Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzęsy

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad zrobieniem rzęs (metoda 1:1) Ale noszę okulary I nie wiem czy jest sens je robić?:/

Gość gość
Też noszę okulary I np Kiedy zrobię sobie jakoś mocny makijaż oka to gdy zakładam okulary wydaje się być on O wiele lżejszy

Gość osinkowa
ja noszę okulary i też przez jakiś czas zastanawiałam się czy warto, ale w końcu zdecydowałam się na zrobienie rzęs i nie żałuję, rzęsy wykonała mi Estera z salonu Magic Visage na Mokotowskiej i wyszło super, efekt jest lepszy niż myślałam, poza tym moja twarz teraz wygląda rewelacyjnie, moja twarz się zmieniła i teraz lepiej się czuję jak spoglądam w lustro.

Gość gość
przecież te sztuczne ohydnie wyglądają, takie opadające powieki się robią jakby laska miała paraliż oczu

Gość gośćTeżOla
Co ty mówisz, jak dobrze zrobione wyglądają pięknie, mi pani Ola z Magic Visage takie delikatniusie zrobiła, że wyglądają genialnie.

Gość osinkowa
jak oko jest dobrze wystylizowane to nie ma problemu z opadająca powieką, jak ktoś nie umie dobrać stylizacji do wyglądu oka to wtedy powieka opada. ja chodzę do Magic Visage i nigdy nie było takiego efektu bo Ola idealnie stylizuje oko.

Gość gość
A później płacz bo naturalne rzęsy są osłabione ...

Gość osinkowa
ja regularnie przedłużam rzęsy w salonie Magic Visage na Mokotowskiej i stan moich naturalnych rzęs jest bardzo dobry, nie są osłabione, więc uważam, że jak ktoś pracuje na dobrej jakości produktach i ma doświadczenie to nie zniszczy rzęs.

Gość gość
Reklamujesz ta mokotowska bez opamietania.

Gość gość
Na sile reklamuje bo pewnie sama tam pracuje

Gość dyrylka
a ja uważam, że skoro laski są zadowolone z jakości usług w Magic Visage to dlaczego mają nie polecać takiego miejsca, chyba lepiej chodzić tam gdzie robią dobrze niż chodzić w ciemno do salonu.