez pryzmat własnych fantazji? Chyba najwyższy czas dla ciebie na dorośnięcie.

Gość gość
Usilujesz komus wmowic ze jest glupi i jak ci to wychodzi w codziennym zyciu? Pracodawca saje wypowiedzenie, dziewczyna wyrzuca z domu wiec wchodzisz tu zeby zaszurac czy tak?

Gość gość
15.56 bardzo dobrze, zdobilabym to samo. Tepic niewiernych gnoi! A najlepiej olac totalnie, to im najbardzej wjedzie na ego ;)

Gość gość
Ale i tu ci nie wychodzi. Skoncz pisac te eposy bo osmieszasz sie

Gość gość
W kolko piszesz o fantazjach. Jedno i to samo zdanie. Co jest z toba?

Gość gość
Zacznij czytać ze zrozumieniem, jeszcze ciągle nikogo od głupich nie posądziłem. Znowu przemawia przez ciebie twoje własne uprzedzenie. I nie widzę powodu, żeby ktokolwiek miał brać przykład z ciebie, na marginesie - już nie wywołasz takimi opowieściami współczucia.

Gość gość
dziś Ja to sie nimi bawie i robie z nich swoje zabawki ;) oni sobie mysla ze mnie rozkoc***a a tu wiadro zimnej wody na ochlode hihi

Gość gość
Zacznij pisac do rzeczy albo zmuen plyte gosciu albo pal wroty bo zamulasz

Gość gość
Jak mozna w kolko pisac jedno i to samo? To jest cos nie tak

Gość gość
Tancza jak im zagram i odchodza z kwitkiem. Chca sie bawic prosze bardzo ale to ja rozdaje karty.

Gość gość
Ru/chaj/cię się a będzie wam dane!

Gość gość
Jeden nawet blagal. Do jakiego stopnia mezczyzna potrafi sie upodlic by zdobyc to co chce. A tu figa he he