Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 eriso z dziś 20:50 Posłuchaj eriso, nie życzę sobie żebyś mnie wyzywał od debili i szmat i hujów bo wypowiedziałam się w internecie. Powiedz mi, gdzie ja obraziłam tę dziewczynę? Ja napisałam, że jest chora psychicznie bo to jest prawda. Oliwia P sama przyznaje się do swoich problemów: bulimi, uzależnień od zakupów i instagrama, zaburzeń emocjonalnych. Ja nie używałam żadnych wyzwisk i wulgaryzmów. Jeżeli chodzi o uderzenie dziecka. Ja pisałam o przemocy psychicznej a nie i fizycznej. Naucz się czytać ze zrozumieniem ( proponuję wrócić do podstawówki ). Według ciebie jak dziecko nie jest bite lub nie ma śladów na ciele to wszystko jest ok. Oglądałam program Uwaga i ona swoją córkę wyzywa od szmat i k***w ( ale przecież ty także używasz takich słów w swoich komentarzach. Już wiem dlaczego ją bronisz. Macie taki sam poziom emocjonalny i intelektualny. ) I nie broniłam ojca w żaden sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 eriso naprawdę żal mi ciebie. Dziecko, bardzo cię proszę nich ci mama zabierze laptop, tablet i telefon bo głupiejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1930551757237393&id=100008477628056. Czyżby kolejna insta mama ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2018 Ona jest w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Co to za nowa Mama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Celebrytka kolejna operacje nosa zrobila.... Jaka ona musi byc zakompleksiona!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Skad Info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2018 Wrzucila zdj na fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 Czy ktoś wie dlaczego ona wcale koleżanek nie miała? ( Oprócz tych niedawno poznanych na insta mam). Przecież to młoda dziewczyna bez pracy w sumie obowiązków dziecko też miała od niedawna podobnie jak męża. W tym wieku to przecież ma się mnóstwo znajomych. Zwłaszcza jak ktoś siedzi sam w domu i ma niekontrolowany czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 A skad info ze nie miala? Przecież bardzo duzo jej znajomych sie wypowiadalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2018 W uwadze się wypowiadała, że była sama i samotna, że nie miała znajomch, jej mąż też o tym mówił, że oprócz koleżanek z insta, nie miała nikogo. Dziwne bo przecież ona pochodzi z okolic Kłodzka, ludzie stamtąd wyjeżdżają często do Wrocławia na studia czy do pracy, więc jakiś stary znajomy by się znalazlazl. Może byli dla niej za biedni i nie chciała się z nimi zadawać. Trochę paradoks bo znajomych na Facebooku ponad 2000 ma a w realu pustka i samotność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Prowadzący w uwadze powiedział ze nie miała żadnych koleżanek (oprócz parę na insta ostatnio poznanych mam) to było parę razy podkreślone w uwadze.. Wypowiadała się kobieta co z nią w sali leżała w ciąży i jedna insta mama co z nią na spacery chodziła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Mariusz na allegro wystawia jej uzywane rzeczy haha. A myslalam, ze on serio przy kasie. Nawet chciałam sie z nim umowic, zeby wybadac co to za typ... Ale widac, hajs mu sie skonczyl, a ona go kopnela w d**e, haha. Serio, jak bylam za nim i myslalam, ze uratowal dzirkco z rak wyrodnej matki, to teraz widze, ze gosciu po prostu stracil grunt ppd nogami i msci sie na niej. A ta dalej po Skytower sie wozi.... Boze co to za banda wariatów haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 A skąd wiadomo ze to on sprzedaje a nie ona? Ja jej przyszłość ciemno widzę to raptem jeszcze parę lat jak będzie wyglądać dobrze a później choćby nie wiadomo co robiła to niestety czas leci może się ponaciagac ale będzie najwyżej wyglądać jak kobieta kot. Teraz faceta to tylko na te zoperowane cialo może złapać bo żaden inteligentny facet na nią uwagi nie zwróci a jak dowie się jeszcze o aferze to żaden normalny