Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klementynaaa

Naprawdę uważacie, że wygląd jest najważniejszy?

Polecane posty

Gość Klementynaaa

Myślałem, że każdy/a zrowo myślący człowiek, wie, że wygląd nie jest najważniejszy. Na jedną noc - owszem. Na dzielenie życia na pół, już nie. Trzeba być pustakiem, żeby tak uważać.

Gość gość
Dla mnie liczy się to co ta druga osoba ma w środku, bo jeżeli nawet jest najpiękniejsza na świecie ale zamiast rozumu ma sieczkę w głowie to lipa...

Gość gość
jeszcze nie spotkalem osoby ktora by myslala inaczej :) Zarowno wsrod wyksztalconych osob jak i nizin spolecznych ludzie sie rozwodza bo wlasnie partnerki sa albo brzydkie albo stare i brzydkie :) Tak samo masa kobiet dobiera sobie partnera by byl przystojny bo inaczej to wstyd przed rodzicami i kolezankami sie pokazac. Taka jest prawda a nie wyidealiwoany obraz kobiet w glowach nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscia.

Gość gość
faceci tak uwazaja, dlatego sa pustakami

Gość gość
a kobiety inaczej? Zejdz na ziemie :D Oczywiscie nie z tego powodu mamy cala mase samotnych matek i mase patologicznych zwiazkow z jakimis pijakami hazardzistami i calym dnem spolecznym. Nie w ogole kobiety nie patrza na wyglad co jedna spytam to mi mowi ze musza byc motylki w brzuchu :D Co za hipokrytka sie znalazla.

Gość gość
spojrz ilu facetow chodzi dzis na silownie ilu z nich na fb ma zdjecia jak cwicza lub preza muskuly no prosze ciebie myslisz ze oni robia to dla innych facetow??? Juz nie badz dziecinna.

Gość gość
Dla mnie tak bo nie potrafię rozmawiać, więc liczy sie dla mnie abym dobrze wyglądał bo żadna kobieta nie zwróci uwagi. Nie potrafię przez względy zdrowotne

Gość gość
Nie.

Gość męski anonim
Klementynaaa dziś prawda ale 90% ludzi to PUSTAKI

Gość gość
Dla mnie jest malo istotny. Sama jestem b. ladna, ale tez inteligentna, z tzw. dobrego domu i mam wlasne mieszkanie i dobra prace. I mam faceta, ktorego wszyscy uwazaja za brzydala i wciaz ktos mnie pyta, co ja z nim robie :o Poza moja przyjaciolka, ktora mnie rozumie, a to naprawde swietny facet. Madry, zabawny i dojrzaly emocjonalnie i jedyny, ktory o mnie dbal...

Byle druga strona podniecała, bo bez tego nie ma związku.

Gość gość
Tak, bez wyglądu nic nie ma. Osoba w związku musi się podobać, inaczej to nie ma sensu.

Gość gość
gość dziś dlatego ładne kobiety powinny mieć brzydkich facetów a nie przystojnych, prosta natura

Gość gość
gość dziś Tak, bez wyglądu nic nie ma. Osoba w związku musi się podobać, inaczej to nie ma sensu. > z czasem przestanie się podobać i co wtedy? bo wygląd ciągle ulega zmianie

Gość Adian T
wygląd początkowo może przyciągać i zainteresować ale potem charakter staje się ważniejszy i gdy ten jest do du/py to wygląd przestaje być istotny

@ gość dziś Wszyscy się starzejemy. Prędzej czy później seks odchodzi w niebyt. Powinno się to jednak stać w mniej więcej tym samym czasie. 00 Przyciąga się wyglądem, zatrzymuje charakterem, ale k***s staje przy jeśli nie ładnym to akceptowalnym ciele.

Gość gość
a ja mam kobiete 150 kilo wagi paskudna z wygladu lekki zez odstajace uszy krolicze zeby z wasikiem i bez cyckow jednak ma to cos w sobie co mnie kreci. Na kafe to jest wszystko mozliwe. Ludzka wyobraznia widac niektore kobiety tutaj ostro ponosi. To jak z tymi kobietami co waza 60 kilo i wmawiaja innym ze sa grube (tak samo dziewczyny tutaj maja brzydkich facetow :)

Gość gość
Jest ważny.

Gość gość
Tak wygląd jest najważniejszy od niego zależy czy ktoś da Ci szanse na poznanie się.

Gość gość
Moja babcia mawiała: Nie patrzaj na oblicze tylko na wnętrze drugiego człowieka bo ci ładni mają szatana we wnętrzu a ci brzydcy szlachetne serce.

Gość gość
gość dziś x Już to widzę narcyzie jaka musisz być b.ładna. Zejdź na ziemie pustaku :)

Gość gość
dla pustaków/pustaczek wygląd jest najważniejszy, a potem wymieniają partnerów/partnerki na inne

Gość gość
gość dziś Moja babcia mawiała: Nie patrzaj na oblicze tylko na wnętrze drugiego człowieka bo ci ładni mają szatana we wnętrzu a ci brzydcy szlachetne serce. > bzdura, są i ładni z szlachetnym sercem

Gość gośćlaluna
Oczywiście,ze tak

Gość gość
A mnie się podoba dziewczyna średniej urody. Natomiast spodobała mi się pod kątem charakteru. Jest mądra, ambitna, romantyczna i empatyczna. Nie interesuje mnie opinia innych. Dzięki swoim cechą charakteru mi się spodobała, a nie tak dawno w ogóle jej nie zauważyłem. Wygląd nie ma znaczenia, jeśli chcemy z kimś być, a nie tylko z kimś chodzić.

Gość facet niezbyt przystojny
Znam jednego przystojniaka - kawał chama i cwaniaka ale u kobiet ma powodzenie. Jedna nawet rzuciła dla niego męża.

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Jeżeli preferuje brunetów o ciemnej karnacji to dlaczego mam wziąć za partnera blondyna lub łysego ? Charakter jest na drugim miejscu. Jest ważny ale fizycznie musi się nam ktoś podobać!

Gość gość
A jak po 10 latach jego wygląd ulegnie zmianie przez chorobę to co wtedy pustaki? Już miłości nie będzie?

Gość gość
Dlatego lepiej byc samemu. I nie przejmowac sie ze kretynka moze zdradzi z ladniejszym. I zycie jest przepiekne bez takiej chujni jaka jest zwiazek, malzenstwo czy najgorsze co moze byc czyli uzeranie sie z bachorami ktore w szkole wpadna w towarzystwo alkoholikow, cpunow i palaczy, stana sie takie same i znienawidza rodzicow i nauke. Tak wiem, ci ktorzy nie maja takich problemow przegrali zycie BUAHAHAHAHAHAHA :D

Gość gość
20.23 Wygląd jest ważny. Nie zakochałbym się w dziewczynie, która mi się nie podoba fizycznie. Moja żona jest ładną kobietą. Mój kumpel ożenił się z dziewczyną w jego wieku.Zaliczyli wpadkę. Ona była przeciętną z wyglądu dziewczyną. Po urodzeniu dziecka ona utyła. Kumpel po 12 latach małżeństwa zostawił ją dla młodszej i ładniejszej. On zazdrościł swoim kolegom ładnych żon. Powiedział, że chciałby być z atrakcyjną kobietą. No i dopiął swego.