Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo walcze z mezczyznami ktorzy usiluja wykorzystywac kobiety

Polecane posty

Gość gość
Niektorzy sa gotowi powiedziec wszystko i zrobic wszystko by osiagnac cel i juz sa tak blisko tak na bank pewni ze zaraz wlasnie dostana a tu nagle niespodziewanie role sie odwracaja i cel sie oddala. Ech co za fiasko. Jak musi to bolec meska dume. Misterny plan poszedl na marne :D

Gość gość
I potrafia miesiacami truc i tak zamulac jak ten z forum jedno i to samo. Pewnie nawet nie sa swiadomi ze z nimi cos nie tak i naiwnie sadza ze jak beda gadac jedno i to samo: jestes sliczna...jestes sliczna...jestes sliczna...to ktos kupi te bajeczki i da sie wplatac w ich siec. A tu krotka pilka. I kolo szokniety: jak to? To ona mi nie da? Tyle miesiecy na marne? A myslalem ze pouzywam sobie i poszukam innej :( nie to tak nie moze byc ona musi dac sie wykorzystac i naciera ze zdwojona sila. Ta dziewczyna musi za wszelka cene, nie odpuszcze jej. ;) he he. I ale ja nic nie musze i zrobie co chce.

Gość gość
Na koniec przyznaja sie skruszeni ze to byly same klamstwa ze nie czuja milosci tylko usilowali wykorzystac i przepraszaja. A ja na to: ok.

Gość gość
Tak ze jak ktos zaintetesowany wykorzystaniem mnie to moge zostawic namiar ;) zapraszam na pierwsza runde.

Gość gość
I tylko w jednym przypadku mam watpliwosci czego ten mezczyzna chce ode mnie, bo jest 50/50. I to jest dziwny przypadek ktory usiluje rozgryzc ale gosciu jest dobry zawodnik.i pieknie rozgrywa wiec ciezko powiedziec kto tu kogo wyroluje bo nie mozemy dac sobie ze soba rady. To jest godny przeciwnik. Nie wiem czy on cos czuje naprawde czy po prostu zrecznie urabia. Ale rozpracuje i to ;( albo skonczymy jako zakochana para albo jako najwieksi wrogowie bo emocje siegaja zenitu :D

Gość gość
Widac ze to madry gosc. Nie mam koncepcji jak go usidlic i jak to sprawdzic na 100 procent. Moze ktorys z usidlajacych podpowie mi?

Gość gość
Jak nie dasz doopy to wyrolujesz jego, tak? A jak dasz? To wyrolujesz siebie? Co za logika...

Gość gość
Czy to jest jakaś dalsza części tego topiku o przypadkach z Tworek?

Gość gość
bredzenie o jednym i tym samym znowu tylko jednej baby. zenujace sa takie teatrzyki jednej fujary, autorka musi byc narcyzem, ze tak sie nakreca wlasnymi monologami. a potem bedzie zdziwienie ze z takim poziomem odrealnienia zostanie - albo juz jest - stara panna.

Gość gość
Jak go usidle i bedzie meczyl sie z pozadaniem i blagal a nie dostanie to bedzie mu bardzo smutno. I dostanie prztyczek w nos ze nieladnie rak sepic jesli sie kogos nie kocha. A jesli rzeczywiscie czuje cos do mnie bo tak niby twierdzi to mysle ze znalazloby sie miejsce u mnie w domu dla niego.

Gość gość
Nie zachowuje sie jak typowy wykorzystywacz ani jak typowy zakochany facet dlatego nie wiem.

Gość gość
Gosciu wyluzuj. Jest sobota idz na kawe. I nie truj. Daj zyc.

Gość gość
Wychodzic za maz by dzielic sie kasa? Ale z kim? Z kims kto szuka wygodnego kontraktu? Cieplego jedzonka i full service? Heh to nie takie proste kolezko.

Gość gość
Jak ktos nie widzi nic zlego w zdradach i nieuczciwosci to nie ma obaw co do slubu ;)

Gość gość
17.56 heheee wiadomo było ze pojawia się takie odpowiedzi. Autorka jest bee? Bo robi to co faceci bawiąc się nimi, bo rozpracowala ich, ma intuicje i widzi kto jak chce wykorzystać i się nie daje, nie jest jak te naiwne gąski a wy byście takie właśnie chcieli tylko spotykać na swojej drodze żeby moc każda urobic i przelecieć. Noo cwanie ;). Popieram autorkę w 100%! Oby więcej bylo takich mądrych kobiet z intuicja

Gość gość
Nie ma nic za free. Kazdy dorosly zna zasady. Jest wymiana milosc za milosc i krotka pilka.

Gość gość
dziś He he no pewnie ze wielu facetom to nie na reke :D gdyby kazda kobieta rozpracowywala ich niecne zamiary to by sie skonczylo :D nie mieliby wyboru albo by zaczeli byc uczciwi albo samotne noce do konca zycia :D a tak robia co chca bo kto im zabroni. He he ale dziewczyny sie robia coraz bardziej sprytne z pokolenia na pokolenie i juz bedzie coraz trudniej :D