nie będzie jej chciał. Tylko taki co mu będzie zależeć na tym ze jest młoda i wygląda ok. Skończy się młodość skończy się związek. .. a jeszcze jej zachowanie i problemy to już całkiem ja dyskwalifikuja na dłuższą metę. Wydaje mi się ze jeszcze parę lat będzie mieć faceta a później to już faceci będą woleli młodsze a jak jakiś normalny to też bez problemowa normalna. Zresztą szuka gdzie szuka na portalach chodzilo jej o kasę facet ja zdradzal, a ona tyle znosiła bo kasa. . Juz teraz jest sama koleżanek nie ma nawet... a później to sama bez faceta stara i z problemami psychicznymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Przecież pisala, ze jej wszystko z domu wywiozl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Gdzie tak pisala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Co ciekawego sprzedaje? Może coś kupię, dajcie linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Jak wrzucila, to usunął. Zgłosiła na policje przywlaszczenia mienia. Ja nie rozumiem jakim cudem, wszystko bylo na nia i w jaki sposób oni taki duzy kredyt wyludzili?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Wyłudzili kredyt? Napiszesz coś więcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Jak na nią jest jakaś wspólnota małżeńska? Jak na nią to ona będzie musiała go spłacać sama? Może do Bristolu znów pojedzie do starej pracy robić na kredyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Ona mieszkan szuka na fb a on starym rozpieprzonym seatem po kk jezdzi. Wydoila go do konca haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 Szukać może. Ale ona już na insta pokazywała kasę i cudowne życie plus wielka miłość, piękny dom, wspaniała mamusia która jak to napisała zastanawia się czy bierze udział w wyścigu szczurów o wszystko najlepsze dla córki. .. Okazało się ze nic z tego nie miała tylko wielkie kłamstwo. .... a córka w domu miała dosłownie tragedię. Kłamstwo kłamstwo wyszło na całą Polskę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 Kasa u nich w domu byla, tylko nie wiadomo już czyja ta kasa, czy jej czy jego. On nigdy nie wygladal na takiego co by kase miał. Przed poznaniem Oliwii, ten kto go zna z kk to wie, ze nigdy zaden bogacz czy biznesmen z niego nie był. jedynie zlodziej samochodow z kupą dlugow. Dopiero jak ja poznal, to zaczal sie wozic nowymi mercedesami. Moim zdaniem tak jak ktos napial wyzej, tam jakieś lewe interesy wchodza w gre,lewa kasa. Wydaje mi sie ze on na nia poprostu wyludzal ta kase. Sorry, ale kto dostaje kredyt 2mln złotych. Tam jakis gruby walek poszedl i pewnie o to cala zadyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 Przecież oni sa razem. Widuje ich codziennie w kedzierzynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 to prawda. banda psycholi, która wywołała sztuczną zadymę w niewiadomo jakim celu ale napewno coś sobie w tych swoich główkach zaplanowali i to razem realizują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 Kto im dał taki kredyt??tam dobre walki są krecone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 nikt im nie dał. i by w życiu takiego kredytu nie dostali. przecież wynajmowali tyle czasu mieszkanie bo brak zdolności kredytowej :) biedaki wieśniaki a chcieli zagrać bogaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 Jezeli plabowali kredyt ktorego nie mieli zamiaru splacac, to po co mieliby kupowac cos na siebie? Tam dobrze ktos kombinuje. Tymvardziej, ze sa widywani razem. Ta sprawa jest sliska, nic sie njebwyjasnia, a pytan coraz wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 Oliwia wrzycala ostatnio jakies mieszkanie na story,,ze kupili. Dziwne to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2018 kochana oni nie mieli zamiaru nic kupić ani wziąć kredytu. po prostu oglądali sobie mieszkania a ta ameba umysłowa Oliwia opowiada bajki o kredytach milionowych hahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach