Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Oliwia Pierzchalska

Polecane posty

Gość gość
eriso z dziś 20:50 Posłuchaj eriso, nie życzę sobie żebyś mnie wyzywał od debili i szmat i hujów bo wypowiedziałam się w internecie. Powiedz mi, gdzie ja obraziłam tę dziewczynę? Ja napisałam, że jest chora psychicznie bo to jest prawda. Oliwia P sama przyznaje się do swoich problemów: bulimi, uzależnień od zakupów i instagrama, zaburzeń emocjonalnych. Ja nie używałam żadnych wyzwisk i wulgaryzmów. Jeżeli chodzi o uderzenie dziecka. Ja pisałam o przemocy psychicznej a nie i fizycznej. Naucz się czytać ze zrozumieniem ( proponuję wrócić do podstawówki ). Według ciebie jak dziecko nie jest bite lub nie ma śladów na ciele to wszystko jest ok. Oglądałam program Uwaga i ona swoją córkę wyzywa od szmat i k***w ( ale przecież ty także używasz takich słów w swoich komentarzach. Już wiem dlaczego ją bronisz. Macie taki sam poziom emocjonalny i intelektualny. ) I nie broniłam ojca w żaden sposób.

Gość gość
eriso naprawdę żal mi ciebie. Dziecko, bardzo cię proszę nich ci mama zabierze laptop, tablet i telefon bo głupiejesz.

Gość gość
Ona jest w ciazy?

Gość gość
Co to za nowa Mama?

Gość gość
Celebrytka kolejna operacje nosa zrobila.... Jaka ona musi byc zakompleksiona!!!!

Gość gość
Wrzucila zdj na fb

Gość gość
Czy ktoś wie dlaczego ona wcale koleżanek nie miała? ( Oprócz tych niedawno poznanych na insta mam). Przecież to młoda dziewczyna bez pracy w sumie obowiązków dziecko też miała od niedawna podobnie jak męża. W tym wieku to przecież ma się mnóstwo znajomych. Zwłaszcza jak ktoś siedzi sam w domu i ma niekontrolowany czas.

Gość gość
A skad info ze nie miala? Przecież bardzo duzo jej znajomych sie wypowiadalo...

Gość gość
W uwadze się wypowiadała, że była sama i samotna, że nie miała znajomch, jej mąż też o tym mówił, że oprócz koleżanek z insta, nie miała nikogo. Dziwne bo przecież ona pochodzi z okolic Kłodzka, ludzie stamtąd wyjeżdżają często do Wrocławia na studia czy do pracy, więc jakiś stary znajomy by się znalazlazl. Może byli dla niej za biedni i nie chciała się z nimi zadawać. Trochę paradoks bo znajomych na Facebooku ponad 2000 ma a w realu pustka i samotność.

Gość gość
Prowadzący w uwadze powiedział ze nie miała żadnych koleżanek (oprócz parę na insta ostatnio poznanych mam) to było parę razy podkreślone w uwadze.. Wypowiadała się kobieta co z nią w sali leżała w ciąży i jedna insta mama co z nią na spacery chodziła...

Gość gość
Mariusz na allegro wystawia jej uzywane rzeczy haha. A myslalam, ze on serio przy kasie. Nawet chciałam sie z nim umowic, zeby wybadac co to za typ... Ale widac, hajs mu sie skonczyl, a ona go kopnela w d**e, haha. Serio, jak bylam za nim i myslalam, ze uratowal dzirkco z rak wyrodnej matki, to teraz widze, ze gosciu po prostu stracil grunt ppd nogami i msci sie na niej. A ta dalej po Skytower sie wozi.... Boze co to za banda wariatów haha.

Gość gość
A skąd wiadomo ze to on sprzedaje a nie ona? Ja jej przyszłość ciemno widzę to raptem jeszcze parę lat jak będzie wyglądać dobrze a później choćby nie wiadomo co robiła to niestety czas leci może się ponaciagac ale będzie najwyżej wyglądać jak kobieta kot. Teraz faceta to tylko na te zoperowane cialo może złapać bo żaden inteligentny facet na nią uwagi nie zwróci a jak dowie się jeszcze o aferze to żaden normalny nie będzie jej chciał. Tylko taki co mu będzie zależeć na tym ze jest młoda i wygląda ok. Skończy się młodość skończy się związek. .. a jeszcze jej zachowanie i problemy to już całkiem ja dyskwalifikuja na dłuższą metę. Wydaje mi się ze jeszcze parę lat będzie mieć faceta a później to już faceci będą woleli młodsze a jak jakiś normalny to też bez problemowa normalna. Zresztą szuka gdzie szuka na portalach chodzilo jej o kasę facet ja zdradzal, a ona tyle znosiła bo kasa. . Juz teraz jest sama koleżanek nie ma nawet... a później to sama bez faceta stara i z problemami psychicznymi.

Gość gość
Przecież pisala, ze jej wszystko z domu wywiozl.

Gość gość
Gdzie tak pisala?

Gość gość
Co ciekawego sprzedaje? Może coś kupię, dajcie linka

Gość gość
Jak wrzucila, to usunął. Zgłosiła na policje przywlaszczenia mienia. Ja nie rozumiem jakim cudem, wszystko bylo na nia i w jaki sposób oni taki duzy kredyt wyludzili??

Gość gość
Wyłudzili kredyt? Napiszesz coś więcej ?

Gość gość
Jak na nią jest jakaś wspólnota małżeńska? Jak na nią to ona będzie musiała go spłacać sama? Może do Bristolu znów pojedzie do starej pracy robić na kredyt?

Gość gość
Ona mieszkan szuka na fb a on starym rozpieprzonym seatem po kk jezdzi. Wydoila go do konca haha

Gość gość
Szukać może. Ale ona już na insta pokazywała kasę i cudowne życie plus wielka miłość, piękny dom, wspaniała mamusia która jak to napisała zastanawia się czy bierze udział w wyścigu szczurów o wszystko najlepsze dla córki. .. Okazało się ze nic z tego nie miała tylko wielkie kłamstwo. .... a córka w domu miała dosłownie tragedię. Kłamstwo kłamstwo wyszło na całą Polskę .

Gość gość
Kasa u nich w domu byla, tylko nie wiadomo już czyja ta kasa, czy jej czy jego. On nigdy nie wygladal na takiego co by kase miał. Przed poznaniem Oliwii, ten kto go zna z kk to wie, ze nigdy zaden bogacz czy biznesmen z niego nie był. jedynie zlodziej samochodow z kupą dlugow. Dopiero jak ja poznal, to zaczal sie wozic nowymi mercedesami. Moim zdaniem tak jak ktos napial wyzej, tam jakieś lewe interesy wchodza w gre,lewa kasa. Wydaje mi sie ze on na nia poprostu wyludzal ta kase. Sorry, ale kto dostaje kredyt 2mln złotych. Tam jakis gruby walek poszedl i pewnie o to cala zadyma.

Gość gość
Przecież oni sa razem. Widuje ich codziennie w kedzierzynie.

Gość gość
to prawda. banda psycholi, która wywołała sztuczną zadymę w niewiadomo jakim celu ale napewno coś sobie w tych swoich główkach zaplanowali i to razem realizują

Gość gość
Kto im dał taki kredyt??tam dobre walki są krecone

Gość gość
nikt im nie dał. i by w życiu takiego kredytu nie dostali. przecież wynajmowali tyle czasu mieszkanie bo brak zdolności kredytowej :) biedaki wieśniaki a chcieli zagrać bogaczy

Gość gość
Jezeli plabowali kredyt ktorego nie mieli zamiaru splacac, to po co mieliby kupowac cos na siebie? Tam dobrze ktos kombinuje. Tymvardziej, ze sa widywani razem. Ta sprawa jest sliska, nic sie njebwyjasnia, a pytan coraz wiecej.

Gość gość
Oliwia wrzycala ostatnio jakies mieszkanie na story,,ze kupili. Dziwne to wszystko

Gość gość
kochana oni nie mieli zamiaru nic kupić ani wziąć kredytu. po prostu oglądali sobie mieszkania a ta ameba umysłowa Oliwia opowiada bajki o kredytach milionowych hahhaha

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować